Vrei sa iti cumperi o casă? Atunci trebuie să te bazezi pe sfaturile oamenilor din domeniu, ce știu mai multe despre constructii…si nu e scump deloc!

In acest articol vei invata mai multe despre cum te poate ajuta un inginer structurist, un arhitect dar si un agent imobiliar atunci cand esti pe cale să pui atâția bani la bataie.

Hai să începem!


Beneficiile folosirii unui inginer structurist pentru a cumpăra o casă

Cum te gândești să faci o achizitie asa importantă, trebuie să ai alături de tine profesionisti in domeniul constructiilor.

Si cine sa stie mai multe despre acest lucru daca nu un birou de arhitectură cum este Biroul de Arhitectură UTOPIAN?

Colegii nostrii sunt ingineri structuristi, arhitecti dar avem colegi din toate departamentele, chiar si instalatii sau CFDP ( Cai ferate, drumuri si poduri). Acestia sunt obisnuiti sa construiasca ansambluri rezidentiale, blocuri așadar au experiența necesară pentru a vă ajuta.


Care este diferența între un arhitect si un inginer?

Un inginer structurist calculeaza o constructie,de exemplu un bloc, la toate sarcinile ce ar putea sa il afecteze, de la cutremure, la lucruri mai simple precum zapada pe acoperis. Asadar, daca te intereseaza o casa veche, ai nevoie de opinia unui inginer structurist.

Pe de alta parte, un arhitect se ocupă de hârtii dar si de alte elemente pe care le vezi, de exemplu pentru calitatea finisajele interioare sau alte elemente de detaliu. El proiecteaza fatada cladirii ,sub care este structura de rezistenta proiectata de inginerul structurist.

De aceea, atunci cand te intereseaza o casa veche, un inginer structurist este OBLIGATORIU, si preturile pentru acest serviciu sunt modice in comparatie cu ce ai avea de plată de exemplu daca alegi sa cumperi o casa veche fara sa stii ca e monument istoric de exmplu si legea constructiilor nu iti va lasa loc de prea multe alegeri.

De aceea, sugestia noastra este sa contactati biroul de arhitectura UTOPIAN.

Acum ca ai inteles mai bine de ce trebuie sa ceri sfatul unui inginer structurist, trebuie sa spunem că și un agent imobiliar poate să îți aducă multe beneficii.

Care sunt beneficiile utilizarii unui agent imobiliar la achizitia unei case?folosirii unui agent imobiliar

Cumpărarea unei noi locuințe nu este un o plimbare pe bulevard. Există o mulțime de procese implicate în ea.

Într-adevăr, este ușor să navighezi pe internet pentru casa ta, dar când vine vorba de a face o achiziție reală, un agent imobiliar poate face diferența.

Un agent va investi timp pentru a vă ajuta să obțineți casa corectă în bugetul dvs. într-un cartier decent.

Chiar de la cercetare, eliminarea elementelor și cheltuielilor inutile, documentație, tranzacții, până la obținerea cheii casei tale; vor rămâne lângă tine.

Avantajele folosirii unui agent imobiliar pentru achizitionarea unei locuinte sunt discutate mai jos:

Un agent imobiliar oferă prețuri mai bune

Când implicați un agent imobiliar în procesul de cumpărare a unei locuințe, veți obține tot ce este mai bun în bugetul dvs.

Agentul știe dacă o locuință are prețul corect sau nu, în funcție de cartierul în care este prezentă.

Un agent bun va dori ca prețul dvs. de cumpărare să fie o investiție mare, astfel încât să puteți obține beneficiile financiare de a fi proprietarul casei.

Agenții din lista agenților imobiliari cunosc caracteristicile demne și modul în care acestea vă vor afecta finanțele în următorii ani.

Cea mai bună parte este că agentul dumneavoastră imobiliar se va asigura că nu plătiți în exces pentru cumpărarea unei case.

Vor economisi timp

Să te așezi în fața computerului pentru a-ți căuta casa nu este un proces ușor și vei înțelege curând că este un proces îndelungat. Procesul de căutare a domiciliului este o sarcină care necesită timp.

Cu toate acestea, atunci când un agent imobiliar ajunge să vă cunoască cerințele și specificul căutării dvs. de locuință, va elimina rapid tot ceea ce nu se potrivește criteriilor dvs.

Agenții participă la casele deschise sau la evenimente în numele cumpărătorilor.


Citeste si:


Rețea puternică

Rețelele profesionale de agenți imobiliari sunt foarte puternice. Agenții interacționează continuu între ei în ceea ce privește proprietățile și descoperă cele mai bune proprietăți în proces.

Așadar, un cumpărător poate avea acces și la rețeaua sa pentru a obține cele mai bune oferte la achizițiile de locuințe.

Un cumpărător își poate întreba agentul despre asociațiile profesionale imobiliare afiliate cu industria lor și poate fi extraordinar de valoros în activitățile lor de cumpărare a casei.

Expertiza si Etica

Cele mai mari avantaje ale lucrului cu un agent imobiliar sunt expertiza și etica acestora. Ei mențin un standard mai înalt și sunt ghidați de responsabilități și principii.

Regulile lor de conduită trebuie să acorde prioritate tipului și să păstreze demnitatea și respectul față de profesia lor.

tepe inlocuire acoperis utopian construct
tepe-inlocuire-acoperis-utopian-construct

Când vine vorba de expertiză, ei localizează casele pe baza preferințelor clienților, evaluării și prețurilor, construiesc cunoștințe de cod etc. și coordonează până când se închide fără probleme.

Expertiza lor te va face să cheltuiești mai puțin și să cumperi mai mult și să eviți greșelile care pot avea consecințe negative.

Un agent imobiliar cunoaste zona terenului

Un agent imobiliar înțelege orașul în care lucrează. Pe scurt, este vorba despre contextul cartierului, informații despre imobiliare și cunoașterea pieței.

Agenții imobiliari sunt la îndemână atunci când un client are detalii referitoare la cartierul pe care îl dorește, cât de departe este locul de muncă sau ce fel de școli caută copilul.

De asemenea, un agent imobiliar informează clienții despre evoluțiile comerciale aflate în așteptare.

Ei Înțeleg Piața

Piața imobiliară este foarte dinamică, iar schimbări, atât minore, cât și majore, au loc în fiecare săptămână.

Modificările minore pot fi fluctuațiile prețului, în timp ce, pe de altă parte, schimbările majore pot fi ratele dobânzii. Fiecare oraș, stat și municipalitate își are agenții imobiliari.

Prin urmare, agenții imobiliari monitorizează în mod constant toate aceste schimbări pentru cumpărătorii lor.

Vă țin la curent cu toate aceste informații volatile, astfel încât să vă puteți cumpăra noua casă la momentul potrivit.

Agenții imobiliari sunt cunoscători despre tranzacțiile complicate

O tranzacție imobiliară include procese complicate, pe care un agent imobiliar le înțelege pe deplin.

Un agent imobiliar vă va oferi în mod eficient detalii care pot include tranzacții legate de orice detalii necunoscute sau inspecție la domiciliu.

Un agent bun va prelua comunicațiile legate de asiguratorii și ofițerii de credite.

Acest lucru vă va menține foarte organizat și vă va ține la curent cu evenimentele din tranzacția proprietății dumneavoastră.

În cazul unei probleme, un agent imobiliar vă va îndruma corect cu privire la cum să obțineți ceea ce este necesar, astfel încât procesul de cumpărare să devină mai puțin stresant.

Concluzie

Un agent imobiliar este o persoană foarte motivată, deoarece succesul său se bazează pe capacitatea sa de a găsi cea mai bună casă pentru tine.

Un agent imobiliar lucrează din greu pentru tine chiar din momentul în care semnezi un contract de agent și până în momentul în care primești cheile locuinței tale.

Înainte de a alege un agent imobiliar, doar faceți-vă cercetări, verificați recenziile acestora pe site-urile web online, purtați o conversație și faceți-i să vă înțeleagă specificul.

Un agent imobiliar bun pe care il putem recomanda este colega noastra Mara de la King Imobiliare, nr sau este 0755.097.067

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.