Lumea a devenit mai vizuală odată cu creșterea platformelor de social media și a aplicațiilor web online. Nevoia de conținut atrăgător din punct de vedere vizual în industria imobiliară a ajuns pe acoperiș, din ce în ce mai multe proiecte de dezvoltare fiind lansate în fiecare zi.

Orice agent imobiliar vă va spune importanța de a avea imagini atrăgătoare pentru listările sale. Rapoartele indică faptul că cumpărătorii petrec 60% din timp uitându-se la imaginile proprietăților și 40% la descrierea proprietății.

Iată lista de sfaturi pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a angaja un expert în fotografie imobiliară în Maui .

image - Need A Photographer Here Is What They Need to Know Tips for Hiring a Maui Real Estate Photographer
Aveți nevoie de un fotograf Iată ce trebuie să știe Sfaturi pentru angajarea unui fotograf imobiliar în Maui

Importanța fotografiei profesionale imobiliare

Există mai multe beneficii asociate cu obținerea de imagini profesionale pentru listele dvs. imobiliare. Acestea includ;

● Proprietatea dvs. se vinde mai repede

Când vă listați proprietatea spre vânzare, obiectivul dvs. este să vă asigurați că proprietatea găsește rapid un cumpărător, astfel încât să puteți trece la o altă listă. Filmarea profesională a imaginilor și a videoclipurilor pentru înregistrarea dvs. va ajuta la atragerea rapidă a potențialilor cumpărători și vă va ajuta să primiți o rezervare pentru o prezentare mai rapidă.

● Îmbunătățește imaginea mărcii dvs

Internetul ne-a permis să ne punem acolo, fără să știm cine se uită la marca noastră. În calitate de agent imobiliar, a avea imagini bune de înaltă calitate permite mărcii dvs. să indice excelență. Acest lucru nu numai că vă oferă o reputație, dar vă asigură și că obțineți mai multe afaceri, deoarece oamenii au mai multă încredere în tine.

● Vă ajută să vă concentrați asupra meșteșugurilor dvs

Angajarea unui fotograf profesionist vă va permite să vă concentrați pe a fi cel mai bun agent imobiliar pe care îl puteți fi în industria dvs.

De cele mai multe ori, în calitate de agent imobiliar, s-ar putea să purtați multe șepci, ceea ce ar putea părea în regulă, dar vă împiedică foarte mult eficiența în ceea ce faceți cel mai bine. Delegarea acestei sarcini vă permite să învățați și să exersați mai mult pe punctele dvs. forte ca agent imobiliar.


Citeste si:


Sfaturi pentru angajarea unui fotograf imobiliar în Maui

● Căutați experiență

Atunci când angajezi un fotograf profesionist pentru imaginile tale imobiliare, ar trebui să cauți experiența acestuia. Aceasta poate fi o modalitate bună de a afla de cât timp au filmat imagini imobiliare. Cineva care o face de peste 5 sau chiar 10 ani poate fi foarte informat în meșteșugul său și a ceea ce arată bine pentru lista dvs.

● Stabilirea specializării lor

Aici puteți afla ce tip de fotografie fac. Ca regulă generală, mergeți întotdeauna cu un fotograf care și-a specializat în meșteșug. Acest lucru poate fi fie pentru proprietăți corporative sau rezidențiale, dar asigurați-vă că înțeleg exact cum funcționează imobiliare și ce se vinde.

● Verificați prețul

Deși ieftin nu înseamnă întotdeauna calitate, este important să înțelegeți cât de mult percepe fotograful pentru a determina dacă sunt cele mai potrivite pentru proiectul dvs. Ar trebui să luați în considerare fotografii care percep o taxă premium și pot susține acest lucru în mod rezonabil cu lucrări de înaltă calitate.

Este destul de regretabil că mulți agenți preferă fotografi mai ieftini care, la rândul lor, produc lucrări de proastă calitate care nu vorbesc cu obiectivele agentului.

● Echipamentele pe care le folosesc

Când căutați un fotograf profesionist, asigurați-vă că are alt echipament în afară de aparatul foto. Majoritatea fotografilor profesioniști au echipamente de iluminat, un trepied și echipament suplimentar pentru cameră dacă camera lor principală nu mai funcționează. Știind acest lucru în prealabil, vă veți salva frustrările care pot apărea în timpul fotografierii.

Fotografii cu dronă pot fi ideali dacă căutați și imagini aeriene și imagini pentru proprietatea dvs. Mergeți întotdeauna cu cineva care vă poate diversifica imaginile.

● Timpul de livrare

Când căutați să vă listați proprietatea, timpul este principalul factor pe care îl luați în considerare. Găsirea unui fotograf care să garanteze timp de prelucrare a imaginilor între 24 – 48 de ore va fi ideală pentru proiectul tău. Profesioniștii sunt atenți la timp și lucrează cu o echipă care se asigură că imaginile tale ajung la tine înainte de termenele stabilite.

● Licente si Asigurari

Deși nu este întotdeauna necesar, găsirea unui profesionist care are o licență de dronă sau un permis de operare în Maui și care este acoperit de asigurare vă va oferi o garanție că va îndeplini ceea ce promite. Acest lucru îi diferențiază pe fotografi care își iau în serios meseria de restul.

Fotografia imobiliară este importantă și, deși este importantă găsirea celui mai bun fotograf din industrie, trebuie să rețineți că este rareori ieftină. Munca de calitate vă va asigura că vindeți mai multe case mai repede, menținând în același timp marca dvs. ca cea mai bună din joc.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.