Sistemul de încălzire, ventilație, aer condiționat (HVAC) al casei tale nu mai funcționează la fel de eficient ca înainte? L-ai răsucit ore întregi, dar nu ai simțit nicio schimbare cu temperatura din interior? Dacă da, gândiți-vă de două ori, deoarece sistemul HVAC al casei dvs. este important, deoarece afectează confortul familiei dvs. și capacitatea dumneavoastră de a economisi energie.

image - 8 Tell-Tale Signs Your HVAC Needs an Upgrade
8 Semne care arată că HVAC-ul dvs. are nevoie de o actualizare

Utilizarea continuă a unui sistem HVAC care este deteriorat sau învechit poate face doar mai mult rău decât bine. Pe lângă consumul prea mare de energie, ceea ce poate duce la o creștere semnificativă a facturilor la energie, un sistem HVAC deteriorat va împiedica, de asemenea, întreaga gospodărie să se relaxeze în interior.

Citiți mai jos pentru semnele că trebuie să apelați imediat profesioniști și să vă actualizați HVAC.

1. Reparații regulate HVAC

Angajarea de profesioniști din zona dumneavoastră pentru a vă repara sistemul HVAC este întotdeauna convenabilă. Pe lângă faptul că au acces la profesioniști care vă pot oferi răspunsuri la întrebările dvs. HVAC , acești antreprenori au și abilitățile și instrumentele pentru a se asigura că unitatea dumneavoastră funcționează corect.

Cu toate acestea, angajarea prea des de profesioniști este un semn că sistemul dvs. HVAC este deja uzat. Sigur, plata pentru reparații este ieftină în comparație cu cumpărarea unei unități nou-nouțe. Dar, în timp, angajarea frecventă a profesioniștilor poate costa mai mult.

2. Aer uscat și praf

Vă va fi greu să vă relaxați în casa dvs. dacă HVAC-ul dvs. produce aer uscat și prăfuit. În loc să vă odihniți după o zi stresantă la serviciu, și un sistem HVAC care produce o calitate slabă a aerului din interior va declanșa doar alergii. Acest lucru poate afecta și umiditatea din interior, împiedicând corpul să se răcească.

Un sistem HVAC care produce aer uscat și praf necesită o actualizare. Sigur, puteți repara mai multe componente ale HVAC pentru a îmbunătăți calitatea aerului pe care îl produce, dar această opțiune este adesea mai scumpă și nu garantează rezultate de lungă durată.


Citeste si:


3. Temperatura neuniformă

Vizitează diferite zone ale casei tale și evaluează dacă temperatura se simte la fel. Dacă camera de zi se simte mai rece sau mai caldă decât zona de luat masa, apelați cât mai curând posibil profesioniștii. Acesta este un semn evident că capacitățile de operare ale HVAC-ului dvs. încep să scadă și au nevoie de o actualizare imediată.

4. Creșterea facturilor la energie

Ați folosit sistemul dvs. HVAC în același mod, dar observați că facturile dvs. de energie cresc vertiginos. Dacă ați fost în aceeași situație de mai multe ori, un HVAC deteriorat ar putea fi de vină.

Utilizarea continuă a unui sistem HVAC învechit va implica mai multe costuri pe termen lung. Pentru ca sistemul să producă un mediu confortabil în interior, trebuie să muncească mai mult și să consume mai multă energie. Acest lucru face ca facturile dvs. de energie să crească.

5. Zgomote ciudate

Sistemul dvs. HVAC va produce zgomot ori de câte ori este pornit. Cu toate acestea, dacă începeți să auziți bătăi puternice, zumzet și zgomot de fiecare dată când utilizați sistemul dvs. HVAC, aceasta este o altă poveste.

Când sistemul dvs. HVAC începe să creeze zgomote ciudate, înseamnă de obicei că unele dintre componentele sale importante sunt slăbite sau lipsesc. Aceste probleme pot afecta negativ performanța sistemului dvs. HVAC și pot provoca mult stres pentru toată lumea din gospodărie.

6. Miros neplăcut

Pentru a determina dacă sistemul dvs. HVAC necesită o actualizare, nu trebuie doar să îl inspectați vizual. De asemenea, vă puteți folosi simțul mirosului pentru a evalua dacă sistemul este în stare maximă.

Dacă mirosiți adesea ceva urât în subsol ori de câte ori sistemul dvs. HVAC este pornit, este un alt semn care vă arată că trebuie să faceți upgrade la unitatea. Această problemă este adesea cauzată de excesul de umiditate din interiorul unității sau de scurgeri de agent frigorific. Când sunt lăsate netratate, mirosurile neplăcute pot atrage mucegaiuri și mucegaiuri , care în cele din urmă pot afecta sănătatea familiei tale.

7. Sistemul dvs. HVAC este vechi

Adesea, nu trebuie să așteptați să apară probleme înainte de a decide să vă actualizați sistemul HVAC. Dacă unitatea are cel puțin 10 ani, este timpul să investești într-un sistem HVAC mai nou și mai eficient din punct de vedere energetic.

Cu cât sistemul HVAC al casei dvs. este mai vechi, cu atât veți avea mai multe probleme probabil. Cu aceste probleme, așteptați-vă să plătiți pentru reparații sau înlocuiri costisitoare. Acest lucru se datorează faptului că modelele învechite necesită adesea piese care nu sunt ușor disponibile pe piață.

image - Your HVAC System is Old

8. Pornit și oprit frecvent

Ați investit mulți bani în sistemul dvs. HVAC cu speranța de a vă transforma casa într-un sanctuar confortabil și relaxant. Cu toate acestea, dumneavoastră și întreaga familie nu veți experimenta acest lucru dacă unitatea dvs. este pornită și oprită frecvent.

Comutarea între modurile pornit și oprit poate însemna de obicei că sistemul dvs. HVAC este prea mare pentru casa dvs. Pe lângă faptul că afectează confortul familiei dvs. în interior, apăsarea regulată a comutatorului unității poate provoca deteriorarea prematură a pieselor esențiale ale unității.

Pentru a experimenta minunile de a avea un sistem HVAC acasă, apelați profesioniști din zona dvs. Ei pot face upgrade la unitatea pe care o ai acasă pentru a se asigura că vei ajunge cu una dimensionată corespunzător pentru casa ta.

Acționează rapid

Dacă întâmpinați cel puțin unul dintre semnele enumerate în acest articol, căutați contractori HVAC experimentați și de încredere în zona dvs. Nu așteptați să apară semne, deoarece atunci când apare, sistemul dvs. HVAC ar putea fi într-o stare mai proastă. Cu cât vă actualizați mai devreme sistemul HVAC, cu atât va fi mai bine pentru dvs. și familia dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.