Șoarecii sunt unii dintre cei mai comuni dăunători din lume. A scăpa de ei poate fi o provocare, deoarece sunt niște creaturi ascunse, tăcute și adaptabile. Cheia este să cureți casa de sus până jos, să folosești capcane eficient și să fii perseverent în exterminarea ta.

Iată 7 sfaturi care te vor ajuta să scapi rapid de șoareci. Contactați exterminatorii din Bowmanville sau un alt profesionist din apropierea dvs. dacă aveți nevoie de ajutor.

image - 7 Tips to Get Rid of Mice Fast
7 sfaturi pentru a scăpa rapid de șoareci

1. Păstrați casa curată

Șoarecii și alți dăunători iubesc casele aglomerate, dezordonate, unde se pot ascunde foarte ușor. Deci, curățați-vă în profunzime casa înainte de a începe să exterminați. Mutați lucrurile de pe podea și creați spațiu. Organizeaza-te. Apoi, aspirați și ștergeți bine.

Aranjarea vă va face mai ușor să verificați capcanele și să limitați sursele de hrană. De asemenea, șoarecii vor avea mai puține șanse de a se reproduce, ajutându-vă să le diminuați populația.

2. Depozitați alimentele în recipiente rezistente la șoareci

Șoarecii au un simț al mirosului ascuțit și dinți ascuțiți care îi permit să intre în pachetele cu alimente. Curățați cămara și puneți totul în recipiente sigilate. Borcanele groase din plastic și sticlă cu capace care sunt etanșe sunt perfecte. Depozitarea alimentelor în recipiente rezistente la șoareci va face casele tale mai puțin atractive pentru șoareci și îi va forța să mănânce momeala pe care o vei pune în capcane.


Citeste si:


3. Setează o mulțime de capcane

Șoarecii vin în număr mare. Prinderea șoarecilor ocazional nu va fi suficientă pentru a scăpa de infestare. Alegeți între capcane snap, capcane electronice și capcane live, apoi setați mai multe în cele mai strategice locații pe care le puteți. Pune-ți capcanele de-a lungul pereților camerelor infestate și în colțurile întunecate. Dacă ați văzut semne de șoareci în dulapurile dvs., puneți capcane acolo.

image - Set Lots of Traps

Aveți grijă când manipulați capcanele pentru șoarece și plasați-le numai acolo unde nu veți fi răniți dvs. și membrii familiei dvs. Verificați capcanele în fiecare zi și dezinfectați orice șoareci pe care îi prindeți înainte de a-i arunca.

4. Utilizați momeala potrivită

Dacă întâmpinați probleme cu prinderea șoarecilor, este posibil să utilizați o momeală care pur și simplu nu le place șoarecilor sau că puneți prea mult. De asemenea, este posibil ca capcanele tale să miros ca tine, așa că șoarecii stau departe.

Purtând o pereche de mănuși, momeală-ți capcanele doar cu o cantitate de momeală de mărimea unui bob de mazăre. Folosiți unt de arahide, brânză, bomboane sacadate sau gumate. Alternativ, puteți încerca să utilizați bucăți de vată sau ață dentară. Șoarecii folosesc aceste materiale pentru a construi cuiburi. Aveți răbdare și păstrați casa curată, astfel încât să nu fie unde să găsiți mâncare.

5. Sigilați punctele de intrare

Șoarecii intră în casă prin deschiderile mici pe care le găsesc în pereți. Gurile de ventilație, crăpăturile în fundație, golurile de sub uși și deschiderile din jurul liniilor de utilități sunt adesea vinovate.

image - Seal Entry Points

Sigilați și reparați fiecare deschidere pe care o găsiți pentru a ține șoarecii afară. Folosiți materiale rezistente la șoareci, cum ar fi oțel și silicon. Adăugați bure de protecție în partea inferioară a ușilor și asigurați ferestrele cu ecrane. Dacă încă nu sunteți sigur cum intră șoarecii, cereți o inspecție unui tehnician de control al dăunătorilor.

6. Întreține curtea

Rămâneți la curent cu sarcinile dvs. de amenajare a teritoriului pentru a ajuta la prevenirea pătrunderii altor șoareci înăuntru. Curățați pereții casei dvs., astfel încât șoarecii să nu se poată ascunde și să se strecoare în interior. Tăiați arbuști, viță de vie și ramuri de copac, astfel încât să nu atârne peste acoperiș. Tundeți gazonul, greblați frunzele și curățați puțurile ferestrelor.

Așa cum ar trebui să restricționați sursele de hrană în interior, nu lăsați nimic să mănânce șoarecii. Aceasta include hrănitoare pentru păsări, fructe căzute și legume putrezite. Curata intotdeauna dupa ce ai mancat afara pentru a nu atrage rozatoarele.

7. Angajează un profesionist

Dacă, după câteva săptămâni, continuați să vă confruntați cu o problemă cu șoarecele, angajați un profesionist autorizat în controlul dăunătorilor. El sau ea vă va inspecta proprietatea și va găsi cauzele infestării. Profesioniștii folosesc momeli de înaltă calitate care elimină șoarecii foarte repede. Ele pot sigila, de asemenea, punctele de intrare pe care este posibil să le fi ratat. Căutați profesioniști cu experiență, licențiați, asigurați și bine evaluați.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.