În ceea ce privește camerele de sonerie, foarte puține zone sunt recunoscute ca Ring. Una dintre cele mai cunoscute mărci din industrie, Ring oferă o gamă largă de sonerii video, de la modele de bază până la opțiuni de top, cum ar fi Doorbell Elite. Compania facilitează găsirea soneriei care se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră.

image - What Is a Good Alternative to the Ring Doorbell
Care este o alternativă bună la Ring Doorbell

În ciuda numelui impresionant Ring și a gamei largi de oferte de sonerie, există alternative la produsele Ring care sunt la fel de bune sau chiar mai bune pentru nevoile dvs. Dacă Ring nu este pentru tine, există șanse mari ca produsele despre care vom discuta astăzi să fie.

De ce nu este Soneria pentru tine?

Inelul poate fi căutat pentru fiabilitatea sa, dar rezoluția sau designul său ar putea lăsa câteva lucruri de dorit pentru unii utilizatori. Veți găsi modele care nu se încadrează în calitatea imaginii sau în eleganța designului. Din acest motiv, poate doriți să selectați dintre următoarele alternative Ring demne pentru a compensa aceste deficiențe:

  • Doorbell Cam de la Nest Hello
  • Sonerie video de la Arlo
  • Vizualizare până în august

Să trecem peste aceste protecții de verandă și să vedem de ce fac înlocuiri demne pentru produsele tale de inel.


Citeste si:


Cele mai bune alternative pentru sonerie

Dacă Ring nu o face pentru tine, ia în considerare aceste produse:

1. Nest Hello

Nest Hello demonstrează că există o serie de sonerii care pot face față liniei de sonerie Ring. Are un design elegant, dar cu profil redus, care se îmbină cu orice temă și nu împiedică nimic. Ca să nu mai vorbim că calitatea video și audio este de top. Proiectată robust și plină de funcții suplimentare, această sonerie reprezintă o alegere cu adevărat solidă.

Ce face ca această cameră sonerie să iasă în evidență în comparație cu alte opțiuni? Este o cameră cu rezoluție de 1.600 x 1.200 care oferă un câmp vizual de 160 de grade. Pot exista oferte cu rezoluție mai mare și câmpuri de vedere similare, dar ar putea fi prea scumpe după bunul plac. În plus, „district” este ultimul lucru pe care îl poți spune despre design-urile lor.

Nu trebuie ignorată calitatea audio a acestui model. Ar putea fi unele dintre cele mai bune pe care industria le-a văzut vreodată dintr-un model accesibil cu bugetul disponibil comercial. Nu vor exista nici cazuri în care să emită sunete trositoare, nici momente în care rămâne în urmă și provoacă schimburi incomode cu vizitatorii.

2. Soneria Arlo

A trece cu vederea Arlo în timp ce căutați alternative Ring ar putea fi o mare greșeală. Cool este o subestimare atunci când descrii caracteristicile acestei sonerie. Gama sa de preț scăzută și calitatea excelentă ar trebui să conducă și mai mult la punctul „cool”. În plus, a plăti 150 USD pentru o sonerie care depășește modelele peste gama de prețuri este o ofertă pe care nu ar trebui să o ratezi.

La fel ca și Ring, Arlo se mândrește cu fiabilitate și că „văd ceea ce alții nu pot”, așa cum sugerează sloganul lor. Rezoluția sa ridicată nu face doar treaba; se realizează excelent printr-un câmp vizual de 180 de grade. Dacă Nest Hello v-a avut la calitate audio, acesta este probabil să vă cucerească inima în calitatea video.

Funcționalitatea bidirecțională a acestei sonerie este un vis. Funcționează prin telefoane în loc de notificări push ale aplicației, așa că nu ai cum să-l ratezi. Ca atare, vor exista mult mai puține cazuri când îi vei lăsa pe oaspeți să aștepte la ușa din față.

S-ar putea să găsiți interesante și celelalte funcții avansate ale acestei sonerie. Notificările sale inteligente, de exemplu, vă permit să faceți diferența dintre oameni, animale, vehicule și alte lucruri în mișcare. Deși tehnologia nu este impecabilă, ar trebui să fie suficient de utilă dacă locuiți pe un drum aglomerat.

3. Vedere august

Versiunea îmbunătățită a soneriei video de prima generație din august este mai clară, mai intuitivă și mai ușor de utilizat. Este la fel de simplu pe cât vin soneriile la ușă, terminând treaba fără tam-tam și deranjamente de la început.

Veți ști că August View este specială datorită instalării sale fără prostii. Spre deosebire de produsele Ring și de celelalte două opțiuni din această listă, View funcționează pe baterie și nu implică conexiuni prin cablu care ar putea să te încurce la instalare. Va trebui să-ți economisești doar 15 minute din timpul tău și ai terminat.

Nici soneria de la ușă nu este un leneș în departamentul video. Prezintă o cameră cu rezoluție de 1440p cu un câmp vizual de 150 de grade, care este suficient de impresionant pentru a filma clipuri. În plus, lipsa luminii nu se încurcă cu calitatea video.

Poți vedea în continuare la fel de clar cu aparatul foto noaptea, precum și în timpul zilei. Acest lucru poate fi extrem de util pentru cei preocupați de oaspeții nocturni neinvitați, oameni sau altfel.

Cu toate acestea, rețineți că această sonerie nu are prea multe în ceea ce privește suplimentele. Oferă cea mai bună experiență de „de bază” pe care ați putea-o cere vreodată, ceea ce ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru mulți utilizatori. În plus, bibelourile adaugă cheltuieli inutile doar dacă nu le folosești decât deloc.

Deci, care este treaba cu aceste alternative?

Alternativele pentru sonerie nu sunt create în mod egal, așa că luați în considerare caracteristicile specifice pe care le doriți și cât sunteți dispus să plătiți înainte de a lua o decizie. Ne îndoim că oricare dintre opțiunile de mai sus ar trebui să vă dezamăgească. Doar pentru a fi sigur, revizuiți ofertele fiecărui produs, astfel încât să puteți alege mai bine dintre ele sau să găsiți opțiuni potrivite în afara acestora.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.