Instalarea unei noi unități AC depinde de mulți factori. Dimensiunea casei tale și aspectul casei tale pot influența cât de mult durează.

Unele case sunt greu accesibile, iar tehnicienii trebuie să ocolească aceste obstacole. Cel mai bine este să acordați câteva zile pentru o schimbare atunci când procesul de instalare este relativ simplu.

image - How Long Does It Take to Install a New AC
Cât timp durează instalarea unui nou AC

Dacă nu sunteți sigur cât timp va dura, puteți verifica magazinul online de aer condiționat sau puteți contacta un instalator profesionist de AC.

Dimensiunea casei tale este un alt factor. Casele mai mari necesită de obicei o instalație HVAC mai mare decât cele mai mici, iar timpul de instalare poate fi mai lung.

De asemenea, asigurați-vă că întrebați instalatorul dacă vor exista probleme cu conductele sau cablajul. În funcție de complexitatea instalării, poate dura două până la cinci zile.

Costul unei instalații AC va depinde de cât de multă muncă este implicată, dar ar trebui să vă așteptați la o taxă de muncă de o zi.


Citeste si:


Schimbarea unei vechi unități AC va dura aproximativ o zi sau opt ore. Acest lucru poate fi o perioadă semnificativă de timp dacă înlocuiți o unitate care are mai mult de 20 de ani.

De asemenea, poate fi necesar să vă înlocuiți conductele. Dacă AC a fost construit înainte de anii 1960, este posibil să vă confruntați cu azbest, așa că este important să îl verificați.

Dacă nu sunteți sigur de tipul de AC de care aveți nevoie, sunați la o companie HVAC locală și programați o întâlnire.

Dacă vă întrebați cât timp durează instalarea unei noi unități de aer condiționat, trebuie să știți că aceasta depinde de mai mulți factori. Dimensiunea sistemului și complexitatea lucrării vor afecta timpul necesar pentru instalare.

O unitate de fereastră este ușor de instalat, dar un sistem central de A/C poate dura mai mult timp. Dacă aparatul de aer condiționat nu este vizibil, poate fi mai dificil de accesat.

În afară de dimensiunea casei tale, alți factori vor afecta timpul necesar instalării unui aparat de aer condiționat. Dacă curentul de curent alternativ este din anii 1960, s-ar putea să fie nevoie să îl schimbați, deoarece este în stare proastă.

Cu cât aparatul de aer condiționat este mai vechi, cu atât va dura mai mult pentru a-l instala. De asemenea, ar trebui să știți cât de vechi este sistemul. Este probabil să conțină azbest.

Un instalator profesionist HVAC poate determina timpul necesar pentru repararea și instalarea unui sistem AC într-o casă.

Timpul necesar pentru a instala un sistem AC variază foarte mult în funcție de dimensiunea casei tale. Dacă instalarea este o lucrare pentru prima dată, instalarea poate dura mai mult de opt ore.

Cu toate acestea, dacă înlocuiți un AC existent, costul va fi semnificativ mai mic. Dimensiunea casei poate afecta timpul necesar pentru instalare.

În plus, noul aparat de aer condiționat va trebui să fie conectat la cuptor, așa că este esențial să verificați în prealabil conductele și cablajul.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.