Un garaj este un loc sigur pentru o mașină sau un vehicul cu două roți doar dacă are o poartă stabilă. Costurile pentru achiziționarea și instalarea unei noi uși de garaj sunt în intervalul inferior de patru cifre.

image - How Much Does It Cost to Install a Garage Door?
Cât costă instalarea unei uși de garaj?

Costul ușilor de garaj în detaliu

Porțile moderne cu mult confort sunt semnificativ mai scumpe decât versiunile simple. De asemenea, face diferența dacă operarea manuală este suficientă sau dacă un motor ar trebui să preia munca de deschidere și închidere.

Preturi usi de garaj

Ușile canape normale sunt deja disponibile pentru 400 de euro. Versiunile cu două aripi costă între 600 și 800 de euro. Ușile basculante sunt într-o gamă de preț similară cu ușile cu canapea dublă.

Rulourile din plastic cu motoare costă între 900 și 1.100 de euro. Pentru versiunile din metal, se estimează între 1.400 și 1.600 de euro. Ușile secționale sunt disponibile în comerț la 1.000 până la 2.000 de euro.

Aceste informații se referă la garajele care oferă spațiu pentru o mașină. Ușile de garaj duble costă de aproximativ 1,5 ori mai mult decât modelele de garaj simple.

Aceste costuri sunt de așteptat pentru instalarea unei uși de garaj

Ușile cu balamale sunt instalate de companii specializate pentru 500 până la 1.000 de euro. Ușile basculante sunt mai ușor de asamblat, așa că se pot aștepta doar 300 până la 500 de euro.

Instalarea ușilor rulante sau secționale costă, de asemenea, între 300 și 500 de euro. Aceste informații se referă și la garajele individuale. Costurile de instalare sunt de obicei cu 25 la sută mai mari pentru garajele mai mari.

Lucruri de reținut atunci când instalați uși de garaj

Înainte de a lua o decizie, proprietarii de case ar trebui să înțeleagă avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni. Pot exista și condiții impuse de primărie care limitează opțiunile.


Citeste si:


Porțile batante sunt învechite

Clasicul dintre uși a fost înlocuirea ușii de garaj cu alte modele în garaje cu mult timp în urmă. O poartă batanta ocupă mult spațiu în fața garajului.

Mașina nu trebuie să fie prea aproape de poartă, altfel nu poate fi deschisă. Porțile deschise sunt, de asemenea, problematice atunci când este vânt, deoarece oferă o suprafață mare de vânt.

Un dezavantaj major al acestor porți este că nu pot fi automatizate. Nu este posibilă utilizarea unui motor, deci nu pot fi acționate cu telecomandă.

Uși sus și peste – Ieftin și bun

Ușa basculabilă se mișcă în sus într-un semicerc și, prin urmare, ocupă mai puțin spațiu pentru deplasare. Când este deschis, se află sub acoperișul garajului. Aceste modele pot fi mutate cu ajutorul unui motor și pot fi acționate și cu emițătoare radio.

Ușile rulante și secționale oferă o mulțime de confort La deschidere, ușile rulou se învârtesc în jurul unei axe ca un rulou, în timp ce ușile secționale glisează pe șine de sub tavan. Ceea ce au în comun ambele versiuni este că ușa se deschide vertical în sus. Deci nu are nevoie de spațiu pentru a se mișca.

Motorizarea este obișnuită, așa cum este operată prin radio. Ușile secționale sunt disponibile și cu izolație și cu zone de ferestre.

Acesta este ceva de luat în considerare atunci când alegeți o ușă de garaj

Necesarul de spațiu în fața garajului este important dacă garajul este aproape de un drum și în fața acestuia este loc doar pentru o mașină. Dacă instalați o poartă batantă sau o poartă batantă, acceptați că o parte a mașinii trebuie să fie pe drum când se deschide și se închide.

Desigur, cerințele privind izolația, reglementările de protecție împotriva incendiilor și echipamentele de siguranță sunt importante. De asemenea, o poartă automată trebuie să poată fi deschisă în cazul unei pene de curent. În plus, trebuie să se oprească imediat dacă întâlnește un obstacol. Este foarte important ca usa sa poata fi deschisa intotdeauna din interior.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.