Acoperirea antiaderență Granitium este în principal un strat antiaderent din politetrafluoretilenă cu particule minuscule de suport artistic de oxid de aluminiu.

image - What is Granitium Nonstick Coating?
Ce este acoperirea antiaderență cu granitu?

Așadar, acoperirea antiaderență Granitium se referă inițial la stratul de teflon de pe tigaia de bucătărie. Este comparativ o nouă cimentare în lumea aparatelor de bucătărie.

Specialiștii în marketing dezvoltă noi aparate de bucătărie cu caracteristici avansate și îmbunătățite, ținând cont de nevoile și cerințele dumneavoastră. Unul dintre aceste studii detaliate i-a condus la aparatele de acoperire antiaderență Granitium.

Aparatele cu acoperire antiaderență cu granit, cunoscute cu drag sub numele de granit, sunt cele mai bine vândute produse din lumea articolelor de uz casnic de astăzi. Având în vedere acest fapt, obținerea granitului dvs. nu va fi o risipă. Dacă ați fost perplex în legătură cu mecanismul și utilizarea, atunci acest articol este pentru dvs.

Acoperire antiaderență cu granit VS teflon

După cum am menționat mai devreme, Granitiul este de obicei politetrafluoretilenă (Teflon). Dezavantajele cauzate de utilizarea aparatelor de acoperire cu teflon i-au făcut pe oameni să creadă că nu este cea mai potrivită alegere pentru ei. A devenit un gând de lungă durată în lumea aparatelor de bucătărie, iar aparatele de acoperire cu teflon și-au pierdut din valoare.

Acum, întrebarea este, de ce ar accepta oamenii acoperirea cu Granitium, în ciuda faptului că este teflon sub deghizarea unui nou nume? Granitiul este mult mai ușor, ceea ce îl face ușor de utilizat. Nu are PFOA, astfel încât să evitați riscurile de pericol pentru sănătate din cauza acestuia. De asemenea, este foarte rezistent la căldură.

Dar, deoarece toate vasele de gătit cu acoperire antiaderență sunt predispuse la căldură și se uzează la căldură excesivă, stratul antiaderent de granitiu nu este diferit. Dar diferența constă în modul de uzare.

Teflonul produce fum ridicat atunci când este ars, iar acest fum conține particule toxice care sunt dăunătoare pentru oameni. Dacă intrați în contact cu fumul, este posibil să aveți simptome asemănătoare gripei. Acoperirea antiaderență cu granit a parcurs un drum lung pentru a depăși această problemă și, în cele din urmă, a făcut-o ușor de utilizat, astfel încât, chiar și la căldură excesivă, nu vă va afecta sănătatea.


Citeste si:


De ce aparatele de acoperire antiaderență cu Granitium

Aparatele cu acoperire antiaderență Granitium au atras enorm deja atenția bucătărilor profesioniști și casnici în ultimii câțiva ani.

Granitiul este cunoscut ca „granit” utilizatorilor săi. În zilele noastre, granitul este mai ușor decât în vremurile trecute din cauza progreselor mecanice. Este considerat ca fiind protejat, deoarece nu sunt PFOA.

De asemenea, vasele de granit arată echivalent cu vasele obișnuite antiaderente. Granitiul este o ecuație progresivă motivată de procedeul învechit de gătit pe piatră.

Această suprafață dură antiaderentă este rezistentă la furcă, protejată cu metal și ușor de curățat. Granitiul este iubit pentru aspectul său atrăgător, duritate, durabilitate și eficiență.

Întrebări frecvente:

1. Este acoperirea antiaderență cu Granitium sigură?

Răspuns: Da, aparatele cu acoperire antiaderență cu granitiu sunt sigure, deoarece nu conțin PFOA și sunt foarte rezistente la căldură. Dacă vrei o experiență de gătit fără probleme, iar siguranța este prioritatea ta, atunci granitul poate fi perfect pentru tine.

2. Ce se utilizează în înlocuirea teflonului?

Răspuns: GenX și PFBS sunt utilizate ca substanțe sintetice de substituție pentru PFOA și PFOS, primele substanțe sintetice de teflon constrânse de pe piață din cauza perseverenței lor pe termen lung în climă, iar legătura lor cu bunăstarea autentică rănește indivizii descoperiti și viața naturală. .

3. Pot să prăjesc un ou fără ulei într-o tigaie cu acoperire antiaderență cu granit?

Răspuns: Da, puteți prăji ouă fără efort în tigaia Granitium Nonstick Coating, fără ulei/unt sau orice alt lichid. Aceasta este una dintre cele mai bune caracteristici disponibile în tigăile antiaderente.

4. Este acoperirea antiaderență cu granitu mai bună decât teflonul?

Răspuns: Da. Granitiul este de obicei politetrafluoretilenă, dar îl puteți numi o versiune mai bună a teflonului. Sunt mai rezistente la căldură și de lungă durată.

Apoi, din nou, lacul sticlos nu are proprietăți antiaderențe extraordinare, mai ales când este în contrast cu cele din PTFE.

Dacă utilizați vase de gătit cu acoperire antiaderență din granit sau granit, veți încerca să nu furnizați evacuări dăunătoare, indiferent dacă le supraîncălziți.

5. Care este cel mai bun lucru despre o tigaie cu acoperire antiaderență cu granit?

Răspuns: Este greu să specificați cel mai bun lucru despre o tigaie acoperită cu granitiu. Acesta variază de la utilizator la utilizator. Iată câteva caracteristici de top ale granitului care vă vor ajuta să decideți ce căutați.

Granitul este solid și, în același timp, ușor, ceea ce îl face ușor de utilizat. Este sigur de utilizat, ușor de curățat, de lungă durată, convenabil, cu aspect elegant și are o gamă largă de varietate și multe altele de care să vă placă.

Verdictul final

Aparatele cu acoperire antiaderență cu granit au câștigat o popularitate masivă în lumea aparatelor de bucătărie într-o perioadă concisă. Această faimă depinde în mare măsură de măsurile de siguranță îmbunătățite, care au schimbat gândirea de multă vreme în rândul oamenilor cu privire la teflon.

Cu toate acestea, dacă doriți să experimentați cu Granitium, puteți verifica Henckels Capri Granitium Pans Review . Sper că această lectură vă va oferi toate informațiile pe care le căutați și, de asemenea, vă va ajuta să alegeți planul potrivit pentru dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.