Acum te-ai hotărât să mergi la solar, dar mai rămâne problema instalării.

Deși nu este obligatoriu să instalați panoul solar pe un acoperiș (în circumstanțe potrivite, puteți monta un panou pe sol sau pe lateralul unei clădiri). Cu toate acestea, acoperișul este cea mai comună locație pentru panourile solare.

image - Is My Roof Good for Solar The 4 Essentials Installers Consider
Acoperișul meu este bun pentru solar Cele 4 elemente esențiale pe care le au în vedere instalatorii

Acest lucru dă naștere la întrebarea: este acoperișul meu potrivit pentru un panou solar? În articolul de mai jos, enumerăm cei 4 factori majori care determină dacă un acoperiș este sau nu potrivit pentru situația unui panou solar.

Materialul din care este făcut acoperișul dvs

Ar fi bine să evitați panourile solare dacă acoperișul este din ardezie sau lemn. Sunt greu de mers pe ele, ceea ce face instalarea costisitoare.

Cele mai bune materiale de acoperiș pentru panourile solare sunt acoperișurile din țiglă, șindrila de asfalt și, mai ales, acoperișurile metalice pe picioare. Acestea fac procese de instalare ieftine și ușoare.

Apropo, puteți obține un serviciu profesional de instalare a acoperișurilor la mouritz.com.au/solar-panel-installation-perth/ .

Starea Acoperișului

Panourile solare pot fi instalate doar pe un acoperiș care este în stare bună. Dacă acoperișul tău are șindrilă căzută sau orice alt tip de daune, trebuie să-l repari.

Panourile solare vor fi fixate pe suprafața acoperișului, de unde ar putea fi suflate de vânt (de fapt sunt foarte ușoare), așa că aveți nevoie de un acoperiș care nu numai că va asigura că panourile pot fi ținute strâns, dar poate rezista și la vreme extremă.


Citeste si:


Situația casei tale

Aceasta este o situație în care vei regreta prezența acelor copaci frumoși care fac umbră pe acoperișul tău.

Deoarece panourile solare folosesc lumina soarelui pentru a produce energie electrică, ele nu funcționează la capacitate maximă la umbră.

Dacă nu aveți suficientă lumină solară (panourile solare trebuie să aibă cel puțin 6 ore de lumină solară neîntreruptă) care cade pe acoperiș, cel mai bine ar fi probabil să renunțați la panourile solare.

Clădirile sau copacii situati în jurul tău pot cauza întreruperea acestei lumini solare, așa că ieși afară și aruncă o privire critică asupra casei tale și mediului înconjurător.

Critic, pentru că ar fi mai bine să observi umbra înainte de montarea panourilor solare decât să o observi după.

Înclinarea acoperișului

În ce direcție este înclinat acoperișul tău? Pentru a optimiza lumina solară, acoperișul dvs. ar trebui să aibă cel puțin o parte înclinată spre sud. Totuși, dacă nu este și nu ai multe ce poți face, atunci este bine.

Acoperișurile înclinate la 30-40 de grade sunt cele mai bune pentru panourile solare. Dacă acoperișul tău este plat, poți folosi suporturi pentru a înclina panourile solare în direcția pe care o crezi mai bine.

Mai presus de toate, consultați un profesionist pentru a decide dacă acoperișul dvs. este sau nu potrivit pentru panouri solare. De asemenea, asigurați-vă că luați în considerare dimensiunea acoperișului dvs.

Dacă acoperișul dvs. nu este suficient de mare pentru a ține un număr suficient de panouri solare pentru a vă alimenta casa, poate nu ar trebui să vă deranjați să instalați.

Orice ați decide să faceți, gândiți-vă pe termen lung și luați decizia care ar fi cea mai bună pentru buzunarul vostru

Panourile solare sunt un upgrade definitiv. Dacă doriți să începeți cu panourile solare, dar aveți un acoperiș nepotrivit din oricare dintre aceste motive, asigurați-vă că discutați cu un profesionist. S-ar putea să te ajute.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.