Utilitățile sunt o necesitate pentru o viață confortabilă. Sunt o necesitate, dar de cele mai multe ori nu sunt ieftine. O familie obișnuită poate cheltui până la 2.060 USD pe an pe facturile de utilități.

Facturile la energie se numără printre cele mai frecvente cheltuieli și orice sfat pentru economisirea acelui cost este întotdeauna binevenit. Iată câteva modalități de a reduce facturile la energie din casa ta:

image - 9 Ways to Reduce your Energy Bill in your Home
9 moduri de a reduce factura la energie în casa ta

Utilizați ventilatoare

Dacă locuiți în colțurile lumii unde verile sunt insuportabil de cald, luați în considerare utilizarea ventilatoarelor de tavan. Întinde mâna spre ventilator înainte de a merge la termostat. Un ventilator de tavan poate face o cameră mult mai răcoroasă la o fracțiune din energia pe care ați fi folosit-o cu un aparat de aer condiționat central.

Instalați un bec inteligent

Nu folosiți becuri care folosesc o mulțime de wați pentru a vă lumina casa. Trecerea la iluminarea cu LED vă va economisi multe. Becurile LED utilizează cu peste cincizeci la sută mai puțină energie, iar cel mai bun lucru este că durează mai mult decât iluminatul cu incandescență.

Instalați becuri cu senzori de mișcare

Dacă membrii gospodăriei dvs. uită în mod constant să stingă lumina atunci când se deplasează între camere, ar putea cauza risipa de energie. O soluție excelentă pentru asta ar fi instalarea de lumini de detectare a mișcării.

Luminile se vor aprinde când simt mișcare și se vor stinge automat când nu este nimeni în cameră.


Citeste si:


Instalați un Dimmer

Dimmer-urile au o putere mai mică și o ieșire mai redusă, astfel economisind energie. Puteți instala întrerupătoare pentru a economisi energie electrică. Asigurați-vă că aveți becuri care pot funcționa cu întrerupătoare de intensitate.

Utilizați lumină naturală

De ce să aprindeți luminile în timpul zilei când aveți deja iluminarea liberă a naturii. Utilizarea luminii naturale vă ajută să economisiți energie. Lumina zilei reduce cantitatea de lumină artificială de care veți avea nevoie și, prin urmare, economisește costuri. Apelați experților să înlocuiască ferestrele, astfel încât să puteți lăsa să pătrundă mai multă lumină naturală în casă.

Faceți dușuri mai scurte

Nu numai că veți economisi apă, ci și energie cheltuită pentru încălzirea apei. Multă energie este folosită pentru încălzirea apei de la duș, iar reducerea timpului petrecut sub duș ajută la reducerea facturilor la energie.

Optimizați-vă rufele

Economisiți energie făcând câteva modificări în zilele dvs. de spălătorie. Reduceți numărul de încărcări și asigurați-vă că rulați încărcături complete. Luați în considerare utilizarea apei rece în rufe , deoarece un procent semnificativ din energia electrică utilizată pentru spălarea încărcăturilor este de obicei destinată încălzirii apei.

Uscați rufele pentru a reduce cantitatea de energie cheltuită pentru uscarea lor în uscător. De asemenea, vă ajută să vă îmbunătățiți rufele și să obțineți aparate noi. Echipamentele mai vechi nu sunt la fel de eficiente din punct de vedere energetic și ar putea crește facturile la energie.

Deconectați dispozitivele electronice când nu sunt utilizate

Punerea electronicelor în standby economisește energie electrică decât lăsarea lor aprinsă. Cu toate acestea, de ce să nu faceți unul mai bine și să economisiți mai multă energie prin deconectarea componentelor electronice nefolosite.

Uscați vasele la aer

În loc să utilizați ciclul de uscare la căldură pe mașina dvs. de spălat vase, puteți opta pentru uscarea vaselor la aer. Deschideți ușa mașinii de spălat vase cu o crăpătură și lăsați ustensilele să se usuce la aer.

Încheierea

Hack-urile de mai sus vă vor face să economisiți câteva monede suplimentare care altfel ar fi putut fi direcționate către facturile de energie. Este, de asemenea, bun pentru mediu.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.