Pe măsură ce baza dvs. de clienți crește, sunt șanse să achiziționați mai multe proprietăți de administrat. Acest lucru poate crea un management haotic al back-office-ului, care poate duce la o funcționare ineficientă. Din fericire, puteți avea operațiuni mai bune pentru a vă satisface clienții cu software de management al proprietății.

Un software bun de gestionare a proprietății poate economisi timp și costuri și poate îmbunătăți interacțiunea cu părțile interesate. Dar obținerea unuia care să se potrivească tuturor nevoilor tale poate fi o provocare. Pentru început, puteți face cercetări de fundal pe piața de software. După aceea, identificați sarcinile pe care trebuie să le simplificați pentru o mai bună livrare a serviciilor.

image - What Features Should You Look for In a Property Management Software?
Ce caracteristici ar trebui să căutați într-un software de gestionare a proprietății?

Odată ce ați identificat sarcinile, puteți alege cu ușurință un software de portal imobiliar mai bun, care vă poate servi pe dvs. și clienții dumneavoastră. Pentru a vă ajuta să decideți, acest articol enumeră ce caracteristici ar trebui să căutați în software-ul de management al proprietății.

1. Ar trebui să furnizeze un portal pentru chiriași

Deoarece chiriașii reprezintă nucleul afacerii dvs., trebuie să vă gândiți la comoditatea lor. Prin urmare, software-ul ar trebui să ofere portalului chiriașului plăți pentru chirie și opțiuni de solicitare de întreținere. În plus, un chiriaș ar trebui să își actualizeze cu ușurință datele personale și să vadă contractele.

Puteți reduce nemulțumirea chiriașului și vă puteți construi o imagine bună a companiei cu sugestiile menționate.

2. Activați Easy Property Inspection

De cele mai multe ori, trebuie să inspectați proprietățile aflate sub conducerea dvs. Poate fi nevoie de timp și energie pentru a naviga de la o proprietate la alta. Puteți evita această problemă cu un software bun care vă arată automat cea mai apropiată proprietate și cea mai bună rută disponibilă.

Utilizarea unui astfel de software înseamnă că puteți ajunge la proprietăți mai rapid, permițându-vă să inspectați mai multe proprietăți. Prin evaluarea proprietăților dvs., puteți identifica lacunele și vă puteți îmbunătăți furnizarea de servicii.


Citeste si:


3. Activați managementul serviciului contractor

Contractorii sunt jucătorii dvs. cheie de sprijin în furnizarea de servicii bune. Prin urmare, software-ul ar trebui să vă permită să aveți toate datele lor și diferite sarcini. Este mai bine dacă software-ul poate crea bilete pentru serviciile de rutină și controalele contractantului și poate urmări munca acestora. Odată ce contractorul finalizează sarcinile, software-ul ar trebui să vă permită să inspectați și să generați facturile.

4. Contracte de închiriere

Un software bun ar trebui să vă ofere un tablou de bord cu datele chiriașului dvs. Astfel de date pot include contracte de închiriere, detalii de plată, informații de contact și orice termeni și condiții. Drept urmare, aceste date vă pot ajuta să urmăriți întârzierea plăților, termenele scadente ale leasingului și modificările detaliilor de contact.

5. Permite plăți online

Gestionarea plăților este plictisitoare și poate deveni dezordonată. Trebuie să gestionați detaliile de plată a chiriașului, pe de altă parte, trebuie să plătiți și contractorii și proprietarii. Software-ul ar trebui să aibă o opțiune de plată online pentru chiriași și pentru dvs. pentru o mai bună gestionare.

Ar trebui să ofere chiriașilor modalități alternative de a plăti chiria în funcție de preferințele lor. Acest lucru poate fi fie prin card, transfer bancar sau servicii bancare mobile. Odată plătită, acesta ar trebui să verifice și să actualizeze automat plata pe tabloul de bord respectiv al chiriașului.

Acest lucru vă poate ajuta să economisiți timp și energie. În plus, poate elimina problema întârzierii plăților datorită confortului pe care îl aduce.

Portalul ar trebui să vă permită să efectuați plăți de ieșire și să ofere o intrare automată de debit în sistemul dvs. pentru contractori și proprietari. Acest lucru reduce riscul erorilor de la introducerea manuală.

6. Ar trebui să fie prietenos cu dispozitivele mobile

image - Should Be Mobile Friendly

Mutarea de la o proprietate la alta înseamnă să-ți petreci cea mai mare parte a timpului pe drum. Din acest motiv, aveți nevoie de software pe care să-l instalați pe telefonul mobil, astfel încât să puteți gestiona sarcinile sau să vizualizați rapoarte când nu sunteți la birou.

În plus, această caracteristică oferă chiriașilor tăi acces ușor la portalul tău. Este posibil ca majoritatea dintre ei să nu aibă desktop-uri sau laptopuri pentru a se conecta la portalul software. Astfel, accesarea serviciilor de pe telefoanele lor mobile poate ajuta la crearea unei comunicări și relații mai bune cu chiriașii tăi.

7. Protocoale bune de securitate a datelor

În calitate de administrator de proprietate, gestionați o mulțime de informații sensibile. Prin urmare, software-ul ar trebui să ofere infrastructură de criptare a datelor.

Ar trebui să ofere opțiuni precum verificarea în doi factori, caracteristici firewall și notificare pentru jurnalele necunoscute pentru a vă securiza informațiile și informațiile dvs. și ale chiriașului. Un sistem bun de securitate a datelor ajută la reducerea riscului de încălcare a securității cibernetice.

În plus, software-ul ar trebui să ofere diferite niveluri de utilizator. Vă asigură că puteți controla ceea ce pot accesa alții în portal. În plus, ar trebui să poată elimina accesul utilizatorului în cazul în care un membru al echipei părăsește compania ta.

8. Opțiunea de migrare a datelor

Uneori, poate fi necesar să generați un raport utilizând un alt program. Prin urmare, software-ul ar trebui să vă permită să extrageți și să exportați cu ușurință date. Acest lucru ar trebui să vă ajute să produceți rapoarte ușor de înțeles și interpretat.

9. Îmbunătățiți comunicarea

Comunicarea este cheia pentru construirea unei bune relații cu clienții. În consecință, un software bun ar trebui să ofere chiriașilor o platformă în care să vă poată contacta cu ușurință sau să-și transmită preocupările. Drept urmare, puteți răspunde mai rapid nevoilor acestora, îmbunătățind furnizarea serviciilor.

Concluzie

Pe scurt, obținerea software-ului potrivit poate deveni mai ușoară odată ce aliniați caracteristicile necesare cu nevoile companiei dvs. Funcționalitățile cheie ale platformei software ar trebui să vă ajute să reduceți costurile, să îmbunătățiți livrarea serviciilor și să generați rapoarte de proprietate. De asemenea, ar trebui să îmbunătățească comunicarea și să aibă protocoale bune de securitate a datelor.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.