Somnul de calitate este o parte importantă a vieții pe care mulți oameni o iau în serios, iar un factor major legat de obținerea unui somn bun este confortul lenjeriei de pat.

Chiar dacă majoritatea oamenilor încă optează pentru lenjerie de pat din bumbac, a existat o creștere constantă a popularității lenjeriei de pat din bambus ca alternativă.

Pentru a face lenjerie de pat din bambus, fibrele din plantele de bambus sunt tors în fire pentru a crea fire, care sunt apoi țesute împreună pentru a crea lenjerii de pat care sunt căutate pentru durabilitatea și moliciunea lor.

image - The Benefits of Having Bamboo Bed Sheets You Should Take Advantage Of
Beneficiile de a avea lenjerie de pat din bambus de care ar trebui să profitați

În plus, majoritatea bambusului este cultivat în mod durabil, fără a fi nevoie de irigare excesivă și aplicarea de pesticide.

Lenjerii de pat din bambus reprezintă o alternativă ideală la lenjeriile de pat tradiționale din bumbac, citiți articolul de mai jos pentru a afla mai multe despre beneficiile lor.

Acestea reglează temperatura corpului și umiditatea

Datorită faptului că sunt foarte respirabile, cearșafurile de pat din bambus sunt o alegere excelentă pentru persoanele care de obicei devin prea calde în timp ce dorm.

Potrivit oamenilor din spatele Comfy Bamboo Sheets , lenjeriile de pat din bambus au și proprietăți de reglare a temperaturii, care sunt concepute pentru a menține corpul răcoros în nopțile fierbinți de vară și cald în timpul iernii.

Foile de bambus elimină, de asemenea, umezeala, ceea ce înseamnă că împiedică acumularea umidității, despre care se știe că atrage insectele și oferă un teren de reproducere pentru bacterii și ciuperci.

Durabilitate excelentă

Fibrele natural lungi ale plantei de bambus asigură că foile sunt foarte durabile în comparație cu alte tipuri de țesături țesute din fibre mai scurte, care sunt mai susceptibile de a se rupe.

În ceea ce privește durata de viață, un set de cearșafuri din bambus bine îngrijit poate dura până la șase ani. Pe lângă faptul că durează ani de zile, lenjeria de pat din bambus este puțin probabil să prezinte semne de decolorare, deoarece sunt rezistente la umiditate și arată în general noi după fiecare spălare.


Citeste si:


Sunt Exceptional de Moale

Un somn bun este posibil doar cu o saltea confortabilă și cu un cearșaf moale pentru a-l completa.

Lenjerii de pat din bambus oferă o moliciune incomparabilă, ideală pentru copiii mici și persoanele cu piele sensibilă.

Proprietăți hipoalergenice

Dacă sunteți în căutarea unor lenjerii de pat natural hipoalergenice, atunci cele din bambus se potrivesc. Acest lucru se datorează capacității lor de a preveni acumularea de umiditate reziduală care poate atrage acarieni, ciuperci, germeni și mucegai.

Pentru persoanele care simt cu ușurință adulme din cauza reacțiilor alergice, cearșafurile de bambus sunt o modalitate excelentă de a se asigura că alergiile nu le afectează calitatea somnului.

Rezistenta la pete

Deși foile de bambus sunt 100% rezistente la pete, în comparație cu alte tipuri de foi, acestea au o anumită apărare naturală împotriva decolorării, totuși, o anumită culoare se poate pierde în timp, deoarece foile de bambus țin umiditatea.

Proprietățile de absorbție a umezelii ale foilor de bambus înseamnă că vor arăta grozav pentru o lungă perioadă de timp, fără a fi nevoie să folosiți înălbitor sau alte substanțe chimice pentru a scăpa de pete .

Stain Resistance

Obținerea unui somn de bună calitate este esențială pentru a duce o viață sănătoasă și plină. Există mai multe modalități de a ajuta la îmbunătățirea calității somnului, inclusiv dieta, exercițiile fizice, cumpărarea saltelei potrivite și evitarea cofeinei înainte de culcare.

Pe lângă acești factori, lenjeriile de pat merită și ele luate în considerare, o opțiune naturală fiind lenjeriile de pat din bambus, care oferă o serie de beneficii, cum ar fi ajutarea la gestionarea temperaturii corpului, fiind extrem de durabile, împiedicând acumularea de umiditate și rezistente la pete.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.