O mașină nou-nouță aduce un plus de confort și eficiență, iar asigurarea mașinii tale noi este o necesitate.

Mai mulți factori, cum ar fi acoperirea accidentală și gestionarea răspunderii, sunt de ce este necesară o poliță de asigurare adecvată pentru un automobil nou-nouț.

Uneori, mașinile vechi recuperate pot fi restaurate și utilizate la fel ca una nouă. În ciuda unor nuanțe, oferă o valoare excelentă pentru ceea ce valorează. Dar când vine vorba de asigurarea unei mașini vechi restaurate, pare să aibă o reputație proastă.

image - What is a Rebuilt Title Car and How to Insure it?
Ce este o mașină cu titlu reconstruită și cum se asigură?

Din punct de vedere tehnic, este posibil să se asigure o mașină restaurată. Cu toate acestea, este posibil să nu obțineți toate tipurile de acoperire de care aveți nevoie. Banii cheltuiți pentru cumpărarea unei mașini vechi reconstruite sunt mult mai puțini decât a uneia noi și are avantajele sale.

Dacă sunteți în căutarea unor produse de asigurare la prețuri accesibile pentru vehiculul dvs., obțineți aici oferte de asigurare auto din Calgary . De asemenea, puteți afla despre asigurarea de titlu reconstruită în Ontario, Alberta și în alte părți ale Canadei.

Mașini de salvare

După o anumită perioadă, o mașină începe să se deterioreze. Când un automobil își termină partea echitabilă a vieții, devine incapabil să funcționeze corect pe șosea și ajunge în pragul unei pierderi totale, este etichetat ca o mașină de salvare sau o mașină de salvare.

Aceste mașini sunt achiziționate la prețuri ieftine de către dealerii de automobile pentru a utiliza piese de lucru în alte vehicule.

Costul reparației unei mașini de salvare este de obicei mai mare decât un procent din valoarea acesteia și, prin urmare, nu este reparată și este considerată un deșeu complet. De asemenea, conducerea unei mașini de salvare este ilegală în Canada (cu excepția când conduceți pentru inspecție).

Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați o mașină de salvare. Puteți face verificarea mașinii de către un mecanic independent, care poate estima valoarea reală a vehiculului. Amintiți-vă, nu este ușor să reparați și să restaurați astfel de mașini, iar unele sunt chiar nereparabile.


Citeste si:


Mașină de titlu reconstruită

Atunci când o mașină de salvare este complet reparată și restaurată într-o poziție în care mașina își recapătă funcționalitatea inițială, o astfel de mașină este etichetată drept mașină de titlu reconstruită.

Această etichetare este realizată de un inspector autorizat care verifică temeinic starea vehiculului. Inspectorii experți pot observa întotdeauna diferența.

Astfel de mașini au un cost de restaurare mai mic decât o anumită cotă din valoarea lor și pot fi cumpărate mult mai ieftin decât o mașină nou-nouță. Rata pierderilor totale în Canada este în intervalul de la 70% la 80%.

Compania de asigurări face calculul cu privire la acest raport pentru a eticheta mașina ca reparabilă sau de salvare. Multe companii de asigurări etichetează o mașină drept salvare, chiar dacă daunele sunt minore. Aceasta depinde de politicile diferitelor companii.

Avantajele achiziționării unei mașini de titlu reconstruite includ următoarele:

  • Preț foarte mic în comparație cu un automobil nou-nouț.
  • Inspecțiile sunt făcute și certificate legal, ceea ce elimină multe bătăi de cap.

Unele dintre dezavantaje sunt după cum urmează:

  • Valoare de revânzare mică.
  • Este o provocare să obții mașina asigurată , iar primele sunt mai mari.
  • Calitatea reparației și restaurării este necunoscută, așa că performanța va rămâne întotdeauna discutabilă.

Fiecare mașină reparată nu este o mașină reconstruită. O mașină reconstruită reală va fi complet restaurată din miezul ei și va fi verificată temeinic de un inspector autorizat. Inspectorul investighează mașina pentru autenticitatea ei și îi dă undă verde pentru un titlu reconstruit.

Asigurare pentru mașini de titlu reconstruite

După cumpărarea unei mașini reconstruite, este necesară asigurarea de titlu reconstruită în Ontario, Alberta și alte provincii canadiene.

Cu toate acestea, este greu de asigurat astfel de mașini, deoarece acestea sunt foarte predispuse la avarii sau avarii, ceea ce crește daunele de asigurare.

Când vine vorba de asigurarea auto cu titlu reconstruit, este necesar să achiziționați fiecare document privind vehiculul. Este mai probabil ca o companie să asigure o mașină cu un fundal și o stare bună decât una controversată.

De asemenea, furnizorii de asigurări nu oferă în general o acoperire cuprinzătoare în caz de coliziune pentru o mașină cu titlu reconstruită. Majoritatea furnizorilor oferă doar acoperire pentru răspunderea față de terți.

Totuși, având în vedere natura reconstruită a vehiculului, este improbabil ca acesta să poată fi reparat din nou dacă suferă un accident. În astfel de cazuri, mașina nu ar fi altceva decât un morman de gunoi. Din acest motiv, mașinile de titlu reconstruite sunt considerate o investiție riscantă.

Ce verifică companiile de asigurări?

Unii dintre factorii critici de verificat sunt următorii:

  • Obținerea și verificarea fiecărei informații despre repararea și restaurarea vehiculului.

Aceasta include verificarea chitanțelor și consultarea de unde a fost reparat. Asigurați-vă că restaurarea a fost făcută de la un atelier de reparații autentic și că munca efectuată a fost legitimă.

  • O evidență clară a cheltuielilor și a cheltuielilor estimate ar trebui să fie prezentă pentru a identifica orice costuri ascunse.
  • Asigurarea că titlul este asigurat este un punct crucial. Acest lucru indică, de asemenea, că vehiculul poate fi ușor asigurat în viitor.
  • Este esențial să căutați istoricul automobilului înainte de a încerca să îl cumpărați. VIN Verify și CARFAX sunt site-uri excelente oferite de Biroul de Asigurări din Canada pentru a verifica baza de date pentru istoricul oricărui automobil cu numărul său de identificare virtual.

Notă de final

Achiziționarea unei mașini de titlu reconstruită este o valoare bună pentru banii ei, cu condiția să țineți cont de fiecare factor critic și să acționați în consecință, evitând orice semnal roșu posibil și obținerea celei mai sigure oferte. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați un automobil decent într-un interval de preț foarte accesibil.

Cu toate acestea, asigurați-vă că conduceți o mașină de titlu reconstruită în siguranță, deoarece nu ați avea nicio acoperire în afară de acoperire terță parte.

Astfel, inspecțiile înainte de achiziție joacă un rol esențial în acest caz. Un sfat de la profesioniști cu experiență vă poate ajuta să decideți dacă ar trebui să cumpărați o mașină reconstruită sau nu.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.