Ușa garajului este cel mai mare obiect în mișcare din casa ta.

image - Learn How to Open Garage Door Manually from Outside
Aflați cum să deschideți manual ușa de garaj din exterior

Aceasta înseamnă că, dacă funcționează defectuos, ai putea fi blocat în afara casei tale. Aceasta este o problemă mai ales dacă aveți copii și trebuie să intrați înăuntru.

Dacă dispozitivul de deschidere a ușii de garaj este spart, va trebui să știți cum să deschideți manual ușa de garaj din exterior . Iată câteva instrucțiuni

Modalități inteligente de deschidere manuală a ușii de garaj din exterior

Din fericire, iată câteva puncte cheie pe care le puteți urma pentru a vă deschide manual ușa garajului din exterior

Utilizarea cheii de rezervă

Puteți folosi o cheie de rezervă sau puteți găsi eliberarea de urgență pentru deschiderea ușii de garaj pentru a intra în garaj. Dacă nu aveți aceste două articole, puteți încerca și să deschideți ușa.

Dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu este disponibilă, puteți să vă urcați pe acoperișul garajului și să treceți printr-un mic panou de acces din partea de sus a ușii.

Aceasta nu este o soluție ideală, deoarece vă poate deteriora acoperișul sau vă poate provoca răni. Dacă este posibil, sună pe cineva pentru ajutor în loc să încerci să faci asta singur.

Mecanism de eliberare de urgență

Dacă ai un dispozitiv de deschidere a ușii de garaj, dar nu funcționează, soluția este relativ simplă: folosește mecanismul de deblocare de urgență de pe ușa de garaj sau intră folosind o cheie suplimentară.

Veți găsi eliberarea de urgență pentru majoritatea ușilor de garaj montate în partea superioară la baza unuia dintre panourile ușii. Împingeți-l înapoi pentru a decupla prinderea și veți putea deschide ușa garajului manual. Faceți acest lucru cu precauție, deoarece este încă greu și poate cădea rapid.

Dacă nu puteți găsi o eliberare de urgență pe ușa garajului dvs., verificați dacă există una ascunsă într-o crăpătură mare sau într-o gaură a unuia dintre panouri.

Acest tip de eliberare de urgență funcționează exact ca un mâner de ușă, împingându-l spre centrul ușii de garaj pentru a elibera prinderea. Acest lucru nu este ascuns foarte bine intenționat, așa că îl puteți accesa cu ușurință în caz de urgență.

Deschidere uși de garaj declanșări de urgență

Declanșarea de urgență pentru un dispozitiv de deschidere a ușii de garaj este similară cu cea a unei uși de mașină sau a unui frigider. Este format din două părți: cablul de eliberare electric și mecanismul de blocare montat pe perete. Acesta din urmă ar trebui să se explice de la sine; este pur și simplu ceea ce declanșează ușa garajului să se deschidă atunci când apăsați eliberarea.

Snurul, totuși, este puțin mai greu de înțeles la început. Acesta va fi situat în interiorul garajului dvs. sau conectat la peretele de lângă butonul de deschidere a ușii pe un perete exterior care duce în garaj.

De obicei este roșu și galben; culorile majorității dispozitivelor electrice (și dacă nu, cu siguranță ar trebui să te oprești din ceea ce faci și să te gândești să apelezi la un lăcătuș de urgență). Acest cablu va fi înfășurat în jurul unui scripete deasupra ușii de garaj, în partea de sus a șinei ușii de garaj.


Citeste si:


Utilizarea manuală a șurubelniței/rangă

Dacă nu găsiți niciun tip de declanșare de urgență pe ușa garajului sau dacă acestea sunt rupte, apropiați-vă de o parte a ușii garajului și încercați să o deschideți.

Va trebui să găsești ceva pe care să-l înfipți în crăpătura dintre ușă și podea. O șurubelniță sau o rangă ar trebui să fie suficiente, dar nu folosiți nimic prea ascuțit, deoarece ar putea tăia cauciucul de pe fundul ușii garajului.

Garage Clicker

Cel mai bun mod de a deschide o ușă de garaj este să folosești un clicker electronic pe care îl poți atașa la parasolarul mașinii tale.

Nu costă foarte mult și ar trebui să fie disponibil la magazinul local de hardware sau la magazinul universal. Clicker-ul emite semnale radio care declanșează butonul de deschidere al mașinii dumneavoastră pentru a deschide ușa.

Odată ce vă aflați în garaj, puteți dezactiva acest clicker. Dispozitivele de deschidere a ușilor de garaj au multe nume diferite, inclusiv „clickers”, „cod grabbers” și „telecomenzi”.

Cum să-ți construiești propriul clic

Dacă ești disperat să știi cum să deschizi manual ușa garajului din exterior și dacă nu vrei să cumperi un clicker, poți să-l construiești pe al tău. Acest lucru nu este atât de dificil pe cât pare.

Tot ce veți avea nevoie este un breloc, o lamă de comutare (sau ceva similar), dispozitive de dezimbrare, bandă electrică și o telecomandă pentru breloc.

  • În primul rând, determinați unde se află receptorul dispozitivului de deschidere a garajului. Va arăta ca o mică cutie de plastic atașată de tavanul garajului tău.
  • Opriți alimentarea deschizătorului dvs. Apoi, deschideți cutia și scoateți placa cu circuite din interior. Puteți apoi să lipiți fire de el.
  • Apoi, găsiți firul care duce la ușa garajului dvs. Va fi mai gros decât toate celelalte fire din cutie.

Lipiți un alt fir pe acesta și atașați lama între ele. Asigurați-vă că puteți porni și opri comutatorul cu ușurință răsturnând-l cu degetele.

  • Puteți monta butonul pe un perete din garajul dvs. folosind niște bandă de montare 3M. Odată ce îl răsturnați, ușa garajului ar trebui să se deschidă.

Deschizător manual de uși de garaj

Dacă nu aveți un clicker sau nu îl puteți folosi, este posibil să puteți utiliza mecanismul manual atașat la ușa garajului dumneavoastră. Acest lucru va funcționa numai dacă puteți ajunge la el din exteriorul garajului dvs.

De obicei, există o tijă de blocare din oțel care se atașează la un dispozitiv de deschidere în interiorul garajului dvs. care ajunge în spațiul deschis din apropierea șinei ușii garajului dvs. (în mod alternativ, este posibil să vedeți un scripete de cablu).

Puteți apuca această tijă sau cablu de blocare cu ceva de genul unui cuier și trageți-l spre deschiderea din garajul dvs. Aceasta va retrage zăvorul care ține ușa garajului închisă.

Manuale online pentru deschiderea ușilor de garaj

Pentru a afla cum să deschideți manual o ușă de garaj din exterior, puteți găsi, de asemenea, manuale online pentru modelul dvs. de deschidere a ușii de garaj, căutând „manual [marca și modelul dvs.]”.

Acest lucru va necesita multă căutare, dar este, în general, cea mai sigură modalitate de a accesa informațiile de care aveți nevoie.

Odată ce ați deschis ușa garajului manual, ar trebui să resetați dispozitivul de deschidere pentru a preveni ca acest lucru să se repete.

Precauții privind deschiderea manuală a ușii de garaj din exterior

  • Nu încercați să deschideți ușa garajului manual dacă sunteți însărcinată sau în vârstă. Acest lucru poate fi extrem de periculos.
  • De asemenea, ar trebui să folosiți bunul simț. Nu încercați să deschideți ușa garajului dacă afară este udă sau dacă vă grăbiți.
  • De asemenea, ar trebui să evitați să încercați să deschideți ușa manual dacă vă aflați într-un spațiu închis cu mașina.

Garajul este de obicei un loc sigur, dar dacă sunteți încolțit fără capacitatea de a da înapoi, atunci șansele de a fi lovit de o ușă de garaj cresc dramatic.

După ce ați citit acest articol, ar fi trebuit să învățați multe despre cum să deschideți manual o ușă de garaj din exterior. Dar dacă lucrurile nu sunt în mâinile tale, nu ezita niciodată să apelezi la un profesionist în loc să-ți riști viața și siguranța.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.