Treptele din gresie, lemn de esență tare sau laminat din casa dvs. arată grozav și își servesc scopul, dar dacă aveți animale de companie și în special câini, poate doriți să acoperiți acele trepte. De ce? Pur și simplu pentru că reprezintă un pericol pentru siguranța câinelui tău.

image - What Kind of Stair Tread Covers are Right for Your Dogs?
Ce fel de huse de scară sunt potrivite pentru câinii tăi?

Câinii sunt creaturi inteligente și îți vei da seama că uneori chiar vor evita să urce și să coboare scările dacă simt că ar putea aluneca și să ajungă să se rănească. Acest lucru este valabil mai ales în cazul câinilor mai în vârstă.

Prin urmare, vă puteți proteja câinele de posibilitatea unei căderi fatale prin obținerea tipului potrivit de huse de rulare a scărilor .

Care este cea mai bună acoperire pentru scara pentru câinele tău?

Există multe tipuri de huse de rulare a scărilor pe piață, ceea ce face dificilă alegerea celui mai bun. Cu toate acestea, poate doriți să luați în considerare husele scărilor de covor nu numai din cauza confortului pe care îl oferă, ci și pentru capacitatea lor de a rezista la zgârieturile și zgârieturile de la labele câinelui dvs.

Top 3 tipuri de huse pentru scara

Am menționat deja că există mai multe tipuri de huse de rulare a scărilor din care să alegeți. De ce nu ne uităm la unele dintre cele mai comune, astfel încât să fiți într-o poziție mai bună de a face o alegere informată?

1. Laminat

Învelișurile laminate ale benzii de rulare a scărilor oferă o pardoseală excelentă pentru scări, deoarece sunt suficient de durabile pentru a rezista la traficul pietonal ridicat, precum și la uzură.

În afară de asta, sunt, de asemenea, destul de ușor de curățat, deoarece tot ce au nevoie este de a aspira și de a mătura regulat. De asemenea, sunt ușor de instalat, deoarece se fixează cu ușurință.

Cu toate acestea, acest tip de scară este destul de zgomotoasă când este mers pe el și nu poate fi restaurat odată deteriorat de lucruri precum apa. Acest lucru nu este ceva de care vă faceți griji cu treptele scărilor pentru covor, deoarece nu produc zgomot.

2. Covor

Aceasta este probabil cea mai populară opțiune atunci când vine vorba de husele benzii de rulare a scărilor și este de înțeles, deoarece acestea au un preț rezonabil, printre multe alte caracteristici.

Cu acest tip de scară, aduci o senzație confortabilă casei tale, precum și potriviți cu restul decorului din spațiul dvs., deoarece acesta vine într-o textură moale și culori diferite. În afară de asta, vin cu o suprafață moale care îi face confortabil pe picioarele câinelui tău.

Singurul dezavantaj pe care probabil îl veți experimenta cu treptele scărilor de covor este că sunt destul de greu de curățat, deoarece va trebui să frecați cu o perie și apă cu săpun înainte de a le agăța la uscare.


Citeste si:


3. Cauciuc

Acestea sunt, de asemenea, destul de populare și este ușor de înțeles și de ce. În primul rând, sunt extrem de ușor de curățat, deoarece trebuie doar șterse cu o bucată de cârpă umedă sau spălate cu apă.

De asemenea, vin cu o tracțiune excelentă, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru a-ți împiedica căderea câinelui în timp ce urcă sau coboară scările.

Cu toate acestea, spre deosebire de treptele scărilor pentru covor, acestea nu sunt la fel de atractive din punct de vedere estetic și este puțin probabil să se potrivească cu restul spațiului dvs., deoarece vin în culori limitate.

Caracteristicile huselor de scară ideale pentru câini

Având în vedere că husele benzii de rulare a scărilor vin în materiale diferite cu caracteristici diferite, înainte de a cumpăra, doriți să vă uitați la ce caracteristici oferă o anumită husă. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile pe care ar trebui să le urmăriți.

Ușurința în utilizare

Tipul de trepte pe care le alegeți ar trebui să fie ușor de utilizat și aceasta începe cu instalarea până la demontare. Ar trebui să fie antiaderente și să se dezlipească cu ușurință, fără a lăsa niciun reziduu murdar atunci când sunt îndepărtate.

Vă veți da seama că treptele scărilor de covor funcționează bine aici, deoarece sunt ușor de instalat și de îndepărtat.

Anti-alunecare

Învelișurile alese ale benzii de rulare a scărilor ar trebui să fie antiderapante. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca ei să continue să se schimbe, astfel încât câinele dvs. să se împiedice și să cadă cu ușurință atunci când urcă scările.

Confortabil

Confortul câinelui tău este ceva de luat în considerare atunci când cumperi huse de rulare a scărilor. Ca atare, ați dori să alegeți ceva cu o suprafață moale și o bază texturată pentru tracțiune. Treptele scărilor de covor se potrivesc de obicei cu această descriere, așa că poate doriți să vă înclinați în acest fel.

Gânduri finale

Husele benzii de rulare a scărilor nu numai că vă vor proteja animalul de companie de căderile fatale atunci când urcați scările, dar vă protejează și pe dumneavoastră și pe membrii familiei dumneavoastră.

Un set bun de benzi de rulare pentru covoare, de exemplu, garantează confortul picioarelor, precum și o protecție adecvată anti-alunecare. Credem că acest ghid vă va face alegerea corectă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.