Care este casa ta de vis? Considerat vreodată un barndominium? Aproape fiecare proprietar nou în zilele noastre consideră un barndominium.

image - The Rise of Barndominiums and Why You Should Buy One
Ascensiunea Barndominium-urilor și de ce ar trebui să cumpărați unul

Dacă nu ești familiarizat cu cuvântul barndominium, atunci acesta este ceva care te entuziasmează. Deși cuvântul nu a fost popular cu ceva timp în urmă, a început să câștige din nou popularitate. Din ce în ce mai mulți oameni preferă barndominium-urile din diverse motive.

Inițial, se credea că barndominiumurile sunt doar acasă pentru cai și vaci, dar acum cumpărătorii de case care caută o alternativă la casele tradiționale încorporate au făcut din barndominium o opțiune populară. Deci, ce sunt exact barndominium-urile și de ce le considerați?

Ce sunt Barndominium-urile?

Barndominium-urile sunt un fel de casă care poate avea atât locuințe, cât și magazine sau garaje. Sunt fabricate din metal (oțel obișnuit), ceea ce le face mai durabile și mai rezistente decât majoritatea caselor tradiționale.

Pe lângă faptul că sunt puternice și durabile, barndominium-urile sunt opțiuni de casă accesibile, care nu necesită investiții mari. Sunt eficiente din punct de vedere energetic și nu necesită întreținere zilnică sau frecventă.

Și puteți adăuga toate caracteristicile tradiționale ale casei, cum ar fi podele din beton colorat, ferestre eficiente din punct de vedere energetic și plăci de beton proiectat în barndominiums. Mai mult, puteți include și instalația sanitară și facilitățile de tavan înalt.

Cum se calculează costul unui Barndominium

Utilizarea unui calculator de cost este o modalitate excelentă de a estima costul mediu. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare câțiva factori care intervin în construirea unui barndominium.

Acest lucru se datorează faptului că majoritatea barndominium-urilor sunt fabricate în maniera caselor convenționale, iar unele dintre ele sunt fabricate cu caracteristici suplimentare, cum ar fi terase și piscine. Deci, costul construirii unui barndominium depinde în totalitate de ceea ce doriți. Odată ce vă dați seama de intervalul de cost estimat, puteți determina cu ușurință intervalul de cost pentru construirea unui barndominium.

Există mai multe calculatoare de costuri online pe care să le luați în considerare. Majoritatea calculatoarelor se bazează pe un picior pătrat atât pentru magazine, cât și pentru zonele de locuit.

Ei bine, pentru zona de zi, poate fi necesar să cheltuiți în jur de 100 USD pe metru pătrat. Indiferent unde vă aflați în țară, acesta este un bun indicator al cât vă va costa construirea. Costul pe metru pătrat este destul de precis.

Și, trebuie să cheltuiți mai puțin decât o casă pentru un magazin sau garaj. Costă în medie 30 USD pe metru pătrat pentru magazine. În general, prețul mediu pentru magazine este mai mic decât unul pentru locuințe. Acest lucru se datorează elementelor esențiale suplimentare în casele vii, cum ar fi mobilierul.

Cu toate acestea, prețurile pot varia foarte mult în funcție de finisajele interioare și decorațiunile. Proprietarii de case de lux care caută finisaje scumpe vor suporta costuri mai mari. Cu toate acestea, prețul pentru majoritatea barndominium-urilor de familie variază între 190.000 USD și 200.000 USD.


Citeste si:


De ce ar trebui să vă gândiți să cumpărați unul?

Pentru ca tu să te stabilești într-o casă barndominium trebuie să ai o idee despre ce să iei în considerare și despre beneficiile pe care le poți câștiga.

Cu toate acestea, poate deveni o clădire foarte ideală în care să locuiești, mai ales când ai venit obosit de toată agitația și zgomotul din marile orașe. Iată câteva dintre beneficiile pe care le veți obține cumpărând un barndominium:

Why Should You Consider Buying One?

Versatilitate

Unul dintre factorii de bază pentru obținerea unui barndominium în loc de o casă tradițională este versatilitatea. Această casă pe bază de metal este deschisă și super personalizabilă, astfel încât să o puteți utiliza în mai multe scopuri.

Alături de casă sau garaj, puteți folosi barndominium ca magazin, restaurante, centre comunitare și așa mai departe.

Construcție ușoară

Un sistem de construcție ușor este un alt aspect al motivului pentru care ar trebui să luați în considerare obținerea unui barndominium. Iar materialele necesare pentru construirea unui barndominiu sunt disponibile pe scară largă și nu la prețuri mari.

Mai mult, puteți comanda și modele personalizate pentru a se potrivi cu designul casei dvs. Și pentru întregul proces de construcție, puteți lua ajutor de la un antreprenor profesionist sau puteți face acest lucru singur pentru a reduce bugetul.

Opțiune pentru mai mult spațiu

Cu barndominiums, puteți adăuga mai mult spațiu și puteți crea încăperi suplimentare. Tavanele lor sunt destul de înalte, făcând casele să se simtă spațioase. Puteți opta pentru un design deschis sau puteți adăuga pereți după cum credeți de cuviință. Oamenii care locuiesc în barndominiums au un mare sentiment de libertate și un spațiu amplu între locuințe.

De lungă durată și durabil

Casele Barndominium sunt cunoscute a fi destul de solide, puternice, durabile și de lungă durată. Ele pot rezista la cutremure și diferite elemente meteorologice și sunt rezistente la elementele meteorologice și dăunători.

În plus, casele sunt mai ușor de întreținut, oferind proprietarilor o durată de viață extinsă.

Sunt rentabile

Barndominium-urile sunt rentabile, având în vedere că materialele folosite sunt ușor disponibile, în comparație cu construirea unei case convenționale, care vă va costa 290 600 USD. Un barndominium vă poate costa doar între 60 USD și 95 USD pe metru pătrat, ceea ce face această casă relativ mai ieftină.

Vin și în truse ieftine

Probabil că veți cheltui mai puțin, deoarece majoritatea companiilor oferă prețuri grozave pentru cochilii goale. Majoritatea companiilor vând cochilii cu oase goale la o medie de 10.000 de dolari. Acestea sunt scoici de 900 de metri pătrați.

Cojile vin în bucăți mari, iar antreprenorii dvs. trebuie să le taie și să le redimensioneze pentru a fi utilizate. În plus, majoritatea acestor companii oferă materiale gata cu caracteristici personalizate.

De exemplu, companiile oferă acoperișuri continue, ferestre eficiente din punct de vedere energetic, uși exterioare și multe altele. Puteți obține materiale care se potrivesc cu gustul și preferințele noii dvs. acasă. Mai mult, puteți folosi și spumă spray pentru a reduce costurile de răcire și încălzire.

Diverse modele de case

Planurile Barndominium din Michigan au devenit din ce în ce mai populare. Majoritatea oamenilor din Michigan și-au văzut adevăratul potențial. În zilele noastre, veți găsi majoritatea barndominium-urilor în ciuperci în statul Michigan.

În funcție de designul dorit, puteți alege un plan de magazin sau un plan de casă. De exemplu, un 700 de picioare pătrate poate avea până la 5 dormitoare și un magazin.

Sunt Barndominiums o investiție bună?

Odată ce știi ce beneficii poți obține dacă ai un barndominium, nu ar trebui să te gândești de două ori să investești în el.

Are Barndominiums a Good Investment?

Barndominium ar fi o opțiune bună pentru casă, deoarece este mai ieftin decât casele tradiționale, durează mai puțin timp pentru a construi și durează mai mult. De asemenea, obțineți mai multe modele și stiluri pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor dvs.

Puteți avea case destul de mari cu un buget mai mic. Mai mult, barndominium-urile necesită mai puțină întreținere. Sunt structuri robuste care nu se vor putrezi sau nu se vor rupe cu ușurință. Poți fi sigur că vei obține o valoare excelentă pentru banii tăi.

Gânduri finale

Aproape fiecare nou proprietar investește într-un barndominium. Și, barndominium-urile vor continua să crească pe măsură ce oamenii caută case mai ieftine. Casele sunt accesibile și oferă proprietarilor de case modele grozave pentru a-și personaliza casele. Dacă sunteți un nou proprietar, un barndominium este o alegere excelentă.

În plus, casele vă oferă versatilitate. Deci, puteți să proiectați casa cu designul dorit sau să vă potriviți nevoilor. Puteți crea un spațiu amplu care să vă lase să vă simțiți relaxat.

Dacă doriți o casă nouă, atunci alegerea unui barndominium ar fi o alegere excelentă. Nu poți greși niciodată când vine vorba de a obține un barndominium ca o casă nouă.

Versatilitatea pe care o oferă casele le face o opțiune destul de decentă. Puteți avea mai multe planuri de etaj pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.