Ați auzit recent un zgomot, șuierat, zgârieturi, roade, scârțâit, zgomot sau frecare provenind de la ușa garajului dvs.? Dacă este cazul, există o serie de cauze posibile.

Postarea de astăzi se concentrează asupra unor dificultăți tipice ale ușilor de garaj care generează diferite zgomote distincte. De asemenea, vă vom oferi sugestii despre cum să remediați problema și să opriți zgomotul.

image - What is That Noise My Garage Door is Making?
Ce este acel zgomot pe care îl face ușa mea de garaj?

Arcuri de torsiune sparte

Arcurile ușii de garaj care au fost sparte ar putea face ca ușa de garaj să se prăbușească tare. Un arc de torsiune deteriorat nu este reparabil, astfel încât întregul arc trebuie înlocuit atunci când se rupe.

Motivul pentru care suntem îngrijorați de un arc de torsiune spart și zgomotos este că are un impact semnificativ asupra funcției ușii tale. Ușile de garaj sunt acționate de arcuri și pârghii.

Când arcurile, care sunt supuse unei solicitări extraordinare, se sparg, nu veți putea folosi dispozitivul automat de deschidere a ușii de garaj pentru a ridica din nou ușa și aceasta va rămâne închisă. Oamenii încearcă frecvent să ridice manual ușa grea în acest scenariu și ajung să se rănească pe ei înșiși sau pe alții.

Rezoluţie

Veți dori să contactați un service profesionist pentru uși de garaj pentru a se ocupa de acest lucru pentru dvs. Arcurile sunt periculoase; astfel, înlocuirea lor implică demontarea dispozitivului într-un mod care nu ar fi sigur pentru proprietarul obișnuit să o facă singur.

resturi adăpostite în șine

Resturile din șine pot face ușile garajului să se zgârie sau să roadă, mai ales dacă rămân prinse într-o locație solidă. Acest lucru se poate întâmpla atunci când orice, de la gheață și pietricele până la crenguțe și frunze, este prins pe parcurs.

Rezoluţie

Examinați zona de sub ușile garajului pentru orice obiecte care ar fi căzut și au cauzat probleme cu cât de eficient se închide și se deschide ușa garajului.

Îndepărtați tot ce este blocat în șine cât mai curând posibil. Puteți, de asemenea, să vă măturați garajul în mod regulat pentru a minimiza cantitatea de gunoi care se află în jur.


Citeste si:


Hardware slăbit sau deteriorat

Tensarea feroneriei slăbite poate face ușa de garaj mult mai silențioasă. Balamalele, rolele și șuruburile slăbite sunt cele mai frecvente cauze de zgomot, toate acestea trebuie menținute strânse în mod regulat pentru o performanță optimă.

Este posibil ca feroneria ușii tale de garaj să ruginească sau poate că unele șuruburi să fie dezbrăcate. Acest lucru se poate întâmpla atunci când ușa dvs. nu este exact la nivel, punând presiune pe o parte sau alta și uzând feroneria mai repede.

Rezoluţie

Hardware-ul slăbit, stricat și zgomotos poate fi modificat în câteva moduri.

  • Dacă balamalele ușii tale de garaj sunt prea slăbite, folosește dimensiunea corectă a șurubelniței pentru a le strânge; o cheie dinamometrică de inch-lire va fi de obicei suficientă. Verificați toate șuruburile de pe ușa garajului dvs. (inclusiv cele care nu sunt vizibile) pentru a vă asigura că sunt sigure.
  • Dacă vă simțiți confortabil, înlocuiți toate șuruburile dăunătoare.
  • Dacă ușa ta de garaj scârțâie, încearcă niște lubrifiant pentru ușile de garaj; este deosebit de util dacă balamalele par să scârțâie.

Acustica dintr-un garaj poate contribui la zgomotul produs de usa, care poate fi uneori neplacut. Frecvent, un lubrifiant ieftin va fi suficient pentru a rezolva problema, iar ușa dvs. ar trebui să funcționeze mai bine ca rezultat.

Dacă nimic nu funcționează, este posibil să aveți o problemă mai gravă la ușa de garaj. Apoi, este recomandat să angajați o companie profesională locală pentru uși de garaj pentru a vă examina ușa. Ei vor oferi recomandări pentru reparații, precum și o nouă ușă de garaj, dacă este necesar.

Role deteriorate

Rolele dvs., feroneria circulară care permite ușii garajului să se miște fără probleme în sus și în jos pe șine, pot face un zgomot de măcinat în rare ocazii. Este posibil ca acestea să necesite doar o atenție minoră sau ar putea fi timpul pentru repararea ușilor de garaj de la o companie profesionistă.

Rezoluţie

Ungerea rolelor cu un lubrifiant generic poate ajuta. Acesta poate fi obținut la orice magazin de hardware. Doar devin puțin aspre din când în când și trebuie să fie unse.

Dacă acest lucru nu funcționează, durata de viață a acestora poate fi compromisă și va trebui să angajați o firmă profesionistă de service pentru uși de garaj pentru a le înlocui pe una sau pe toate pentru dvs. Nu este sugerat să ieșiți și să achiziționați singuri componentele necesare pentru ușile de garaj. Aceasta este o afacere importantă și există șanse mari să fii rănit dacă nu o faci corect.

Găsiți cea mai bună rezoluție pentru repararea ușilor de garaj pentru dvs.!

Usile de garaj sunt supuse multor probleme, iar cele mai comune au solutii evidente. Dacă auziți oricare dintre sunetele descrise mai sus, sperăm că acest articol v-a oferit o soluție fezabilă!

Dacă întâmpinați probleme cu ușa de garaj care nu au fost abordate în această postare, faceți mai multe cercetări pentru a vedea dacă există o soluție de bricolaj sau pur și simplu sunați profesioniștii dacă aveți nevoie de o reparație imediată. Unele companii oferă servicii 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. De asemenea, rețineți că, dacă reparația pare periculoasă în vreun fel, ar trebui să o jucați în siguranță.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.