Înlocuirea acoperișului casei tale este, evident, o sarcină pe care nimănui nu-i place, dar amânarea și lăsarea stării acoperișului să se înrăutățească poate duce la mai multe probleme, cum ar fi daune structurale și interioare.

Acesta este motivul pentru care este important să identificați din timp problemele acoperișului, pentru a preveni ca problema să scape de sub control și să afecteze alte zone ale casei.

image - 8 Signs It's Time to Get a New Roof
8 semne că este timpul să obțineți un acoperiș nou

În acest articol, vom discuta despre 8 semne care semnalează că este timpul să obțineți un nou acoperiș.

1. Lumina care vine prin acoperiș

Este rezonabil să intri în podul tău din când în când, stingând orice lumină și verificând dacă trece lumină externă – apusul soarelui este de obicei momentul optim pentru a face acest lucru, deoarece camera va fi suficient de întunecată, dar va fi totuși suficientă lumină. in afara.

Dacă descoperiți că lumina trece prin acoperiș, înseamnă că pot exista găuri sau fisuri care ar trebui să fie evaluate cât mai curând posibil, astfel încât să poată fi reparate. Lăsarea acestui tip de daune să se agraveze va necesita aproape cu siguranță o înlocuire completă a acoperișului în viitorul apropiat.

2. Semne de deteriorare a apei

Daunele cauzate de apă pot fi rezultatul a numeroase lucruri, dar una dintre cele mai comune cauze este o problemă cu acoperișul dumneavoastră. Dacă la etajul superior al casei dvs. apar pete umede, filigrane sau mucegai, atunci este important să nu presupuneți că aceasta este doar o problemă minoră de umezeală.

Acoperișul dvs. a fost verificat de un profesionist dacă nu sunteți sigur că veți observa singur semnele de deteriorare? Dacă aveți sediul în California, vă recomandăm cu căldură serviciile SOD Home Group – Remodeling Company .

3. Acumulați resturi în jgheaburi

Faceți-vă timp pentru a vă inspecta jgheaburile pentru orice acumulare de resturi, cum ar fi șindrila de asfalt care seamănă cu nisipul și sunt folosite pentru a vă proteja țiglele de acoperiș.

Este de așteptat o cantitate mică de resturi de asfalt, dar cantități mari sugerează că acestea s-au deteriorat până la un punct în care este necesară înlocuirea completă a acoperișului . Acest lucru ar putea fi cauzat de expunerea prelungită la intemperii sau doar de îmbătrânirea generală.


Citeste si:


4. Tiglele tale sunt slăbite

Ar trebui să încercați să pășiți fizic pe acoperiș în fiecare an, astfel încât să puteți verifica temeinic fiecare aspect, în special țiglele de acoperiș. Puteți verifica dacă sunt slăbite, pur și simplu împingându-le cu piciorul pentru a verifica dacă există mișcare – dacă vreuna dintre plăci se găsește a fi slăbită, atunci acestea ar trebui înlocuite imediat.

Dacă descoperiți că numeroase plăci sunt slăbite sau chiar lipsesc, atunci acest lucru ar putea însemna că este timpul pentru o înlocuire completă. În cel mai rău caz, o suprafață mare de țigle libere ar putea duce la căderea completă a acoperișului.

5. Mortarul care cade de pe acoperiș

Obișnuit să se așeze în joncțiunile de pe acoperiș, mortarul se va deteriora în timp, mai ales dacă este supus unor perioade lungi de vreme nefavorabilă. Această deteriorare ar putea duce la crăpături în coamele acoperișului, deoarece casa se mișcă în mod natural în timp, rezultând daune semnificative.

6. Acoperișul prezintă semne de căderi

Coasta acoperișului ar trebui să urmeze întotdeauna o linie dreaptă, astfel încât o înclinare în mijlocul crestei (cunoscută și sub denumirea de spătar al șeei) sugerează că ar putea exista daune structurale și posibilitatea prăbușirii.

Acest lucru ar putea fi cauzat de excesul de umiditate, acumularea de apă, instalarea defectuoasă sau materialele de calitate scăzută. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să vă asigurați că jgheaburile dvs. își fac treaba și orice acumulare de apă de ploaie este curățată imediat, astfel încât acoperișul să nu fie supus unei greutăți excesive.

7. O scurgere în mansardă

O scurgere în pod este un semn evident că apa intră în casă și că există găuri sau crăpături în acoperiș. Ascultați semnele care picură în interiorul pereților și fiți atenți la orice pete, dungi sau deteriorarea vopselei sau tencuielii.

Lipsa plăcilor sau deteriorarea tabliței din jurul coșului de fum sunt cauze comune ale scurgerilor din pod.

8. Acoperișul ar putea fi doar vechi?

În cele din urmă, un acoperiș are doar o anumită durată de viață, multe dintre materialele utilizate fiind predispuse să se deterioreze la niveluri nedorite după aproximativ 20 de ani. Se recomandă ca acoperișul să fie inspectat de un profesionist după 15 ani de la instalare, pentru a verifica dacă există semne de deteriorare sau de îmbătrânire.

Vă mulțumim că ați citit, puteți găsi mai multe sfaturi de bricolaj și de remodelare a casei rumenind blogul nostru aici .


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.