Când temperaturile cresc afară și zilele devin mai lungi, curățenia de primăvară în jurul casei și grădinii este la ordinea zilei pentru mulți oameni.

image - What is the Best Way to Clean My Garage Door?
Care este cel mai bun mod de a-mi curăța ușa de garaj?

Se curăță ferestrele, fiecare colț este curățat și buruienile care răsare în fața casei sunt scoase din rosturi.

Ceea ce este adesea uitat atunci când faceți o curățare majoră: ușile și ușile de garaj ar trebui, de asemenea, curățate în mod regulat, astfel încât să rămână rezistente și murdăria de la vânt și vremea să nu se încăpățâneze în primul rând. De asemenea, contactați Legion Garage Doors pentru a remedia orice problemă la ușa de garaj.

Instrumente pentru curățarea ușilor de garaj

Pentru o ușă de garaj curată și de lungă durată, aveți nevoie doar de puțin timp la fiecare trei luni și de următoarele instrumente:

  1. Clearwater ajută la îndepărtarea murdăriei grosiere de pe ușa garajului
  2. Îndepărtați murdăria persistentă cu detergent de uz casnic
  3. O cârpă curată este importantă pentru a evita zgârieturile

Clearwater, niște lichid de spălat și o cârpă de curățat. Atât este nevoie pentru a curăța ușa garajului. Pur și simplu ștergeți murdăria grosieră de pe suprafața ușii cu apă rece.

Dar aveți grijă: murdăria tare sau nisipul pot cauza zgârieturi la ștergere. Nu trebuie să utilizați niciodată agenți de curățare pentru a curăța petele și depunerile persistente. Mai bine: ștergeți cu apă caldă și un lichid de rufe simplu de uz casnic (valoarea pH-ului 7).

Laveta de curățat pentru ușile de garaj este, de asemenea, o alegere bună pentru îndepărtarea murdăriei. Fie pentru curățarea inițială după ce ușa a fost instalată, fie pentru îngrijirea ușii dvs. de garaj: cârpa din microfibră poate fi folosită în multe feluri, iar componentele speciale de curățare ajută la îndepărtarea reziduurilor și a murdăriei. Laveta de curățare este potrivită pentru suprafețele ușilor mate, lucioase, acoperite cu folie și, de asemenea, imprimate și este disponibilă de la partenerul dumneavoastră de specialitate.


Citeste si:


Cum curăț geamurile și alte materiale de pe ușa mea?

O cârpă cu apă limpede este întotdeauna o alegere bună. Acest lucru permite ștergerea cu ușurință a murdăriei și a prafului de pe suprafețele vitrate, mânerele ușilor, garniturile sau chiar zonele sensibile de alunecare dintre șipci și rame.

Geamurile care au devenit tulburi în timp nu mai pot fi salvate și trebuie înlocuite de un specialist. Dacă geamul din plastic este doar puțin murdar, curățarea cu apă și o cârpă curată va asigura din nou o vedere clară.

Motivele din oțel inoxidabil sunt curățate cu o cârpă moale și curată și apă caldă cu săpun. Murdăria persistentă, cum ar fi decolorarea sau urmele de var, pot fi îndepărtate cu un detergent de uz casnic pentru oțel inoxidabil, de exemplu B. Pujol a continuat.

Agenții de curățat nu sunt adecvați, deoarece zgârie suprafața. După curățare, ștergeți din nou cu apă distilată și frecați suprafețele din oțel inoxidabil uscat. Aceasta înseamnă că nu există urme inestetice de calcar.

Cât de des îmi curăț ușa garajului?

Ușile de garaj sunt durabile și robuste și, bineînțeles, o bună îngrijire a pieselor individuale contribuie și ea la acest lucru. Vă recomandăm: Îndepărtați praful și murdăria de pe ușa garajului dvs. cu o cârpă de curățat umedă la fiecare trei luni.

Aerul sărat de lângă mare, poluarea aerului de pe străzi sau sarea rutieră în timpul iernii pot face, de asemenea, necesară curățarea mai frecventă a ușii garajului. De asemenea, ar trebui să vopsiți în fața ușii garajului pentru a vă asigura că nu există particule de murdărie pe ușă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.