Acoperișul tău spune multe despre tine și despre afacerea ta. Clădirile comerciale trebuie să investească în două lucruri importante; un antreprenor profesionist de acoperiș, cum ar fi Top Notch Roofing și materialul potrivit pentru acoperiș, dacă doresc să obțină cele mai bune acoperișuri.

Știind pe deplin că acoperișurile comerciale sunt o investiție uriașă care trebuie planificată corespunzător pentru a obține cea mai bună valoare, acest articol analizează nouă moduri de a obține rezultatul dorit.

image - 9 Ways to Find the Best Commercial Roofing Value
9 moduri de a găsi cea mai bună valoare pentru acoperișuri comerciale

Găsiți un antreprenor verificat

Alegerea antreprenorului dumneavoastră pentru acoperișuri este una dintre cele mai importante considerente atunci când instalați un acoperiș comercial. Un antreprenor comercial sărac pentru acoperișuri va face o treabă proastă, chiar și atunci când folosește cele mai bune materiale de acoperiș.

Pentru a evita pierderea de la numeroasele beneficii ale unui acoperiș comercial, ar trebui să acordați atenție angajării celei mai bune companii de acoperișuri din jur. Atunci când alegeți o companie de acoperișuri pentru nevoile dvs. comerciale de acoperișuri, acordați atenție următoarelor;

  • Recomandări și recomandări din surse de încredere
  • Citiți recenzii online de la clienții anteriori și evitați companiile cu recenzii negative.
  • Programați o întâlnire de consultare și întrebați despre experiență, certificare, asigurări și licențe
  • Cereți o ofertă și comparați-l cu alții.
  • Solicitați să vedeți lucrările anterioare pe care le-a ocupat antreprenorul de acoperișuri comerciale.

Selectați tipul de proiect potrivit

Atunci când selectați un antreprenor comercial de acoperișuri, trebuie să angajați unul familiarizat cu tipul de sistem de acoperiș și materialul de acoperiș pe care intenționați să îl utilizați. Puteți confirma experiența lor cu tipul dvs. de tip de proiect solicitând să le vedeți joburile anterioare.

Ar trebui evitați antreprenorii de acoperișuri care nu sunt familiarizați cu tipul de acoperiș comercial pe care îl aveți în vedere.

Un acoperiș comercial versatil va avea experiența necesară pentru a vă ghida prin materialul ales și pentru a face recomandări bazate pe beneficiile fiecărui sistem și material de acoperiș.


Citeste si:


Nevoi de întreținere și durata de viață

Atunci când alegeți materialul pentru acoperiș, trebuie să luați în considerare nevoile de întreținere și durabilitatea acestuia. De obicei, materialele de acoperiș cu durată mai lungă sunt mai scumpe, dar se plătesc singure în timp.

De exemplu, dacă un acoperiș cu o durată de viață de 10-15 ani costă 5.000 USD, iar un acoperiș cu o durată de viață de 50 de ani costă 9.000 USD, este mai bine să alegi materialul mai scump, dar mai durabil. De asemenea, ar trebui să luați în considerare nevoile de întreținere ale materialului de acoperiș dorit.

Luați în considerare avantajele și dezavantajele alegerii unui acoperiș cu întreținere ridicată și cu întreținere redusă înainte de a lua o decizie finală.

Care este bugetul tău?

Bugetul dumneavoastră va dicta tipul de material de acoperiș pe care îl veți achiziționa și antreprenorul care le va instala. Înainte de a stabili un buget pentru nevoile dvs. de acoperiș comercial, cel mai bine este să fi efectuat un studiu de piață.

Studiile de piață pot fi realizate prin colectarea estimărilor de la companii de renume pentru acoperișuri. Acest lucru vă oferă o idee despre prețul posibilelor materiale de acoperiș și vă ajută să vă planificați mai bine finanțele.

Nevoi de drenaj

Panta acoperișului dvs. va afecta alegerea dvs. de drenaj. Acoperișurile plate trebuie proiectate astfel încât să nu rețină apa în centru. Acoperișurile înclinate pot fi proiectate cu jgheaburi de acoperiș pentru a asigura un flux liber al apei de ploaie departe de clădire. O luare în considerare a drenajului adecvat vă va scuti de deteriorarea acoperișului și de problemele legate de apă.

Climat

Condițiile climatice ale zonei în care se află afacerea dvs. vă pot afecta decizia. Luați în considerare elementele meteorologice din zona dvs. și alegeți cel mai bun material de acoperiș care rezistă acestor condiții. Discutați cu contractorul dvs. de acoperiș pentru recomandări.

Codurile de construcție și legile locale

Codurile de construcție sunt similare cu condițiile climatice; ele variază de la o zonă la alta. Vă puteți consulta cu autoritățile locale pentru a determina acoperișuri acceptabile sau puteți discuta cu contractorul dvs. de acoperiș pentru îndrumare.

Cunoașterea codurilor locale vă va scuti de mult stres și dificultăți financiare. De asemenea, puteți evita să aveți probleme cu autoritățile locale din cauza nerespectării ordonanțelor și codurilor de construcție.

Planificarea pentru perturbări

Pentru a obține cele mai bune rezultate din clădirea dvs. comercială, ar trebui să urmăriți eliberarea proprietății pe durata proiectului. Pentru a elibera efectiv proprietatea, trebuie să înmânați înștiințări chiriașilor din timp.

Cu toate acestea, dacă doriți să păstrați chiriașii pe proprietate în timp ce acoperișul este în desfășurare, trebuie să planificați întreruperile. Vor apărea perturbări din activitățile zilnice ale chiriașilor, care pot intra în conflict cu munca de acoperiș.

Eficienta energetica

Proprietățile comerciale ar trebui să depună eforturi pentru a menține cel mai înalt nivel de eficiență a utilizării energiei. Pentru a obține cele mai bune acoperișuri eficiente din punct de vedere energetic, poate doriți să vă abonați la materiale de acoperiș care reflectă căldura sau alte materiale de acoperiș cu caracteristici similare.

Acest lucru nu numai că reduce cantitatea de energie cheltuită, ci și contribuția negativă la mediu.

Obținerea corectă a acoperișului dvs. comercial vă va economisi mulți bani și efort pe termen scurt și lung. Contactați un acoperiș profesionist pentru a începe.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.