Reclinerul Wall Hugger este proiectat pentru a fi împins de perete pentru a elibera mai mult spațiu atunci când nu este utilizat. Unii oameni se referă la el drept scaune reclinabile, care sunt în esență același lucru.

image - What is a Wall Hugger Recliner?
Ce este un recliner Wall Hugger?

Un suport de perete sau un scaun reclinabil se atașează direct pe perete și nu necesită spațiu liber în spatele acestuia atunci când sunt în uz – făcându-le ideale pentru spații mici.

Cu toate acestea, sunt utile și dacă doriți ca scaunul dvs. să nu fie vizibil atunci când compania vine.

Cum funcționează un scaun reclinabil Wall Hugger?

Îmbrăcămintele de perete se așează direct pe podea și sunt atașate de o pistă care trece de-a lungul peretelui.

Când sunteți gata să-l utilizați, îl trageți de perete și utilizați sistemul său mecanic sau pneumatic pentru a vă înclina în poziția dorită.

Deoarece niciun picior nu iese în afară, aceste șezlonguri sunt sigure pentru casele cu copii mici care ar putea încerca să se urce pe ele.

Care este diferența dintre un recliner Wall Hugger și un recliner obișnuit?

Principala diferență dintre un scaun reclinabil pentru îmbrăcăminte de perete și unul obișnuit este capacitatea acestuia de a se atașa direct de perete. În ceea ce privește funcționalitatea, sunt la fel ca omologii lor de sine stătătoare.

Singura diferență este că unele modele vin cu brațe complet tapițate în loc de doar spătare pentru scaune, așa că nu sunt la fel de deschise și spațioase ca scaunul dvs. de relaxare obișnuit.

Dacă aveți un spațiu mic, un scaun obișnuit poate să nu se potrivească. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că veți avea doar opțiunea unui scaun reclinabil pentru îmbrăcăminte de perete dacă locuiți într-o casă sau un apartament mic.

Puteți merge oricând cu un scaun pe picioare în acest scop, deși acestea nu vor economisi la fel de mult spațiu atunci când vine vorba de schema dvs. de decorare, deoarece sunt mai mult o criză.

Îmbrăcămintele de perete tind să fie mai scumpe. Motivul principal pentru aceasta este că au un sistem special de șenile și trebuie instalate pe pereți.

Diferite tipuri de scaune reclinabile Wall Hugger:

Două set de scaune reclinabile Wall Hugger

Reclinerul pentru îmbrăcăminte de perete cu două seturi este un tip de șezlong conceput pentru a oferi spațiului tău de locuit un aspect profesional.

Aceasta înseamnă că cotierele sunt situate la aproximativ două picioare de la fiecare capăt al cadrului, oferindu-i o senzație elegantă și contemporană.

Acest tip are perne solide pentru spate, care adaugă un nivel de confort atunci când sunt utilizate. Deși acest tip nu se înclină complet, permite o poziție mai relaxată decât doar aplecarea ușor pe spate. Zona de relaxare este, de asemenea, complet tapițată.

Recliner Hugger de perete la 90 de grade

Este un alt tip de scaun reclinabil care nu are șină și se așează direct pe podea din lemn sau gresie și pe perete.

Acest tip de fotoliu vă permite să stați într-o poziție relaxată, cu „picioarele” întinse spre exterior la 90 de grade. Picioarele ar trebui să fie situate aproape de genunchi sau puțin sub genunchi.

Cu acest tip, nu este nevoie să atașați ceva pe perete.

Cadrul în sine ar trebui să fie suficient pentru a ține totul împreună. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că îl puteți muta dacă este necesar.

Pernele pentru scaun și spătar sunt tapițate într-o manieră similară cu cea a unui scaun reclinabil obișnuit. Suportul pentru picioare este căptușit cu spumă pentru amortizare suplimentară atunci când este utilizat.


Citeste si:


Recliner Hugger de perete în stil track

Acesta este cel mai obișnuit tip de scaun reclinabil pentru îmbrăcăminte de perete. Denumirea „stil de pistă” provine din metoda sa de atașare la perete, acesta folosește un sistem de șenile care vă permite să-l conectați oriunde doriți.

Astfel, dacă ai pardoseli din lemn de esență tare sau gresie, nu este necesară nicio instalare, economisindu-ți banii.

Recliner Hugger cu telecomandă

Reclinerul cu telecomandă este asemănător unui recliner de tip șenile; singura diferență este că îl poți controla de la distanță.

Este la îndemână atunci când vrei să stai în pat folosind tableta sau telefonul și să te uiți la televizor sau Netflix simultan.

Recliner Zero Wall

Zero Wall Recliner este un produs care se poate atasa direct de perete. În ceea ce privește funcționalitatea, sunt la fel ca omologii lor de sine stătătoare.

Singura diferență este că unele modele vin cu brațe complet tapițate în loc de doar spătare de scaune, așa că nu sunt la fel de deschise și spațioase ca cele obișnuite.

Scaun reclinabil Hugger

Hugger Recliner Chair este scaunul recliner Hugger care este proiectat cu spătare în loc de brațe.

Mulți oameni preferă acest tip, deoarece poate intra prin majoritatea ușilor. Datorită mobilității sporite, vă puteți muta scaunul în jurul casei.

Ce să căutați atunci când cumpărați un scaun reclinabil?

1. Înălțime și Confort

Atunci când cumpărați un fotoliu reclinabil, ar trebui să luați în considerare înălțimea scaunului.

What to Look for When Purchasing Recliner

Lungimea ar trebui să fie suficient de mare pentru a ajunge la genunchi fără a fi prea mare, unde vă va face să vă simțiți inconfortabil și să vă încordați spatele. Nu vă recomandăm să cumpărați o versiune scurtă deoarece va fi dureros.

2. Lungime și pernă pentru picioare

Ar ajuta să luați în considerare lungimea suportului pentru picioare și amortizarea atunci când cumpărați un fotoliu. Dacă sunt prea lungi, picioarele tale s-ar putea ieși din partea de jos, provocând disconfort în timpul utilizării.

Cel mai bine este dacă lungimea este proporțională cu înălțimea ta. Ar trebui să fie într-o poziție în care nu va trebui să vă faceți griji cu privire la darea afară de sub dvs., dar, de asemenea, să oferiți sprijin atunci când este utilizat.

3. Spatar și amortizare

Spătarul ar trebui să vă facă să vă simțiți confortabil fără niciun punct de presiune să vă înfigă în spate după o perioadă lungă de stat.

Captusirea ar trebui să fie adecvată pentru a vă face să vă simțiți ca și când practic sunteți întins în pat atunci când vă înclinați.

4. Tapițerie și Culoare

În cele din urmă, atunci când achiziționați un scaun reclinabil, luați în considerare opțiunile de tapițerie și culori disponibile. Unele tapițerii oferă mai mult sprijin decât altele, în timp ce unele nu au suport lombar sau cotiere pentru pernă.

Cel mai bine este să cauți unul care să aibă în vedere preferințele tale. Elementele de îmbrăcăminte de perete vin de obicei în diferite culori: maro, roșu, cafeniu și negru, printre multe altele. Trebuie să existe ceva care se potrivește perfect stilului tău!

5. Informații despre garanție

În cele din urmă, ar fi benefic să verificați ce fel de informații despre garanție sunt disponibile. Dacă se întâmplă să aveți o garanție, asigurați-vă că aceasta este actualizată și că nu expiră în curând.

Concluzie

Un scaun reclinabil pentru îmbrăcăminte de perete este o achiziție utilă pentru oricine dorește să profite la maximum de sistemul lor de divertisment acasă fără a fi nevoit să-și ardă o gaură în buzunar.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.