Dicționarul Collins definește conversia mansardei ca o cameră suplimentară adăugată unei case prin conversia spațiului de pe acoperiș. Necesitatea unei conversii la mansardă apare atunci când casa ta devine prea mică pentru tine, mai ales când copiii încep să vină.

O transformare a mansardei este cea mai bună modalitate de a vă extinde casa fără a fi nevoie să cheltuiți prea mult sau, probabil, să căutați un alt apartament.

image - What is the Most Expensive Part of a Loft Conversion
Care este cea mai scumpă parte a unei conversii la mansardă

Oamenii refuză să-și schimbe locuința din diverse motive. Unii sunt atașați emoțional de casele lor, alții din cauza costului unei mutări de casă, taxelor legale, anchetelor, taxelor de timbru, iar alții nu o fac pentru că este dificil să-ți reconstruiești viața după ce te muți într-o locație complet nouă.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care oamenii nu își schimbă apartamentul mic cu unul mai mare.

Așadar, atunci când mutarea nu este o alegere, oamenii apelează la o opțiune mai potrivită: creșterea spațiului de locuit în locul lor actual de reședință. Ești unul dintre cei care doresc să mărească spațiul disponibil pentru tine în casa ta? Ai nevoie de o conversie la mansardă.

Conversiile la mansardă măresc valoarea unei case cu până la 20% și pot adăuga până la 30% mai mult spațiu de locuit unei case. Puteți obține cât de mult pentru conversia mansardă de la noi.


Citeste si:


Tipuri de conversie la mansardă

Tipul de conversie la mansardă care se va potrivi cel mai bine casei dvs. depinde de forma și linia acoperișului dvs., de bugetul dvs. și de permisiunea dvs. de dezvoltare. Tipurile de conversie la mansardă includ:

  • Conversie la mansardă: acesta este cel mai obișnuit tip de conversie la mansardă, se numește Dormer cu acoperiș plat simplu. Creează o cantitate semnificativă de spațiu interior suplimentar.
  • Conversie mansardă: acestea sunt adesea găsite în spatele casei. Sunt frecvente în casele terasate. Are mai multă valoare estetică decât o conversie la mansardă.
  • Conversie la mansardă tip fronton: este ideal pentru bungalouri și cabane. Poate fi combinat cu o mansardă din spate pentru ca casa să fie maxim spațioasă.
  • Conversie la mansardă a luminii de acoperiș: este cu aproximativ 25% mai ieftină decât alte tipuri de conversie. Nu trebuie să modificați spațiul existent, pur și simplu adăugați ferestre care vă vor transforma mansarda într-un spațiu de locuit.

Care sunt costurile medii ale celor mai populare tipuri de conversie la mansardă?

Transformarea unei mansardă nu este un proces simplu, este nevoie de multă planificare, materiale și forță de muncă pentru a-l realiza. Acesta este motivul pentru care costă o sumă substanțială.

Dar, deoarece termenul „conversie la mansardă” se aplică la o mulțime de tipuri diferite de conversii, există o mare diferență între costurile de la un tip de conversie la altul. Mai jos, veți găsi costurile celor mai comune tipuri de conversii în Regatul Unit:

  • O conversie la mansardă este cea mai puțin costisitoare opțiune când vine vorba de conversia mansardei. Aici, trebuie doar să adăugați ferestre, o scară, armături de podea, încălzire etc. Costă aproximativ 15.000 GBP – 20.000 GBP.
  • Costul unei conversii la mansardă este peste 20.000 de lire sterline, deoarece este mai complex decât o conversie a luminii de pe acoperiș. Costul mediu ar putea fi între 35.000 și 45.000 de lire sterline.
  • Costul unei conversii de șold în mansardă este de obicei peste 35.000 GBP. Este o construcție de mansardă potrivită pentru o clădire semi-decomandată, un bungalou sau o cabană.
  • O conversie mansardă este cea mai scumpă conversie la mansardă. Costul este de aproximativ 45.000 de lire sterline și mai mult. Acest preț se datorează modificărilor care se vor face asupra formei/structurii acoperișului. Este potrivit pentru majoritatea tipurilor de clădiri. Unghiul pantei acoperișului este modificat la ceva aproape vertical.

Așadar, vă puteți aștepta la o conversie la mansardă care de obicei costă între 15.000 GBP și 45.000 GBP de obicei. Dacă doriți o extensie deosebit de mare, puteți plăti până la 63.000 GBP pentru ea. Grăbește-te și obține de la noi o cotație și informații despre cât pentru o conversie la mansardă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.