Bine ați venit la acest scurt articol despre ce ar trebui să curățați zilnic în casă.

Mulți oameni presupun că singurele lucruri care au nevoie de curățare sunt băile, dormitoarele și bucătăriile, probabil cu o curățare rapidă a altor încăperi și suprafețe pentru ca totul să arate frumos și prezentabil.

image - What Should You Clean in Your House Daily
Ce ar trebui să curățați în casa dvs. zilnic

Cu toate acestea, curățarea casei dvs. este mult mai mult decât vedeți, chiar dacă este o casă mică sau un apartament. Ar trebui să știți că o curățare zilnică va dura în cele din urmă mai mult timp decât o curățare săptămânală, deoarece va trebui să o faceți în fiecare zi.

Cu toate acestea, aceasta înseamnă că curățarea se termină și rămâne făcută, în timp ce mulți oameni își părăsesc casele săptămâni la rând fără să fie curățați deloc.

Ce ar trebui curățat zilnic

Fiecare parte a casei tale are nevoie de o atenție specială. Iată câteva sugestii de la servitoarele Dusty care fac curățenie despre ceea ce ar trebui curățat în mod regulat.

Sufragerie

Primul loc de început este camera de zi, deoarece aici veți avea oaspeți și veți participa la activități precum cititul, vizionarea la televizor, ascultarea muzicii și așa mai departe.

Pentru a asigura o atmosferă bună, este necesar, atât din motive practice, cât și estetice, să vă curățați camera de zi zilnic – nu doar să curățați praful sau să aspirați, ci să vă asigurați că totul este la locul său.

Bucătărie

În continuare, ar trebui să curățați bucătăria zilnic. La urma urmei, îl vei folosi pentru a pregăti mâncarea și a găti cina sau mese calde în majoritatea zilelor săptămânii.

Aceasta înseamnă că există întotdeauna șansa de a rămâne murdărie în urmă cu grăsime pe mânerele cuptorului, firimituri pe suprafețe și așa mai departe.

De asemenea, va trebui să vă mențineți bucătăria curată dacă aveți un animal de companie, deoarece murdăria și părul de animale vor atrage insecte care vă pot infesta casa sau pot deveni o pacoste pentru animalele dvs. de companie.


Citeste si:


Baie

Baia trebuie curățată în fiecare zi pentru a asigura respectarea standardelor de igienă. Poate credeți că nu produceți atât de mulți germeni, dar trebuie totuși să vă curățați baia zilnic pentru a vă asigura că nu se acumulează bacterii.

O modalitate bună de a îndepărta murdăria și germenii din baie este prin utilizarea unui spray de curățare creat special pentru băi, care va lăsa în urmă un miros plăcut și după ce ați terminat de curățat. Nu uitați să vă curățați dulapurile din baie.

Aici veți depozita orice obiecte, cum ar fi machiajul, parfumurile și așa mai departe, pe care oamenii sau animalele de companie le pot răsturna.

Asigurați-vă că ștergeți suprafețele zilnic și inspectați-le săptămânal, deoarece acest lucru vă va asigura că lucrurile nu vor fi deteriorate dacă sunt împinse de la margine!

Toaletă

Probabil că este mai important să vă curățați baia și bucătăria decât oriunde altundeva în casă, deoarece acolo trebuie să fiți igienic și să curățați în mod regulat.

Toaleta este poate unul dintre cele mai rele locuri în care să neglijezi curățarea zilnică, dar se face adesea. Curățarea toaletei ar trebui să implice puțin înălbitor, deoarece aceasta va ucide orice bacterie prezentă.

Cu toate acestea, este esențial să nu folosiți prea mult înălbitor, altfel veți avea un miros copleșitor care nu va lăsa ore întregi.

Ferestre/Oglinzi

Acum treci la ferestrele și oglinzile din casa ta, care sunt adesea zone de curățenie trecute cu vederea, deoarece oamenii cred că le pot șterge.

Cu toate acestea, este important să vă asigurați că vă curățați geamurile și oglinzile în fiecare zi, deoarece acestea pot reprezenta un pericol pentru siguranță în unele cazuri – de exemplu, dacă o fereastră este spartă sau o oglindă se sparge.

De asemenea, ar trebui să vă asigurați că sunteți în siguranță atunci când curățați ferestrele și oglinzile, deoarece mobilierul standard poate fi adesea folosit pentru a păși atunci când spălați sau curățați zonele înalte.

Este recomandabil ca persoanele mai înalte să folosească o scară mică pentru a curăța părțile cele mai înalte ale ferestrelor și oglinzilor, în loc să se bazeze pe mobilier, cum ar fi scaunele concepute în acest scop.

Mobila

Nu uitați să curățați canapelele, fotoliile, canapelele, mesele de sufragerie și alte mobilier din casa dvs.

Este posibil să nu aveți oaspeți în fiecare zi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fiți la curent cu lucrurile, ceea ce înseamnă că ar trebui să curățați aceste suprafețe o dată pe săptămână, precum și curățările zilnice.

Concluzie

Dacă țineți cont de aceste lucruri în fiecare zi, sperăm că va îmbunătăți atmosfera acasă și vă va asigura că aveți grijă de totul în mod corespunzător.

Cele de mai sus sunt o listă fundamentală de lucruri pe care trebuie să le curățați în fiecare zi – nu include electrocasnicele de bucătărie, de exemplu, dar sunt mai multe de făcut prin casă decât atât.

Mulți oameni angajează servicii de menajeră în Sugar Land , pentru a-și curăța casa de către femeile de serviciu experte. Deci ce crezi? Acest articol vă ajută să vă mențineți casa curată sau nu sunteți de acord cu unele dintre sfaturile oferite aici? Lăsați un comentariu mai jos și spuneți-ne.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.