Indiferent dacă dețineți o simplă cafenea, un restaurant sau o firmă de avocatură, există întotdeauna ceva care poate fi îmbunătățit din punct de vedere al designului.

Uneori, chiar și o simplă vopsea de perete sau o schimbare de fulger poate transforma complet modul în care se simte spațiul dvs. comercial. Acest articol vă va oferi 7 sfaturi utile pentru a vă ajuta să vă remodelați spațiul comercial și să-i oferiți un aspect nou, contemporan.

image - 7 Tips to Help You Remodel Your Commercial Space
7 sfaturi pentru a vă ajuta să vă remodelați spațiul comercial

1. Paleta de culori

Schimbarea culorilor poate fi o înviorare. Poate că cafeneaua ta a fost vibrantă de când te-ai deschis, dar nu mai simți asta. Încercați să schimbați culoarea pereților în tonuri mai închise sau poate mai calde.

Dacă vrei să mergi la mare în acest sens, poți schimba complet mobilierul și poți face un întreg rebranding. Dar, dacă doriți să rămâneți simplu și, cu un buget, atunci ușoarele modificări ale paletei de culori pot face minuni.

2. Dezordinea

Acesta este unul mare pentru birouri. De multe ori există prea multe lucruri umplute peste tot în birou de care nimeni nu are nevoie sau nu le folosește deloc.

Dedică o parte a săptămânii pentru a trece peste toate hârtiile și obiectele îngrămădite în birouri în lunile anterioare, sau poate chiar ani, și a scăpa de ele.

Declutter

Dezordinea nu numai că va face spațiul să pară mai mare și mai ordonat, ci va crește și productivitatea și vă va ajuta pe dumneavoastră și pe angajații să vă simțiți mai bine și mai motivați pentru muncă. De asemenea, vă va ajuta să rămâneți organizat și să fiți în fruntea jocului.

Dacă conduceți un birou de contabil sau ceva care implică o mulțime de documente pe care nu le puteți arunca pur și simplu într-un coș de gunoi, luați în considerare obținerea de rafturi suplimentare sau o cameră suplimentară dedicată stocării tuturor acelor fișiere.


Citeste si:


3. Plante

Oamenii trec adesea cu vederea importanța plantelor în designul interior. Dacă aveți plante în spațiul dvs. comercial, fie un restaurant sau un birou corporativ, îl va face să arate mult mai răcoritor și relaxant.

Plants

Culoarea verde este cunoscută pentru că îi ajută pe oameni să se simtă mai confortabil și mai în largul lor, iar din moment ce mulți oameni lucrează împreună în birouri, puteți opta pentru plante purificatoare de aer care curăță aerul de toxine.

Planta ZZ, filodendronul și bambusul sunt doar câțiva dintre cei mai obișnuiți locuitori de birouri.

4. Amenajare Mobilier

Dacă există un birou pentru două persoane, este esențial să planificați cu atenție cea mai bună modalitate de a-și poziționa birourile de lucru.

Birourile partenerilor sunt soluții fantastice și oferă ambilor angajați intimitate, concentrare și confort. Același lucru este valabil și pentru restaurante, cafenele, toate tipurile de birouri și chiar și retail.

Furniture Arrangement

Modul în care organizați mobilierul joacă un rol masiv în spațiul perceput din cameră și, prin urmare, cât de confortabil sau incomozi se vor simți oamenii. Știm că acest lucru poate fi dificil pentru mulți oameni, așa că angajarea unui designer de interior poate fi de mare ajutor.

5. Birou în picioare

Dacă vă gândiți la o schimbare a mobilierului, oferă angajaților tăi opțiunea de a se ridica în timp ce lucrează. Sănătatea este vitală, iar oamenii își petrec cea mai mare parte a timpului de veghe într-o poziție așezată.

Standing Desk

Din acest motiv, ar trebui să obțineți birouri reglabile în picioare în locul celor tradiționale. Angajații tăi vor fi recunoscători și întregul tău brand de angajator va fi, de asemenea, îmbunătățit!

6. Concentrați-vă pe fulger

Dacă o cameră nu are multă lumină naturală, va trebui să adăugați cât mai multe fulgere. Nu este doar pentru a vă menține treji angajații, ci este mai confortabil și mai productiv.

Locurile întunecate și sumbre evocă emoții întunecate și sumbre, de aceea jocul cu fulgerul este atât de crucial în designul interior.

7. Luați în considerare angajarea profesioniștilor

Reproiectarea și remodelarea spațiului dvs. comercial este copleșitoare. Ajustările minore și proiectele de bricolaj consumă adesea prea mult timp, energie și chiar resurse, așa că cea mai bună soluție este să mergi cel mai des cu profesioniști.

Everhart Construction este un exemplu de companie fantastică de remodelare comercială din Houston , care vă poate transforma biroul în cel mai scurt timp.

Consider Hiring the Professionals

Cel mai bun lucru despre lucrul cu antreprenori specializați în remodelare precum Everhart este că aceștia se vor ocupa de toate aspectele proiectelor (electricitate, instalații sanitare, dulapuri etc.) și vă vor oferi randări 3D ale modului în care va arăta noul dvs. birou.

Este o abordare sigură și solidă pentru a vă remodela spațiul comercial cu satisfacție garantată!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.