Dacă doriți să vă urcați pe scara proprietății și, în cele din urmă, să găsiți casa de vis, cum ar fi Anwyl Homes , care sunt disponibile în prezent, ar trebui să fiți conștienți de cum să obțineți cea mai mare valoare de la casa în care locuiți acum.

Există o gamă largă de îmbunătățiri pe care le puteți aduce proprietății dvs. pentru a crește semnificativ valoarea și a vă asigura că profitați la maximum de ea atunci când vine vorba de o vânzare.

image - What Are the Best Ways to Add Value to Your Home
Care sunt cele mai bune modalități de a adăuga valoare casei tale

Transformați-vă subsolul

Transformarea unei pivnițe sau subsol existente într-o zonă de locuit sau de depozitare poate crește valoarea casei cu până la 30%, atâta timp cât costul de construcție pe metru pătrat este mai mic decât prețul pe metru pătrat al spațiului.

Transformarea subsolului poate fi una dintre cele mai puțin dificile îmbunătățiri pe care le puteți face casei dvs., deoarece se va califica ca o „schimbare de utilizare” în scopuri de planificare, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de permisiunea de planificare pentru a face această modificare.

Cu toate acestea, dacă doriți să faceți modificări structurale unei clădiri protejate, va trebui să vă consultați cu ofițerul local de planificare.

Dacă nu aveți o pivniță, puteți săpa pentru a adăuga metru pătrat casei dvs., ținând cont că construirea unui subsol necesită abilitățile specialiștilor, de la excavare și inginerie structurală până la hidroizolație. Obținerea echipei potrivite încă de la începutul proiectului vă va asigura că nu vă confruntați cu probleme viitoare.


Citeste si:


Măriți-vă spațiul de locuit adăugând o seră

Dacă doriți să vă simțiți mai aproape de grădina dvs., precum și să creșteți valoarea casei dvs., o seră complet vitrată vă va ajuta să îmbinați interiorul și exteriorul, cu un impact vizual uimitor.

Ferestrele cu geam termopan de înaltă calitate sunt esențiale în acest tip de proiect, așa că ar trebui să contactați experții de la Clydebuilt Home Improvements înainte de a începe.

Pe lângă geamuri, există și o gamă de opțiuni de luat în considerare atunci când vine vorba de selectarea cadrului pentru ferestrele din noua ta seră. Materialul pe care îl selectați va avea un efect direct asupra performanței ferestrelor dumneavoastră.

Opțiuni precum uPVC, aluminiu și cadre din lemn au toate calități și beneficii diferite, așa că cercetați-vă pentru a vă gândi la ce este mai bine pentru dvs. și cere sfaturi echipei prietenoase de la Clydebuilt dacă mai aveți întrebări.

Transformați mansardă pentru a adăuga un dormitor

Un dormitor suplimentar creat printr-o conversie la mansardă poate crește valoarea casei dvs. cu până la 15%, mai ales dacă este o conversie cu o baie atașată.

Când începeți să planificați, va trebui să înțelegeți tipurile de conversii disponibile. Opțiunile pot include o conversie a luminii de acoperiș, care necesită cea mai mică cantitate de muncă structurală, deci este cea mai rentabilă, sau o conversie de mansardă mai scumpă.

Cu acest tip de conversie, una sau ambele pante ale acoperișului sunt înlocuite cu o structură complet nouă, care are laturi mai abrupte și un acoperiș aproape plat.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.