Să stai în propria curte sau în curtea ta este cel mai confortabil lucru pentru a te relaxa și funcționează în spațiul tău utilizând spațiul de locuit în aer liber. Prin urmare, alegeți întotdeauna materiale care se potrivesc bine în funcție de spațiul dorit.

Dacă păstrați mobilier confortabil în curtea din spate, va spori gradul de utilizare al curții. Un astfel de mobilier îți va ridica spațiul și îl face mai utilizabil. Puteți folosi curtea din spate pentru a găzdui petreceri, întruniri sau pur și simplu cereți o parte extinsă a casei dvs.

image - A Few Essential Tips for Choosing the Best Outdoor Furniture
Câteva sfaturi esențiale pentru alegerea celui mai bun mobilier de exterior

Cu toate acestea, dacă doriți să găzduiți un eveniment fără mobilier suficient, puteți chiar să închiriați mobilier pentru evenimente în aer liber .

Așadar, dacă aveți mai puține scaune sau aveți nevoie de mai multe mese pentru un grătar în aer liber sau o adunare, companiile de închiriere sunt aici pentru a salva ziua. În plus, închirierea de mobilier pentru un eveniment trebuie să aibă în vedere amenajarea spațiului exterior folosind doar mobilier închiriat.

V-ar economisi o mulțime de bani în investiții inițiale și ați beneficia de flexibilitate, deoarece veți putea schimba mobilierul oricând doriți. Așadar, iată câteva sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când navighezi pe un site de închiriere de mobilier pentru a alege cel mai bun mobilier de exterior.

1. Faceți o listă cu toate nevoile de mobilier

Înainte de a închiria mobilier pentru curtea din spate sau terasă, trebuie să vă determinați cu atenție nevoile. Deci, decideți dacă doriți să utilizați zona ca spațiu de luat masa în aer liber, spațiu pentru evenimente sau doriți să o transformați într-un colț de lectură?

Decideți cazul de utilizare al spațiului din curte și utilizați-l ca ghid pentru a decide ce fel de mobilier aveți nevoie.

De exemplu, îl vei folosi doar ca colț de lectură; atunci nu este nevoie să închiriezi o masă.

2. Alege Mobilier Confortabil

Deși poate fi tentant să păstrați mobilierul din metal sau din lemn în curtea din spate, este mai bine să alegeți opțiuni de scaune mai primitoare și confortabile.

Aceste canapele sau scaune vor fi folosite în mod regulat, mai ales în lunile însorite și mai calde, așa că cel mai bine este să cumpărați canapele confortabile și moale pentru curtea din spate.

Dacă vă gândiți să închiriați uși și scaune metalice, trebuie să închiriați perne și perne de pluș pentru a face spațiul mai primitor și confortabil pentru dvs. și oaspeții dvs.


Citeste si:


3. Optează pentru Mobilier Easy-Care

Pentru a vă menține mintea fără griji, trebuie să optați pentru mobilier care necesită o întreținere redusă. Când sunteți pe site-ul de închiriere de mobilă, căutați materiale de mobilier ușor de întreținut din metal, tec, cedru și piese de răchită.

Atunci cand accesorizezi mobilierul cu perne, si perne de plus, opteaza pentru huse detasabile astfel incat sa le poti spala cu usurinta in masina de spalat ori de cate ori este nevoie.

4. Potriviți culoarea cu decorul dvs. exterior

Spre deosebire de mobilierul tradițional de exterior, în zilele noastre nu trebuie doar să mergi cu tonurile naturale, ci poți alege dintr-o varietate de culori.

Așadar, atunci când răsfoiți site-ul de închiriere de mobilă, căutați piese de mobilier care se potrivesc cu culoarea amenajarii, a terasei și a jardinierelor pe care le aveți.

Este puțin probabil să nu găsiți culoarea pe care o căutați, dar în acest caz, puteți merge cu mobilier de culoare neutră și vă puteți juca cu culorile pernelor sau covoarelor.

Mobilierul de exterior vă poate ridica spațiul exterior și poate fi folosit ca spațiu de locuit extins dacă îl planificați bine.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.