O casă frumoasă abia poate trece neobservată, mai ales dacă se află lângă drum. Fiecare aspect dintr-o casă ar trebui să se completeze unul pe celălalt pentru a aduce armonie și o bordură atrăgătoare. Un aspect al exteriorului casei tale este culoarea șindrilă de acoperiș.

image - What Color of Roof Shingles is Best
Ce culoare de șindrilă de acoperiș este cea mai bună

Culorile exterioare ale casei dvs. ar trebui să fie determinantul principal al culorii șindrilă de acoperiș. Citiți mai departe pentru a afla sfaturile pentru alegerea unei culori perfecte pentru șindrilă pentru acoperiș și cum să restrângeți culorile preferate.

Sfaturi pentru alegerea celei mai bune culori de șindrilă pentru a vă completa casa

Așezarea cu o culoare ideală de șindrilă poate fi un proces descurajant, dar cu sfaturile de mai jos, o poți selecta pe cea perfectă cu ușurință.

Coordonați cu culorile Siding și cărămidă

Când designerii de interior lucrează la interiorul dvs., își iau timpul pentru a selecta culorile potrivite pentru pereții, tavanul și podelele dvs. Rezultatul este o lucrare armonizată.

Același lucru ar trebui să se aplice atunci când alegeți culoarea potrivită pentru șindrila de acoperiș. Fă-ți timp pentru a selecta culoarea care se va potrivi cu culoarea ta siding, culoarea cărămizii și culoarea ușilor tale.

Toate culorile ar trebui să funcționeze armonios; ar trebui să se completeze unul pe altul pentru a atinge atractivitatea .

Verificați mai jos un ghid al culorii acoperișului care se integrează cel mai bine cu culorile de siding; De asemenea, puteți vizita acest https://www.roofmasterlubbock.com/shingle-roofing/ pentru mai multe informații.

  • Culoarea gri a bordurilor se integrează cu acoperișurile negru, gri închis, albastru închis, verde închis și alb.
  • Culoarea siding maro funcționează bine cu acoperișurile verde, negru, albastru, cărbune și maro care sunt mai deschise sau mai închise.
  • Sidingul roșu se integrează cu acoperișurile negre, gri închis, maro închis și verde închis.
  • Sidingul albastru se combină cu șindrila neagră, maro, gri și albă.
  • Sidingul alb se integrează cu șindrila maro, negru, verde, gri, albastru și roșu
  • Sidingul cafeniu funcționează bine cu șindrila maro, negru, verde închis și albastru închis.

Condițiile climatice ale localității dvs

Condiția climatică din localitatea dvs. va influența și culoarea șindrilului de ales. Culorile închise absorb căldura, în timp ce culorile deschise o reflectă. Prin urmare, ar trebui să alegeți o culoare mai închisă dacă locuiți într-un mediu răcoros și o culoare mai deschisă în zonele cu temperaturi ridicate.

Deși investiția într-o izolație bună face o treabă perfectă de a controla pierderile și câștigul de căldură, culoarea șindrilă poate afecta temperatura mansardei cu 40 de grade.


Citeste si:


Când să utilizați amestecul de culori

Amestecul de culori nu este pentru toată lumea; trebuie să urmați principiul de amestecare pentru a trece prin el. De exemplu, cu cât sidingul este mai simplu, cu atât este mai amestecat modelul de culoare necesar pentru a vă condimenta casa; îl face interesant și atrăgător.

Cu toate acestea, dacă șindrila casei dvs. este variată cu mai multe nuanțe, evitați șindrila amestecată de culori și alegeți șindrila de culoare simplă pentru a preveni prăbușirea.

Arhitectura casei tale

Designul arhitectural al casei tale va dicta culoarea șindrila de utilizat pe acoperiș. Acoperișul casei tale completează stilul său pentru a scoate în evidență un design general; ar trebui să alegeți o culoare de acoperiș care se integrează cu stilul arhitectural al casei dvs.

Standardele de vecinătate

Poate vrei ca casa ta să arate unică, dar nu ar trebui să iasă prea mult în evidență de restul. Ar trebui să alegeți o culoare care să fie în concordanță cu celelalte case din apropiere. Încercați să rămâneți în standardele cartierului, mai ales dacă casele sunt aproape una de alta.

Rămâneți în standardele cartierului este la fel de important dacă casa dvs. este aproape de drum.

Ce este în tendințe

Ar trebui să faci o plimbare prin cartierul tău și să observi look-ul care este în tendințe.

Codurile locale de construcție

Înainte de a face orice achiziție de șindrilă, consultați contractorul dvs. de acoperiș pentru a afla dacă există restricții de luat în considerare. De exemplu, unele locuri necesită acoperiș rezidențial care îndeplinește standardele de acoperiș rece, în timp ce nu există astfel de restricții în alte zone.

Sfaturi despre cum să restrângeți la o anumită culoare de șindrilă

Faceți-vă cercetarea online

Primul pas în alegerea celei mai bune culori pentru șindrila dvs. este să aveți mai multe idei din care să alegeți. Puteți obține rapid ideile online. Doar căutați pe Google culoarea siding-ului sau cărămizilor, apoi alegeți imaginile.

Veți obține multe case care au caracteristici similare cu casa dvs. Treceți prin culoarea șindrilei folosite și salvați culorile preferate.

Fă o plimbare prin cartierul tău

Majoritatea proprietarilor ignoră informațiile din jurul lor, dar plimbarea merită timpul tău. În timp ce vă plimbați, țineți cont de casele care au șindrilă de culoare care vă plac cel mai mult.

Alegeți compania dvs. de acoperișuri

Până acum, ați redus culorile preferate de șindrilă la poate cinci. Dacă mai aveți mai mult de cinci culori preferate, vizitați site-ul companiei dvs. de acoperișuri pentru a vedea galeria lor. De asemenea, majoritatea companiilor de acoperișuri au un vizualizator de acoperiș care vă va ajuta să îl restrângeți. Cu instrumentul de vizualizare, puteți alege sidingul, acoperișul și alte accesorii pentru a determina cum se integrează aspectele.

După ce v-ați mulțumit cu cele 3-5 culori preferate cu care puteți lucra, cereți companiei dvs. de acoperiș să vă furnizeze mostre.

Utilizați culorile eșantion pentru a restrânge la o culoare finală

Acum, cu mostrele, este timpul să le priviți împotriva culorilor dvs. exterioare. Așezați mostrele unul câte unul lângă siding, cărămizi, ornamente și uși pentru a vedea cât de bine se integrează cu culorile celorlalte exterioare.

Mergeți câțiva metri distanță și vedeți ce culoare se coordonează cu toate culorile exterioare diferite și boom! Acum aveți culoarea perfectă de șindrilă.

Cuvântul final

Sindrila dvs. de acoperiș completează și adaugă atractivitate casei dvs. O culoare perfectă de șindrilă ar trebui să se coordoneze cu toate celelalte culori exterioare. Dacă nu sunteți sigur de culoarea cu care să vă mulțumiți, alegeți culorile implicite de șindrilă; neutre închise, în primul rând maro sau gri, se potrivesc bine cu majoritatea culorilor exterioare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.