Top sfaturi ca sa iti remodelezi bucataria .

Acest articol este venit din bucatariile mici la comanda venite de la Atelierul Bucuresti. …Fii inspirat si de profilul lor de Insta:

Câteva sfaturi pentru a vă transforma proiectul de remodelare a bucătăriei într-un mare succes

Conținutul paginii

Câteva sfaturi pentru a vă transforma proiectul de remodelare a bucătăriei într-un mare succes

Bucătăria este inima unei case. O casă frumoasă nu este completă fără o bucătărie frumoasă.

În timp ce vă remodelați casa, este la fel de necesar să vă remodelați bucătăria.

Daca vrei sa ai putin spatiu in plus in bucataria ta, remodelarea este singura optiune.

În plus, cu timpul, noi unelte și aparate de bucătărie sunt lansate pe piață.

Și dacă intenționați să înlocuiți vechile electrocasnice de bucătărie cu altele noi pentru a oferi bucătăriei dvs. o schimbare completă, aveți multe lucruri de realizat.

Dar nu-ți face griji, nu ești singur în acest proces.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă remodelați bucătăria în limitele bugetului dvs.

bucatarii-mari-la-comanda-cu-atelierul-bucuresti-de-mobila
bucatarii-mari-la-comanda-cu-atelierul-bucuresti-de-mobila

Bucătăria noastră constă în general din cele mai scumpe unelte din interiorul unei case. Și în timp ce vă remodelați bucătăria, există numeroase lucruri pe care să vă concentrați.

Dacă îți lipsește chiar și un singur element din bucătărie, s-ar putea să-ți faci bucătăria înfundată sau să investești excesiv.

Am enumerat câteva sfaturi pe care să le țineți minte în timpul procesului de remodelare a bucătăriei

Faceți o strategie

Amintiți-vă că nicio lucrare de remodelare nu poate avea succes fără o strategie puternică.

Nu puteți începe să planificați designul noii dumneavoastră bucătării în timpul execuției. Primul lucru pe care trebuie să-l decideți este dacă doriți să vă îmbunătățiți complet bucătăria existentă sau doar câteva lucruri pe care doriți să le îmbunătățiți.

Amintiți-vă că remodelarea completă a bucătăriei poate include rearanjarea aspectului existent și doborarea pereților.

Pe de altă parte, dacă doriți să aveți doar câteva îmbunătățiri, câteva modificări și schimbări de locație pot funcționa.

Refacerea unei bucătărie vă poate costa mii de dolari. Și odată ce bucătăria ta este renovată, trebuie să o suporti mulți ani de acum încolo, cu excepția cazului în care îți place să cheltuiești pentru remodelare la fiecare doi ani. Astfel, elaborați o strategie cu mult înainte de execuție.

Înainte de a angaja un profesionist care să se ocupe de munca de remodelare, enumerați ce schimbări doriți să aveți în bucătăria dvs. existentă.

De asemenea, trebuie să decideți asupra aparatelor și componentelor pe care doriți să le înlocuiți.

Dacă intenționați să încorporați câteva funcționalități noi în bucătărie, enumerați și acestea.

Cunoaște-ți bugetul

Când vă remodelați bucătăria, trebuie să aveți o idee clară despre bugetul dvs.

Amintiți-vă că, dacă nu știți despre accesibilitatea dvs., s-ar putea să ajungeți în datorii. Cumpărarea lucrurilor pentru bucătărie este o considerație costisitoare.

Dacă angajezi o echipă de profesioniști pentru remodelarea bucătăriei, trebuie să fii transparent în ceea ce privește bugetul tău, astfel încât aceștia să poată sugera lucrurile în consecință.


Citeste si:


Găsiți o echipă de profesioniști

Dacă nu intenționați să vă remodelați bucătăria singur, este timpul să angajați profesioniști pentru acest loc de muncă.

Puteți contacta diferiți furnizori de servicii, inclusiv arhitecți, electricieni, instalatori și alți profesioniști cu care să lucrați.

De asemenea, vă puteți reduce lista lungă de lucruri de făcut angajând un furnizor de servicii care vă poate oferi o remodelare completă.

Când lucrați îndeaproape cu o echipă, procesul de remodelare a bucătăriei devine mai ușor și puteți arunca povara de pe umăr.

Profesioniștii vă vor ajuta cu totul, de la obținerea de autorizații, planificarea spațiului, bugetarea, alegerea instalațiilor și comandarea aparatelor.

Câteva idei de remodelare a bucătăriei pentru a vă face bucătăria să arate mai mare

Majoritatea proprietarilor de case care remodelează bucătăria au exact cerința – o bucătărie cu aspect mai mare.

Bucătăria este colțul unei case în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Și o bucătărie mică ne face să ne simțim jos. O bucătărie mai mare și curată ridică instantaneu spiritul locului.

Dacă vrei să scapi de bucătăria ta înfundată, există câteva trucuri de design pe care le poți folosi pentru a economisi risipa de spațiu și pentru a maximiza fiecare centimetru.

Schimbați culoarea pereților

În timp ce vă remodelați bucătăria, schimbarea culorilor existente este o necesitate. Veți observa o schimbare instantanee în bucătărie după ce vopsiți pereții bucătăriei cu culori noi.

Bucătăriile albe nu pot ieși niciodată din tendințe și dacă vă gândiți să vă remodelați bucătăria, planificați o bucătărie albă pentru a face spațiul mai deschis.

Dacă nu vă simțiți confortabil cu albul sau dacă credeți că albul este puțin întreținere, puteți alege ceva mai strălucitor, cum ar fi galbenul.

Unele nuanțe pastelate de verde vor merge, de asemenea, bine. De asemenea, puteți alege să aveți două culori diferite pentru bucătărie, pentru a completa aspectul spațiului.

Utilizați modele

În fiecare colț al casei noastre trebuie să existe un strop de artă. Atunci de ce ți-ar fi lăsat bucătăria în urmă? Daca vrei sa iti decorezi bucataria, alege modele geometrice. Veți obține pe internet multe lenjerii de pat cu model geometric pentru bucătărie.

Pentru a face bucătăria dvs. mică să arate mai extinsă, puteți folosi modelele pentru a crea iluzia de mai mult spațiu.

Dar amintiți-vă că nu folosiți prea multe modele, deoarece vă poate face bucătăria să pară supraaglomerată și ocupată.

De asemenea, puteți alege plăcile de bucătărie cu diferite modele geometrice pentru a crea o impresie de bucătărie mai extinsă.

Adăugați câteva oglinzi

Oglinzile sunt cunoscute pentru că face ca orice cameră înfundată să pară spațioasă. Mulți oameni folosesc oglinzi în saloane și dormitoare.

Și vă sugerăm să folosiți câteva oglinzi și în bucătărie. Dacă fixați o oglindă într-o astfel de poziție pentru a reflecta plita din bucătărie, bucătăria dumneavoastră va arăta extraordinar de impresionant și de spațioasă.

De asemenea, puteți prefera să aveți dulapuri cu oglindă în bucătărie pentru a crea aceeași iluzie.

Evitați rafturile închise

Depozitarea deschisă face bucătăria ta să pară mai spațioasă și mai aerisită. Dacă aveți doar dulapuri în bucătărie, acesta este momentul să eliminați câteva.

Vei observa imediat că bucătăria ta arată mai mare. Dar acest lucru este posibil doar atunci când ai spațiu pe rafturile tale de bucătărie existente.

În plus, puteți prefera să aveți rafturi din cupru, deoarece arată la modă și măresc senzația de spațiu.

Preferați o singură chiuvetă

Chiuvetele simple nu sunt doar la modă, dar economisesc spațiu. Dacă obțineți o chiuvetă dublă, bucătăria pare mai mică, iar chiuveta domină bucătăria.

Chiuvetele simple se potrivesc perfect pentru bucătăriile mici, deoarece nu ocupă mult spațiu.

Puteți alege electrocasnicele și articolele de decor preferate pentru a vă decora bucătăria. Puteți plasa plante mici pentru a face bucătărie să arate proaspătă.

Există multe idei de remodelare a bucătăriei . Și am găsit cele menționate mai sus extrem de utile. Spune-ne cum a decurs reamenajarea bucătăriei tale.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.