Dacă dețineți sau închiriați o proprietate comercială, atunci la un moment dat va trebui să vă gândiți la starea acoperișului dvs. și la cât de eficient este acesta în protejarea afacerii dvs. și a activelor acesteia împotriva elementelor în continuă schimbare.

image - When is the Right Time to Get My Commercial Roof Checked by a Professional?
Când este momentul potrivit pentru a-mi verifica acoperișul comercial de către un profesionist?

Pe măsură ce trece timpul, acoperișul tău va fi supus unei uzuri destul de puternice, ca atare, dacă nu ar trebui să-l verifici o dată pe an, sau poate chiar la fiecare 6 luni.

Totul depinde de locul în care vă aflați și de ce tip de sistem de acoperiș aveți. Ați putea fi tentat să vă reparați acoperișul, totuși, în unele cazuri, poate fi mai logic să îl înlocuiți, dar când?

Când este momentul potrivit?

Dacă nu v-ați inspectat acoperișul de când sunteți proprietarul sau administratorul afacerii dvs., cu cât mai devreme puteți rezerva pe cineva să vină să arunce o privire, cu atât mai bine.

Mai ales dacă ai instalat un sistem de acoperiș „plat”, acestea au fost la un moment dat cel mai popular tip de acoperiș pentru o proprietate comercială și probabil că încă sunt. În principal din cauza costului lor scăzut, inițial și a ușurinței de întreținere, sau cel puțin așa au fost vândute.

Veți descoperi că sistemele de acoperișuri comerciale s-au îmbunătățit mult de-a lungul anilor , totuși, dacă aveți un acoperiș plat care are între 10 ani sau mai mult, atunci ar trebui să aranjați o întâlnire, în regim de urgență. Sperăm că compania care a fabricat acoperișul dvs. este încă în activitate și încă păstrează piese pentru tipul dvs. de acoperiș. Dacă o fac, atunci viața ta va fi mult mai ușoară.

Dacă nu, atunci trebuie să cauți un specialist local, dacă nu altceva, să vină să-ți liniștească mințile, pentru că atunci când majoritatea oamenilor își inspectează acoperișurile plate pentru prima dată, operatorii găsesc de obicei o peșteră a lui Aladdin cu lucruri aleatorii. deasupra care a ajuns să se blocheze.

Unele dintre acestea pot ajunge singure cunoscute sub numele de roadshow-uri antice, totuși, în general, acoperișurile sunt doar pline de gunoi și resturi care trebuie îndepărtate și aruncate în mod corespunzător.

De asemenea, este destul de obișnuit să găsești apă în comun. în anumite zone ale acoperișului, de obicei, unde a avut loc un blocaj și poate că jgheabul a devenit și mai blocat. Sau, se dovedește că acoperișul are o scurgere sau două.

În cazul acoperișurilor plate, veți dori cât mai multe sfaturi puteți obține, deoarece, scurgerile se pot datora doar uzurii generale, deși este mai probabil pentru că a fost lăsat singur de mult timp, pentru a face ceea ce fac cel mai bine acoperișurile, pentru a ține-ți pe tine și proprietatea în siguranță de sus, uneori nici măcar nu sunt evidente. Deci, nu ai ști niciodată, până nu te ridici pe acoperiș pentru a arunca o privire.


Citeste si:


Contacte

Dacă nu aveți o relație de lucru cu o firmă locală de acoperiș și nu ați avut nicio inspecție sau nicio lucrare efectuată la acoperiș prin întreținere sau reparații de ceva timp, atunci veți dori să faceți o operațiune rapidă. Căutați pe internet „companii comerciale de acoperișuri din apropierea mea și alegeți firma cea mai potrivită pe baza recenziilor, serviciilor și prețului.

Datorită nivelului de calificare care este necesar pentru a fi un acoperiș profesionist de primă clasă, este o profesie bine plătită care este foarte căutată, ca atare, probabil veți descoperi că Internetul este un bloc cu o concurență puternică, așa că prețurile ar trebui să fie destul de competitiv. Cu toate acestea, ceea ce este important de verificat în afară de obținerea unui raport bun calitate-preț este că aceștia sunt calificați corespunzător pentru job.

Acreditări

Există mulți acoperișori care nu sunt neapărat suficient de calificați pentru anumite locuri de muncă și nici nu au experiența necesară pentru a face față unui sistem de acoperiș plat complet. De fapt, probabil că sunt mai potrivite pentru a vă verifica garnitura din pâslă, capsată pe acoperișul șopronului de grădină.

Pe de altă parte, s-ar putea foarte bine să citiți acest articol deoarece aveți o scurgere în acoperiș în acest moment, care este perfect evidentă, aveți nevoie doar de oamenii potriviți pentru job.

Dacă da, atunci bravo pentru că ai citit până aici! La fel ca în majoritatea lucrurilor, veți dori să vedeți recomandări de la clienții existenți, în mod ideal prin intermediul cuvântului în gură, deși acest lucru poate fi mai mult din noroc decât din întâmplare.

Fapte

Cu atât mai mult în zilele noastre, rețelele de socializare sunt locul potrivit, totuși, asigurați-vă că oamenii cu care vorbiți au experiență. Internetul este plin de oameni cu opinii bazate pe 0 experiență, ceea ce îi face să fie aproape inutile, cel puțin.

Căutați câțiva oameni care au folosit firma înainte și sunt bucuroși să vă împărtășească părțile bune și rele. În acest fel, veți obține o recenzie de primă mână și o confirmare că ar trebui să primiți un nivel bun de servicii pentru banii pe care îi plătiți.

Opinii

Opiniile transmise sub formă de sfaturi pot deveni de fapt mai dăunătoare decât bune. Imaginați-vă că cineva vă recomandă o companie pe care nici măcar nu a folosit-o niciodată. Și, ajungi să ai o experiență proastă.

Cu siguranță îți va păta relația cu „prietenul consilier” și compania pe care ai plătit-o pentru a te ajuta. Unul dintre cele mai înțelepte lucruri pe care le poți face atunci când ieși la licitație pentru un nou antreprenor este să faci tot posibilul pentru a ignora orice altceva decât experiența de primă mână.

Câteva sfaturi și sfaturi de folosit pe parcurs (Apelați profesioniștii sau lăsați-o să plece?)

Deteriorări ale acoperișului care pot fi văzute

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că fulgerul dă semne de uzură, că puteți vedea crăpături ale membranei, bule sau vezicule sau acumularea de apă care nu se scurge corect, luați o după-amiază pentru a vă inspecta personal acoperișul plat.

Toate aceste probleme indică faptul că acoperișul trebuie înlocuit. Există câteva oferte grozave pentru inspecția completă a acoperișului pentru acoperișul afacerii dvs., care vă vor spune exact dacă ar trebui să reparați sau să înlocuiți sistemul actual de acoperiș.

Epoca Acoperișului

Cel mai puternic semn al unui acoperiș care trebuie înlocuit este vârsta acestuia. Spre deosebire de majoritatea acoperișurilor de locuințe, sistemele de acoperișuri comerciale nu supraviețuiesc atâta timp cât majoritatea acoperișurilor rezidențiale.

Scurgeri de acoperiș

Dacă acoperișul tău are scurgeri, este clar că nu își îndeplinește treaba. Verificați dacă există semne de scurgere sau umezeală în jurul pătrunderilor, canalelor și pereților interiori data viitoare când plouă.

Dacă scurgerea este pur și simplu mică, este posibil să puteți scăpa cu o remediere rapidă. Scurgerile multiple, pe de altă parte, sunt un indiciu al unei probleme mai ample.


Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.