Dacă construiești o casă nouă, s-ar putea să fii entuziasmat de toate pregătirile pe care trebuie să le faci. Dar bugetul reușește întotdeauna să te facă să te gândești de două ori.

De aceea este esențial să știi care părți ale casei tale te-ar putea costa cel mai mult. În acest articol, despre asta vom discuta.

De asemenea, dacă sunteți în căutarea unor versiuni noi, urmați această pagină pentru mai multe actualizări.

image - What is the Most Expensive Part of Building a House
Care este cea mai scumpă parte a construcției unei case

Lotul

De multe ori credem că construirea unei case este singurul lucru care costă mult. Dar nu este cazul. Costul terenului, supravegherea, inspecția și chiar instalațiile sanitare sunt probabil să se adună și să vă facă să cheltuiți o avere. De asemenea, cum putem uita de conexiunile electrice care se adaugă?

Cu toate acestea, aveți de ales să economisiți bani alegând lotul cu atenție. Dacă găsiți multe într-o zonă cu cerere mai mică, este foarte probabil să fiți pe drumul cel bun. Dar dacă nu știți prea multe despre asta, vă vom sfătui să discutați imediat cu un profesionist imobiliar.

Fundatia

Da, fundația este semnificativă și, de asemenea, una dintre cele mai scumpe părți ale construcției casei. Deci, atunci când antreprenorul începe să toarne fundația pentru o casă nouă, știți că va fi costisitor.

De aceea, vă sfătuim să vă uitați la dimensiunea fondului de ten și să alegeți unul corespunzător. Dacă sunteți doar două persoane care locuiți într-o casă, nu este necesară o fundație mare.

Astfel de strategii vă vor ajuta să reduceți costurile și să economisiți mulți bani chiar și în timpul acestei construiri costisitoare. De asemenea, nu uitați că prețurile pot crește dacă plănuiți să adăugați un subsol.


Citeste si:


Încadrarea

Grinzile de lemn care fac structura critică a unei locuințe se numesc rame. Majoritatea oamenilor nu știu asta, dar este o parte destul de costisitoare a construcției unei case. De ce? Poate din cauza utilizării materialelor și a cantității de muncă calificată pe care o necesită în timpul procesului.

Deși nu este la fel de scump ca lotul sau fundația casei, s-ar putea să te coste o avere. Deci, trebuie să fii cu ochii pe acesta. Cu toate acestea, încadrarea nu face parte din procesul în care ar trebui să tăiați colțuri pentru a economisi costuri.

Sisteme sanitare, electrice și HVAC

Adesea nu ne concentrăm pe acest lucru, dar sistemele de instalații sanitare și HVAC pot crește costul construirii unei case. Deși nu există nicio modalitate de a reduce costurile electrice, puteți lua decizia corectă alegând un număr limitat de prize și corpuri de iluminat.

Având un design inteligent și funcțional al clădirii, puteți reduce aceste costuri fără nicio piedică. De asemenea, puteți reduce concedierile în instalații sanitare . În afară de aceasta, puteți alege și tipul de conducte la care vă uitați.

De asemenea, puteți selecta sisteme HVAC la prețuri mai mici pentru casa dvs. Dar fii atent; cumpărarea celor mai ieftine sisteme HVAC poate să nu fie înțeleaptă, deoarece acestea ar putea ajunge să vă ofere servicii de proastă calitate.

Ferestre și uși

Da, calitatea și stilul ferestrelor și ușilor ar putea crește semnificativ cheltuielile. De aceea va rugam sa reduceti pe cat posibil costurile alegand cele mai eficiente stiluri de design.

Nu alegeți ferestre și uși de calitate scăzută, deoarece acest lucru poate duce la furt și jaf pentru casa dvs. Deoarece doriți să vă păstrați casa în siguranță, vă recomandăm să cheltuiți o sumă decentă de bani pe ea. La urma urmei, este esențial pentru siguranța casei tale.

Dacă ferestrele tale au geamuri slabe, poate permite, de asemenea, multă căldură să intre sau să iasă, pentru a face casa ta caldă în timpul verii și rece în timpul iernii. Așadar, vă rugăm să acordați atenție acestor lucruri mici când le priviți.

Finisaje interioare

Da, în multe locuințe, finisajele interioare se pot adăuga și ele în costuri. Dacă intenționați să obțineți finisaje, electrocasnice, accesorii și alte lucruri de cea mai bună calitate, dar aveți un buget, poate doriți să vă opriți și să vă gândiți dacă aceasta este cea mai înțeleaptă decizie de luat.

Blatul, dulapul și alte părți ale casei vă pot accelera, de asemenea, bugetul . Dar cea mai bună parte a acestui lucru este că poți avea control complet asupra a ceea ce vrei să faci cu casa ta cu finisaje interioare.

Deci, puteți gestiona bugetul și vă asigurați că totul se încadrează la locul dvs. după bunul plac. De exemplu, dacă nu doriți un blat de bucătărie prea scump, puteți opta pentru multe opțiuni economice. De asemenea, puteți achiziționa mobilier folosind reduceri locale.

Concluzia

Acestea sunt unele dintre cele mai scumpe părți ale construirii unei noi case pe care trebuie să vă concentrați. Asigurați-vă că exercitați un control complet asupra a ceea ce se întâmplă în clădirea casei dvs., astfel încât gestionarea bugetului să devină ușoară pentru dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.