Ați cumpărat recent un purificator de aer pentru casa dvs., dar nu sunteți sigur că îl folosiți toată ziua? Lasă-ne să răspundem la toate întrebările tale arzătoare cu privire la utilizarea purificatoarelor de aer dintr-o singură mișcare.

image - Should You Leave the Air Purifier on All Day
Ar trebui să lăsați purificatorul de aer pornit toată ziua

Cum funcționează un purificator de aer?

Purificatoarele de aer funcționează prin împingerea aerului prin filtre pentru a elimina poluanții și au o configurație destul de simplă: există un ventilator care aspiră și unul sau mai multe filtre.

Aceste filtre sunt de obicei realizate din hârtie, fibră de sticlă sau o plasă, care captează și neutralizează poluanții pe măsură ce aerul trece peste ele înainte de a elibera aerul curat în spațiul de locuit.

Ar trebui să închideți vreodată purificatorul de aer?

De fiecare dată când opriți purificatorul, poluanții încep să se adune în interiorul acestuia, ceea ce face ca purificatorul să-și facă treaba dificil. Lăsând purificatorul de aer pornit în mod constant va elimina noii contaminanți pe măsură ce aceștia intră în atmosferă.


Citeste si:


De unde vin toți acești contaminanți?

Aerul din casa ta trece constant prin schimbări. Poluanții din interior sunt eliberați atunci când porniți aragazul, deschideți un pachet, împăturiți hainele sau folosiți produse parfumate. Ca să nu mai vorbim de toată vărsarea dacă aveți animale de companie.

Poluanții din exterior contaminează calitatea aerului casei tale; intră înăuntru ori de câte ori deschizi o fereastră, intri în casa ta sau lași pe altcineva să intre. Deoarece casele noastre nu sunt perfect sigilate, poluanții din exterior se infiltrează înăuntru chiar dacă ții ferestrele și ușile închise.

Deci pot să-l las toată ziua?

Da! Lăsați purificatorul de aer pornit toată ziua. Va elimina murdăria, alergenii, fumul și mirosurile neplăcute din aerul din interior. Cu cât îl lași mai mult, cu atât aerul tău va fi mai curat.

Nu are nicio consecință să lași purificatorul de aer pornit ore în șir. Sunt construite pentru asta.

Dar cum rămâne cu costul?

Compania de energie prin excelență vă taxează pe baza orelor kW pe care le utilizați pe lună. Deoarece purificatorul obișnuit folosește 50 de wați de energie electrică pe oră, trebuie să îl utilizați timp de 20 de ore pentru a crește factura cu 1 kW oră.

În general, kilowatt-oră standard costă în jur de 12 cenți în SUA, așa că dacă înmulțiți purificatorul standard kW pe oră cu numărul total de ore dintr-o zi cu costul pe kW, obțineți 14,4 cenți pe zi.

Prin urmare, folosirea constantă a purificatorului de aer în fiecare zi timp de un an vă va costa în jur de 50 USD, ceea ce este mult mai mic decât cel al multor aparate de uz casnic.

Cauți Recomandări?

Consultați recenziile Blueair blue pure 211 pentru a vă găsi purificatorul de aer perfect pentru toate nevoile dvs. Credem că este cel mai bun echipament pentru oricine dorește să respire aer curat.

Este un dispozitiv grozav pe care îl puteți avea acasă sau la birou. Recomandăm acest produs celor cu nou-născuți sau sugari.

Există momente în care nu ar trebui să porniți purificatorul de aer?

Deși este sugerat să lăsați purificatorul pornit continuu, pot veni momente în care pornirea purificatorului poate deveni un pericol pentru siguranță, cum ar fi:

  1. Purificatoare cu ozon: Orice purificator care produce ozon reprezintă un pericol pentru sănătate și nu trebuie utilizat în prezența ființelor umane.
  2. Cablu deteriorat: Dispozitivele cu cabluri de alimentare deteriorate acționează ca un pericol de incendiu și trebuie înlocuite înainte ca cineva să fie rănit.
  3. Filtru expirat: chiar dacă un filtru uzat și expirat nu este de obicei un pericol pentru siguranță, nu ajută deloc să vă mențineți aerul din interior curat.

Gânduri finale

Este în întregime sigur și foarte accesibil să vă rulați purificatorul de aer toată ziua. Doar asigurați-vă că este în stare perfectă pentru a nu prezenta alte probleme de funcționare.

De asemenea, curățați-l la intervale regulate pentru a preveni acumularea murdăriei în interiorul dispozitivului.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.