Fiecare are propriile sale motivații pentru a alege imobiliare drept calea preferată de carieră. A fi agent imobiliar poate fi potrivit pentru tine dacă ești în căutarea unui loc de muncă care este atât greu, cât și împlinitor.

image - What Does it Take to be a Real Estate Agent?
Ce este nevoie pentru a fi agent imobiliar?

În calitate de agent imobiliar de top, cum ar fi Place Real Estate Team – Oakwyn Realty , puteți avea experiența de a trata îndeaproape cu indivizii, ajutându-le în căutarea de noi locuințe prin înțelegerea nevoilor și bugetul lor și îndrumându-vă spre luarea unor decizii informate.

Este necesară o licență de stat pentru a practica imobiliare. Fiecare stat are propriile standarde pentru acordarea de licențe imobiliare, iar regulile pot diferi ușor. Dacă citești asta, probabil că te gândești la o carieră în domeniul imobiliar.

Ce înseamnă să fii agent imobiliar?

Descris simplu, un agent imobiliar îi ajută pe alții în vânzarea și cumpărarea de proprietăți de locuințe. Ele servesc ca o legătură vitală între indivizii care încearcă să cumpere o casă nouă și cei care doresc să vândă una existentă.

A fi agent imobiliar poate fi o alegere dificilă de carieră, care necesită cunoștințe de piață, precum și abilități excepționale de vânzare.

Este posibil să dureze ani în industrie pentru a deveni un agent de succes, dar dacă depuneți efort și atenție, puteți obține beneficii semnificative.

Pași pentru a deveni agent imobiliar

Dacă doriți să deveniți agent imobiliar, va trebui să depuneți o cantitate semnificativă de efort și bani în avans, care poate depinde în întregime de locul în care obțineți licența.

Deși standardele de la stat la stat variază, iată o prezentare generală a pașilor pentru a deveni agent imobiliar:


Citeste si:


Cerințe preliminare

Înainte de a deveni agent imobiliar, trebuie să îndeplinești o varietate de cerințe, cum ar fi să ai cel puțin 19 ani. Dacă ai sub această vârstă și vrei totuși să lucrezi în domeniul imobiliar, poți finaliza cursurile esențiale cu un an înainte de a împlini nouăsprezece ani.

Pentru a fi calificați pentru a lucra, candidații trebuie să aibă, de asemenea, fie o cetățenie canadiană, un permis de muncă valabil sau statutul de rezident permanent.

În cele din urmă, pentru a fi autorizat, trebuie să te supui unei verificări a antecedentelor penale și să răspunzi la orice întrebări despre compania ta generală și caracterul personal.

Educaţie

Deși cerințele educaționale ale fiecărui stat diferă, majoritatea statelor au nevoie de un număr stabilit de ore de clasă. Cerința poate fi îndeplinită online sau în persoană pentru majoritatea statelor.

De asemenea, vi se va cere să finalizați chestionare și examinări. În plus, va trebui să vă înscrieți la Cursul de licențiere a serviciilor de tranzacționare imobiliară, indiferent dacă doriți să lucrați ca agent imobiliar comercial sau rezidențial.

Deoarece toate documentele imobiliare trebuie să fie încheiate în limba engleză, trebuie să fiți capabil să înțelegeți și să vorbiți în ea. Ca urmare, dacă doriți să lucrați ca agent, va trebui mai întâi să îndepliniți criteriul de competență lingvistică.

Licențiere

Trebuie să susțineți un examen când ați finalizat toate cursurile necesare. Examenele sunt bazate pe computer și sunt împărțite în două secțiuni: o bucată națională care acoperă concepte și practici imobiliare largi, precum și o parte specifică statului care acoperă legislația imobiliară nativă.

Fiecare componentă este evaluată independent și trebuie să promovați ambele părți pentru a obține o notă de trecere.

Veți avea opțiunea de a relua testul dacă nu reușiți una sau ambele părți. Chiar dacă aveți multă experiență în domeniul imobiliar, ar trebui să vă pregătiți pentru test, deoarece poate fi dificil uneori.

Alăturați-vă unui agent imobiliar

La începutul călătoriei dvs. de licență, luați în considerare practicarea sub un broker imobiliar. Scorul dvs. de promovare la testul de licență imobiliară nu implică neapărat că aveți o licență.

După aceea, atât dvs., cât și brokerul dvs. trebuie să trimiteți documentația finală la stat. Licența dvs. va fi furnizată dacă cererea dvs. este aprobată și veți putea practica imobiliare sub sponsorizarea brokerului.

Acest broker are o licență de stat care îi permite să monitorizeze tranzacțiile imobiliare și să garanteze că acestea sunt legale și etice. Cu toate acestea, politicile fiecărui broker pot controla modul în care plătesc și taxează agenții practicanți.

Ar trebui să aveți o idee bună despre ce este nevoie pentru a lucra ca agent imobiliar în acest moment. Dacă ești cu adevărat interesat, nu este niciodată prea târziu să începi. Nu este vorba despre concurență când vine vorba de a fi un agent imobiliar de succes; este vorba despre tine și despre disponibilitatea ta de a depune efortul necesar pentru a reuși.

Deși lucrul ca agent imobiliar se poate face cu jumătate de normă, cei mai mulți agenți de succes se ocupă de asta ca pe un loc de muncă cu normă întreagă, păstrându-se accesibili clienților chiar și în weekend. Veți reuși dacă oferiți servicii excelente, demonstrați clienților că sunteți agent imobiliar și lucrați cu normă întreagă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.