O casă este considerată cel mai fericit loc. Este un loc în care te odihnești după o zi destul de lungă și obositoare, un loc în care tu și partenerul tău îți construiești amintiri fericite și un loc în care te simți în siguranță și confortabil.

image - The Benefits of Buying Wall Art at Splash of Art You Didn’t Know
Beneficiile achiziționării de artă de perete la Splash of Art pe care nu le știai

Acasă deține, de asemenea, lucrurile care alcătuiesc cine ești și le folosește pentru a picta o imagine a personalității tale excepționale.

De la lucrurile agățate în dulap până la amintirile fericite expuse pe rafturi și mese, lucrurile tale alese și așezate cu grijă sunt o reflectare a ta.

Ce zici de pereții tăi care îți fac refugiul? Cu cea mai bună artă de perete, întregul tău decor poate funcționa ca unul pentru a promova acel mediu confortabil și familiar pe care ești fericit și mândru să îl împărtășești.

Splash of Art: Un loc bun pentru cea mai bună artă de perete

Vă puteți înfrumuseța peretele gol cu un nou perete de artă modernă. Consultați gama extinsă de artă de perete expusă la Splash of Art și căutați cel mai bun stil pentru dvs.

Este plin de opțiuni diverse pentru a se potrivi celui mai exigent gust. Instalați artă abstractă, care adaugă o notă intelectuală. Alegeți o vedere remarcabilă pe o piesă de artă de perete din pânză întinsă peste un cadru dur din lemn.

Vrei o piesa traditionala? Splash of Art are de toate. Ele oferă o gamă largă de artă de perete înrămată. Varietatea decorurilor de artă încântătoare de la Splash of Art vă va împrospăta cu siguranță pereții goali și va conferi o mare personalitate biroului sau acasă. Căutați cea mai bună piesă pentru fiecare cameră în timp ce priviți arta minunată, bine realizată.

Arte de perete pentru a îmbunătăți concentrarea și concentrarea

Decorarea biroului sau a camerei dvs. cu un perete de artă va crește probabil concentrarea și concentrarea unei persoane care îl vede.

Acest lucru se datorează faptului că probabil că vom cumpăra piese atractive în ceea ce privește arta de perete. Nu agățăm lucrări de artă pentru a umple pereții goali.

Ca urmare, atunci când vedem ceva atractiv și interesant, este probabil să intensifice concentrarea și concentrarea unui individ. Chiar și atunci când este o singură piesă, o lucrare de artă palpitantă de la Splash of Art merită un plus satisfăcător la birou sau acasă.

Art Wall oferit de Splash of Art ține stresul la distanță

Viața este plină de sarcini intense de muncă, preocupări regulate și griji financiare. Acestea fiind spuse, ai nevoie de o respiră.

De fapt, multe studii arată că privirea la arta de perete poate reduce nivelul de stres. Ai tendința să te simți relaxat și calm după ce te uiți la o astfel de capodoperă fantastică.

În plus, o cameră bine organizată poate motiva un mediu relaxant. În general, arta de perete disponibilă la Splash of Art poate încuraja un impact sănătos asupra minții celor care o văd.

Splash of Art a crescut puterea creierului

Dacă aveți artă de perete de înaltă calitate pe pereții goli, puteți îmbunătăți eficiența creierului. Materia noastră cenușie are capacitatea de a prelua aceleași modele și de a extrage semnificația din aceleași.

Dacă vezi aceste arte de perete uimitoare, creierul tău eliberează neuroni și traduce imaginile în aceleași forme sau simțiri.

Dacă te atașezi emoțional de opera de artă, tinzi să o iubești mai mult. Splash of Art Wall of Arts este disponibil cu modele și modele atrăgătoare pe care creierul tău le poate crește atunci când este atașat de peretele tău gol.

Îți termină spațiul

Dacă intri într-un spațiu fără decor sau perete de artă, vei avea imediat o senzație de incompletitudine. S-ar putea să pară că nimeni nu locuiește cu adevărat în camere sau chiar ați putea crede că proprietarul tocmai s-a transferat.

În timp ce designul simplu și modest este cu siguranță în acest moment, absența decorului acasă face ca o cameră să se simtă rece și foarte nepotrivită.

Dacă spațiul este decorat frumos cu amintiri, pereții goali și goi îl pot face să pară nu foarte interesant. Pentru a finaliza aspectul și a umple spațiul gol de pe peretele dvs., trebuie să alegeți și să încadrați cu atenție peretele de artă la Splash of Art.

Experiență de cumpărături cu artă de perete îmbunătățită

Experiența de cumpărături a clienților începe din momentul în care caută magazinul potrivit, de unde pot cumpăra cea mai bună artă de perete.

Splash of Art oferă o galerie de arte murale atractive, de înaltă calitate și face cumpărăturile distractive și convenabile. Este adevărat că există un nivel de plăcere cu saltul de la o casă de artă la alta, dar asta înseamnă costuri suplimentare din partea ta.

Aici, aveți mai multe opțiuni din care să alegeți în comparație cu un magazin fizic sau o galerie de artă din apropiere, asigurându-vă că există una care se potrivește tuturor, casă și stil.

Navigarea prin artele de perete disponibile în propriul ritm și timp (și oriunde) vă economisește bani și energie. Cu opțiunile disponibile în magazin, este firesc să iubești mai mult de o artă de perete.

Dar aici, ai tot timpul din lume pentru a arunca o privire rapid la coșul tău. În plus, tot ce trebuie să faceți este să alegeți și să faceți clic; apoi, capodopera aleasă va fi livrată chiar la ușa ta. Acesta este confortul și caracterul practic la maximum!

Obțineți acum arta de perete la Splash of Art!

La Splash of Art, credem într-o abordare accesibilă și la preț redus pentru colecția de artă de perete și fiecare trebuie să poată achiziționa opere de artă originale și de înaltă calitate.

Splash of Art reprezintă o listă largă de artiști cu tarife mici și, prin urmare, a devenit o resursă considerabilă atât pentru colecționarii de artă experimentați, cât și pentru cumpărătorii începători. De la contemporan la tradițional, Splash of Art găzduiește o colecție în continuă schimbare de arte murale, cum ar fi desen, pictură, fotografie și multe altele.

Căutați cel mai bun și de înaltă calitate perete de artă disponibil la un preț rezonabil? Splash of Art are atât de multe lucruri de oferit. Orice capodoperă pe care o obțineți se va potrivi cu decorul casei sau biroului dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.