Indiferent dacă pentru o clădire nouă, renovare sau dacă o reparație este în așteptare: dacă doriți să instalați o nouă ușă de garaj, veți găsi de obicei o ofertă specială mai mult sau mai puțin exclusivă pentru toate ușile de garaj posibile în cutia dvs. poștală exact la dreapta. timp.

Dar ceea ce nu este întotdeauna evident la prima vedere în poșta directă de la diverșii furnizori de uși de garaj: lipsesc cele mai importante prețuri.

Costurile pentru preluarea dimensiunilor naturale și montarea ușilor de garaj anunțate nu sunt incluse, deoarece aceste costuri depind întotdeauna de mai mulți factori.

image - How Much Does Cost to Have a New Garage Door Installed
Cât costă instalarea unei noi uși de garaj

Pentru calcularea costurilor reale de instalare, volumul comenzii este deosebit de important. De asemenea, puteți găsi aici un serviciu profesional de instalare uși de garaj și reparații uși de garaj .

 • Pret mare usa de garaj, costuri de montaj mai mici.
 • Pret mai mic pentru usa de garaj, costuri mai mari de montaj.

Faptul este că livrarea sistemului de uși și instalarea ușii de garaj reprezintă întotdeauna două produse și zone de servicii complet independente pentru fiecare furnizor de uși de garaj – și asta are doar avantaje pentru toți cei implicați:

Vânzătorul ușilor de garaj poate calcula relativ flexibil și, în același timp, are posibilitatea de a crește vânzările prin serviciul suplimentar de montaj oferit. Pe de altă parte, profesioniștii calificați, au posibilitatea de a economisi bani făcându-și munca, separând livrarea și asamblarea ușii de garaj, dacă este necesar.

Fiecare cumpărător trebuie să judece singur dacă merită să instaleze ușa de garaj pe care și-a cumpărat-o singur. În orice caz, oricine instalează singur o ușă de garaj trebuie să știe că majoritatea garanțiilor oferite de producător vor expira dacă o instalezi singur.

Tocmai de aceea este indicat nu doar sa cumperi singur usa de garaj ci si sa profiti de serviciul de montaj oferit de fiecare furnizor de sisteme de usi. Este irelevant dacă furnizorul de uși a angajat el însuși montatori calificați sau dacă apelează la serviciile unor firme profesioniste de instalații.

Cu cei mai cunoscuți furnizori de uși, puteți presupune cu conștiința curată că serviciile de montaj oferite sunt efectuate de firme de montaj reputate și că se acordă și garanții corespunzătoare pentru toate serviciile prestate. Se impune prudență doar dacă costul instalării porții este semnificativ mai mic decât cel al altor furnizori.

Pentru a putea compara costurile de montaj, trebuie deci sa obtineti oferte comparative de la mai multe firme specializate in usi de garaj. Cât poate costa instalarea ușilor secționale sau a ușilor basculante aici.

Bazele de preț pentru ansamblu uși de garaj Prețurile prezentate aici

Se aplică prețurile afișate în USD pe această pagină de prețuri pentru artizani.

 • Pentru performanța pură a muncii fără costuri materiale.
 • pentru cantitățile exportate

Cerințe și bază de preț:

 • Deschiderea ansamblului este pregătită
 • Ușa de garaj este gata de instalare în garaj
 • Zona de asamblare este liber accesibilă

Citeste si:


Domeniul de aplicare posibil al serviciilor pentru instalarea ușilor de garaj fără operator de ușă

Domeniul real al serviciilor depinde desigur de specificațiile DVS. și de dotarea tehnică a ușii de garaj comandată. Cu toate acestea, serviciile enumerate aici ar trebui să fie întotdeauna incluse în ofertele respective:

 • Verificarea locului de montaj
 • luați măsură firească
 • Creați oferta
 • Toate cheltuielile de călătorie
 • Pregătiți piesele
 • Instalați ușa de garaj
 • Reglați ușa garajului
 • Opțional: Montați operator electric pentru ușă de garaj
 • Test de funcționare

Dacă aveți ocazia, ar trebui să reglați deschiderea de montare pentru ușile de garaj de dimensiuni standard. Producția de dimensiuni speciale este de obicei asociată cu costuri suplimentare, care pot fi destul de considerabile în anumite circumstanțe.

În cazul deschiderilor de uși existente care sunt mai mici decât dimensiunile standard obișnuite, trebuie verificat dacă sunt posibile ușile de garaj standard, instalându-le în spatele cantului ușii.

Preturi de montaj usi de garaj in detaliu

Prețurile de profesionist indicate aici pentru instalarea ușilor de garaj sunt valori orientative pe care le puteți utiliza în scop de comparație. Dacă aveți o cotație de cost de instalare de la orice furnizor de uși de garaj, puteți verifica aici dacă prețurile oferite sunt rezonabile.

Tipul portii / dimensiunea portii latime x inaltime in cm (L x H)

preț pe obiectiv

Instalați ușă basculabilă: L până la 300 x H până la 225

200,00 USD

Instalați ușă basculabilă: L până la 300 x H de la 226 la 275

320,00 USD

Instalați ușă basculabilă: B de la 301 la 500 x H la 225

320,00 USD

Instalați ușă batantă: B de la 301 la 500 x H de la 226 la 275

320,00 USD

Instalați ușă secțională: W până la 300 x H până la 225

260,00 USD

Instalați ușă secțională: L până la 300 x H de la 226 la 300

315,00 USD

Instalați ușă secțională: B de la 301 la 500 x H la 225

320,00 USD

Instalați ușă secțională: B de la 301 la 500 x H de la 226 la 300

375,00 USD

Servicii suplimentare posibile după program DACĂ este necesară muncă neprevăzută

Dacă aveți instalată o ușă de garaj, pot exista servicii suplimentare pentru care nu există prețuri unitare convenite. De exemplu, la instalarea ușii de garaj pot fi necesare următoarele lucrări:

 • calafat
 • lucrari de tencuieli
 • Demontarea portilor existente
 • Montarea portilor cu accesorii speciale
 • costurile de eliminare

În absența altor acorduri de preț, o astfel de muncă direcționată poate fi efectuată și facturată numai în funcție de timpul efectiv petrecut sub motto-ul „timpul este bani”.

În acest caz, trebuie menționat că facturarea orară ar trebui să se bazeze doar pe dovada de lucru confirmată de client.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.