Descoperă cat te costa reparatia unei usi de garaj dar si ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa repari usa de garaj.

Conținutul paginii

reparatie usa de garaj

Cât costă repararea ușii de garaj??Utopian Construct

De obicei, ești atât de mulțumit de modul în care funcționează ușa garajului tău, mergând mereu în sus și în jos ori de câte ori ai nevoie.

Nu vă gândiți de două ori la asta, doar apăsați telecomanda și știți că va face ceea ce vă așteptați să facă până când nu o face.

Apoi, viața nu mai este atât de simplă. Devine o bătaie de cap de fiecare dată când te gândești să scoți mașina din garaj și de fiecare dată când te întorci acasă, încrucișându-ți degetele și sperând că ușa garajului va funcționa.

Și nu este distractiv. Totuși, ezitați să vă sunați reparatorul ușilor de garaj, convins că reparația va costa prea mult. Dar, va fi? Să aflăm.

Cât costă repararea ușii de garaj?

Cât costă reparația medie a ușilor de garaj?

În general, vă puteți aștepta ca o reparație în garaj să vă coste între 150 și 350 USD, în funcție de ce este în neregulă cu ea.

Este posibil să repar unele uși de garaj pe cont propriu?

Înainte de a vă aduce specialistul în reparații uși de garaj, puteți încerca câteva remedieri care ar putea ajunge să vă rezolve problema. Iată câteva acțiuni pe care le puteți întreprinde:

Curățați role și șenile

Dacă nu vă amintiți ultima dată când ați făcut asta, poate doriți să o faceți acum.

Curățați rolele și șenile cu o periere bună și lubrifiați rolele și osiile.

Dacă vedeți vreo role care nu funcționează așa cum ar trebui, le puteți și înlocui.

Strângeți toate hardware-urile

Treceți peste toate șinele care ghidează rolele de pe ușa de garaj.

Veți observa că sunt asamblate pe părți și atașate de tavan cu ajutorul consolelor.

Asigurați-vă că toată hardware-ul este strâns și bine asigurat. Strângeți orice șuruburi sau șuruburi slăbite.

Verificați cablurile și scripetele ușii dvs

Toate ușile de garaj acționate cu arc au cabluri și scripete. Dacă ale tale arată uzate, ar trebui să știi că acest lucru este normal, deoarece au tendința de a se uza în timp. Aceasta nu este o meserie pe care ar trebui să o abordați. Sunați un profesionist care să o facă pentru dvs.


Citeste si:


Examinați echilibrul ușii

Dacă arcurile care mișcă ușa de garaj în sus și în jos par a fi uzate și și-au pierdut rezistența, este posibil ca dispozitivul de deschidere a ușii de garaj să fie nevoit să muncească din greu pentru a trage ușa în sus.

Dacă nu este verificat, motorul de pe deschizător se poate uza rapid. Sună-ți tehnicianul profesionist și spune-i că trebuie înlocuite arcurile uzate.

Testați funcția de inversare automată

Dispozitivul de deschidere a ușii de garaj este proiectat să inverseze și să ridice automat ușa dacă întâlnește un obstacol când ajunge la podea.

Dacă această caracteristică nu mai funcționează așa cum ar trebui, ușa grea reprezintă un pericol pentru siguranță, iar dispozitivul de deschidere a ușii de garaj trebuie reparat sau înlocuit.

Faceți acest lucru cât mai curând posibil înainte ca ușa să cadă pe cineva care stă sub ea.

Eliminați zgomotele

A trăi cu o ușă de garaj zgomotoasă poate fi un coșmar, în special pentru cineva care trebuie să doarmă deasupra garajului .

Cu o întreținere de rutină și înlocuirea unor piese, puteți rezolva rapid problema.

Programarea unei reparații a ușii de garaj în Virginia Beach poate elimina zgomotul deranjant prin înlocuirea unei balamale deteriorate, lubrifierea rolelor care se deplasează de-a lungul șinelor metalice și asigurând rulmenții să funcționeze fără probleme. Nu încercați să o rezolvați singur și să înrăutățiți problema.

Pentru mai multe informatii despre constructii, va invitam sa vedeti blogul nostru dar si blogul Biroului de Arhitectura Utopian. Dacă vrei proiecte de blocuri sau alte constructii, biroul acesta este recomandarea noastra.

Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.