Bucătăria ta este un loc folosit în mod obișnuit de toată lumea din casa ta. Este o cameră care se confruntă cu trafic intens din partea persoanelor care caută o băutură, o masă sau, uneori, doar un loc pentru a discuta.

Dar după un timp, acest spațiu se poate simți puțin lipsit de viață. Acesta este momentul în care merită să vă gândiți la pictură.

image - 9 Tips for Successful Kitchen Painting
9 sfaturi pentru a picta cu succes în bucătărie

S-ar putea să fii uimit de transformarea care poate avea loc doar prin aplicarea unui strat proaspăt de vopsea. Acest lucru poate face minuni pentru a schimba starea de spirit a camerei și poate face, de asemenea, pregătirea mesei mai plăcută.

Luați în considerare revopsirea dulapurilor, vopsirea pereților sau chiar instalarea de plăci noi. Pentru cele mai bune rezultate, revopsirea întregii bucătării este o modalitate excelentă de a-i da un aspect și o senzație nouă.

Citiți mai jos pentru 9 sfaturi grozave pentru a vă asigura că proiectul dvs. de vopsire a bucătăriei este un succes.

1. Alegeți cu atenție culorile

Deși vă puteți baza în întregime pe un zugrav cu experiență pentru a alege cea mai bună culoare pentru bucătăria dvs., ar trebui să aveți cel puțin o idee despre ceea ce doriți să obțineți înainte de a căuta îndrumare.

În zilele noastre, majoritatea oamenilor optează pentru culori neutre. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că sunt cei mai buni.

Diferitele culori pot fi mai potrivite pentru decorul dvs. existent. Ca atare, în funcție de stilul, preferințele și aspectul bucătăriei dvs., nu toate culorile vor fi potrivite.

Unele vor fi perfecte, iar altele vor fi complet greșite. Indiferent dacă alegeți gri, alb, roșu, verde sau fildeș, trebuie să creați un mediu primitor.

2. Luați în considerare cabinetul

Dulapurile sunt întotdeauna vizibile când cineva intră în bucătărie. Aceste desene și dulapuri joacă un rol important în cameră și trebuie luate în considerare în timpul unui proiect de pictură.

Culorile pe care le alegeți ar trebui să se potrivească cu stilul și decorul bucătăriei și al aparatelor. Dacă este o bucătărie mică, culorile deschise vor fi ideale deoarece pot crea iluzia de mai mult spațiu.

Dacă camera este mare, culorile întunecate sau deschise pot funcționa bine ambele.

De asemenea, gândiți-vă la culorile și stilul butoanelor pentru capitală. Uneori, un contrast de butoane întunecate, cum ar fi negrul, pe panouri luminoase, cum ar fi fildeșul, poate funcționa bine împreună.

3. Utilizați podeaua

Vopsirea pereților, dulapurilor, ușilor și ferestrelor fără a ține cont de podea nu va da cele mai bune rezultate. Asigurați-vă că vă potriviți cu podeaua și luați în considerare, de asemenea, să o modernizați.

Un bun zugrav de casă vă sfătuiește să luați în considerare toate elementele camerei înainte de a alege culoarea vopselei.

Prima culoare dominantă este dulapurile, deoarece ocupă un spațiu mare, iar podeaua va pune, de asemenea, multă atenție.

Încorporați culoarea și stilul pardoselii atunci când alegeți culorile pereților, ușilor și ferestrelor. Toți trebuie să lucreze bine împreună.

4. Actualizați Luminile

Iluminatul este crucial pentru a face din bucătărie un spațiu sofisticat. La urma urmei, îți va fi greu să prepari mese grozave într-o bucătărie întunecată.

Dacă alegeți să alegeți culori de vopsea neutre sau închise, instalați corpuri de iluminat care să o lumineze noaptea. În timpul zilei, ar trebui să fie suficientă lumină care intră de la ferestre sau chiar de la luminatoare.

Dacă nu intră lumină naturală și iluminarea este în general plictisitoare, tonurile mai deschise vor fi ideale.

Pentru cea mai bună șansă, fie înlocuiți becurile, fie schimbați complet corpurile de iluminat. Luați în considerare downlight-urile LED sau spoturile pentru a crea efecte cool și moderne.

5. Nu exagera cu culorile neutre

Culorile neutre sunt excelente pentru bucătărie. De exemplu, griul este o culoare obișnuită, dar unii oameni au tendința de a exagera.

Vopsirea totul în gri, inclusiv tavanul, dulapurile, pereții și podeaua poate fi destul de plictisitor. Va face ca spațiul să pară plictisitor, mai ales iarna când nu intră suficientă lumină externă.

Dacă trebuie să încorporați gri, asigurați-vă că îl utilizați cu moderație și accentuați alte zone cu tonuri și culori diferite.

6. Creați tranziții ușoare cu camerele alăturate

Dacă bucătăria dvs. este un plan deschis cu camere alăturate din care poate fi văzută, acest lucru este o necesitate de luat în considerare.

Schema de culori a bucătăriei și a acestor camere alăturate trebuie să fie bine coordonată pentru a aduce armonie. Culorile nu trebuie să fie aceleași, dar cel puțin ar trebui să meargă bine împreună.

7. Încorporează culori vibrante dacă îndrăznești

În ciuda faptului că culorile neutre sunt excelente pentru o bucătărie, nu ar trebui să vă fie frică să încorporați culori vibrante. Dacă îți place portocaliu, roșu, galben, verde strălucitor sau violet, alege unul sau mai multe și mergi la el.

Dacă culoarea vibrantă aleasă este prea strălucitoare, poate fi folosită în secțiuni mici sau pentru a accentua spațiul.

8. Protejați-vă noua vopsea

Fără dispozitive de protecție adecvate, este ușor ca o ușă să se deschidă și să deterioreze un perete proaspăt vopsit. Nu vrei să se întâmple asta.

În schimb, faceți tot posibilul pentru a preveni contactul repetat între uși și vopsea. Acesta este locul în care barele de protecție a ușilor și a dulapului sau apărările prospector ajută la protejarea zonelor nou vopsite.

Dacă aceste uși continuă să se lovească de vopseaua de pe pereți și dulapuri, va fi doar o chestiune de timp până când va începe să cadă.

Acesta este ultimul lucru de care aveți nevoie, deoarece va fi nevoie de mai mulți bani și timp pentru a remedia. Chiar dacă au existat bare de protecție înainte, verificați dacă acestea sunt încă în stare bună.

9. Sfat final pentru cele mai bune rezultate

Dacă intenționați să vă remodelați bucătăria, nu ar trebui să o vopsiți niciodată mai întâi. Dacă angajați un zugrav profesionist, acesta vă va întreba dacă intenționați să renovați.

Fie că este vorba de gresie care necesită înlocuire, dulapuri sau blaturi, orice remodelare ar trebui făcută mai întâi.

Dacă se vopsește și urmează o renovare, există șanse foarte mari ca noua vopsea să fie deteriorată și, prin urmare, va trebui refăcută.

Doar asigurați-vă că vă păstrați pictura din bucătărie ca ultima parte a oricărei lucrări de renovare.

Cuvinte finale

A oferi bucătăriei tale o nouă viață poate fi un proiect provocator fără o pregătire adecvată. Dacă trebuie făcută o remodelare, trebuie făcută întotdeauna înainte de a începe vopsirea.

Alege cele mai bune culori pentru bucatarie tinand cont de incaperile alaturate. De asemenea, luați în considerare dulapurile, podelele și iluminatul. Lucrând cu aceste elemente, puteți obține cele mai bune rezultate.

De asemenea, nu exagera cu culorile neutre. În schimb, includeți câteva culori vibrante pentru a crea un aspect unic.

Din cauza provocărilor cu care poate veni, ar trebui să lucrați cu un zugrav profesionist. Ei au cunoștințele, expertiza și experiența pentru a recomanda culorile și stilurile care ar trebui să funcționeze.

Există multă flexibilitate cu culorile și calitatea pe care le puteți alege. Odată ce proiectul de vopsire a fost finalizat, este timpul să protejați vopseaua.

Asigurați-vă că există bare de protecție la locul lor, astfel încât contactul dintre pereți și uși să fie redus semnificativ.

Pentru mai multe sfaturi pentru pictura casei, consultați acest articol .


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.