Ai de gând să-ți renovezi casa ? Dacă da, probabil că încercați să găsiți modalități de a economisi bani. Vestea bună este că există o mulțime de moduri de a face acest lucru – trebuie doar să știi unde să cauți.

În această postare pe blog, vom discuta despre 8 moduri diferite prin care poți economisi bani pentru renovarea casei tale. De asemenea, vă vom explica cum un cont de compensare ipotecară vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de renovare mai devreme.

Să începem.

image - 8 Ways to Save For Your Dream Renovation
8 moduri de a economisi pentru renovarea de vis

1. Creați un buget de renovare

Una dintre cele mai bune moduri de a economisi bani pentru renovarea casei este crearea unui buget de renovare.

Aceasta implică să aflați cât va costa renovarea dvs. și apoi să împărțiți această sumă la numărul de luni pe care le aveți până la finalizarea lucrărilor de renovare. Acest lucru vă va oferi un buget lunar pe care îl puteți utiliza pentru a vă planifica cheltuielile.

De asemenea, vă puteți folosi bugetul de renovare pentru a pune deoparte bani în fiecare lună într-un cont de economii. Acest lucru vă va asigura că aveți fondurile necesare atunci când aveți nevoie de ele și vă va oferi, de asemenea, puțin spațiu de lucru în cazul în care costurile dvs. ajung să fie mai mari decât se aștepta.

Din fericire, majoritatea băncilor oferă conturi de economii cu comisioane mici sau fără comisioane și oferă, de asemenea, dobânzi mari la fondurile depuse. Aceasta înseamnă că banii tăi vor crește într-un ritm mai rapid decât dacă ar fi așezați într-un cont curent standard. În cazul în care vă întrebați ce este un cont de economii, puteți consulta acest ghid .

De asemenea, puteți utiliza un cont de compensare ipotecară pentru a vă atinge obiectivele de renovare mai repede. Un cont de compensare ipotecară este un tip de cont de economii care este asociat cu ipoteca dvs.

Banii pe care îi depuneți în cont compensează dobânda pe care o plătiți pentru ipoteca. Acest lucru vă poate economisi o sumă semnificativă de bani pe durata împrumutului.


Citeste si:


2. Folosiți calculatoare online

O altă modalitate de a economisi bani pentru renovarea casei este utilizarea calculatoarelor online. Aceste calculatoare vă permit să estimați costul renovării și vă pot ajuta, de asemenea, să găsiți modalități de a economisi bani.

Există câteva calculatoare online diferite pe care le puteți folosi, dar unul dintre cele mai populare este Smart Reno Estimator . Acesta va calcula costul renovării de vis în funcție de tipul de renovare pe care doriți să o faceți (parțial vs complet), de suprafața casei pe care doriți să o remodelați, de tipul de materiale pe care doriți să le utilizați și de dimensiunea zonei. a fi renovat. Unele calculatoare vă informează și despre orice oferte pentru care ați putea fi eligibil, ajutându-vă să economisiți bani.

3. Obțineți cotații de la mai mulți antreprenori

Dacă intenționați să angajați o companie care să vă ajute cu renovarea, este important să obțineți oferte de la mai mulți contractori. Acest lucru vă va permite să comparați prețurile și să găsiți cea mai bună ofertă pentru dvs.

De asemenea, este o idee bună să cereți fiecărui contractor o listă de referințe. Astfel, poți fi sigur că sunt reputați și că vor face o treabă bună.

4. Fiți conștienți de costurile ascunse

Un lucru de care trebuie să fii conștient atunci când îți renovezi casa sunt costurile ascunse. Acestea sunt costuri care pot să nu fie imediat evidente, dar se pot aduna rapid. Unele costuri ascunse comune includ:

 • Costul autorizațiilor și inspecțiilor
 • Costul angajării unui antreprenor
 • Costul utilităților
 • Costul depozitării în timpul renovării

Puteți evita costurile ascunse făcându-vă cercetările din timp și fiind conștienți de ceea ce trebuie să vă bugetați. Cercetarea acestor costuri vă poate ajuta, de asemenea, să găsiți modalități de a le reduce oriunde este posibil, făcând renovarea de vis mai accesibilă.

5. Căutați vânzări și reduceri

Aceasta nu este tocmai o modalitate de a economisi bani pentru renovarea de vis. Dar este o modalitate bună de a economisi bani pe el. Dacă puteți reduce costul renovărilor casei dvs., veți putea economisi mai devreme pentru ele.

Multe magazine oferă reduceri la podele, vopsea și alte materiale de care ai putea avea nevoie pentru renovarea ta. De asemenea, puteți găsi oferte pentru electrocasnice și mobilier la magazine precum Sears sau Home Depot. Asigurați-vă că nu vă grăbiți și nu pierdeți o ofertă bună atunci când faceți cumpărături pentru renovari.

6. Fii creativ cu finanțarea

Există mai multe moduri prin care vă puteți finanța renovarea casei. O opțiune este să încheiați un împrumut cu capital propriu. Acesta este un împrumut care vă folosește casa ca garanție și poate fi o modalitate excelentă de a obține banii de care aveți nevoie pentru renovare.

O altă opțiune este să solicitați un împrumut personal de la o bancă sau o uniune de credit. Împrumuturile personale au, de obicei, rate ale dobânzii mai mici decât cardurile de credit și pot fi o modalitate excelentă de a finanța un demers mare, cum ar fi o renovare.

De asemenea, puteți folosi un card de credit pentru a plăti renovarea. Aceasta poate să nu fie cea mai bună opțiune în ceea ce privește ratele dobânzilor, dar poate fi utilă dacă nu aveți alte opțiuni.

7. Realizați singuri renovările

O altă modalitate de a economisi bani la renovare este să faci singur munca, ceea ce poate fi o opțiune excelentă dacă ai niște abilități de bricolaj.

Asigurați-vă că calculați cât de mult timp și bani veți economisi făcând singur munca înainte de a decide dacă aceasta este sau nu opțiunea potrivită pentru dvs.

Nu trebuie să faci totul de unul singur. Sarcinile ușoare de renovare care pot fi realizate folosind tutoriale DIY includ:

 • Pictura
 • Instalarea pardoselii noi
 • Înlocuirea feroneriei dulapului
 • Schimbarea corpurilor de iluminat
 • Adăugarea unui strat de vopsea pe pereți

Acestea sunt doar câteva exemple – există multe alte sarcini pe care le puteți face singur cu puțină cercetare. Cu cât te poți ocupa de mai multe lucruri, cu atât renovarea ta va deveni mai ieftină. Și asta înseamnă că vei putea economisi mai repede.

8. Reutilizați materiale vechi

Dacă sunteți în căutarea unui mod mai ecologic de a vă renova casa, o opțiune este reutilizarea materialelor vechi. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a economisi bani și de a reduce risipa în același timp.

Câteva lucruri pe care le puteți reutiliza includ:

 • Pardoseala
 • Placi
 • Windows
 • Ușile
 • Corpuri de iluminat
 • Dulapuri
 • Blaturi

Puteți găsi multe dintre aceste articole pe site-urile de anunturi precum Craigslist sau Kijiji. Sau, dacă cunoașteți pe cineva care își renovează casa, vedeți dacă are accesorii pe care le puteți folosi. Încă o dată, reutilizarea articolelor vă va face renovarea mai ieftină, permițându-vă să economisiți mai repede.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.