Mutarea obiectelor de uz casnic dintr-un loc în altul este un eveniment stresant. Fie că este vorba de o mutare locală sau de o mutare pe distanță lungă, multe lucruri sunt implicate atunci când se mută.

Și când ești ocupat cu atâtea responsabilități, s-ar putea să uiți să ai grijă de tine. Dar pentru a minimiza stresul asociat cu mutarea, trebuie să știți cum puteți reduce stresul.

image - 7 Tips to Reduce the Stress When Moving
7 sfaturi pentru a reduce stresul atunci când vă deplasați

De exemplu, dacă angajați o companie profesionistă de mutări, cum ar fi mutanții din NYC, pentru a vă ajuta să vă relocați, ea se va ocupa de toate sarcinile importante.

Aceasta înseamnă că veți reuși să reduceți stresul de ambalare și de mișcare. În plus, vă vor ajuta să economisiți timp și bani. Dar dacă este o mișcare de bricolaj, puteți face câteva lucruri pentru a face procesul fără stres. Iată șapte sfaturi despre reducerea stresului atunci când vă mutați obiectele de uz casnic.

Cum să reduceți stresul când vă deplasați

1. Organizați-vă

O modalitate de a te asigura că nu ești copleșit de stresul în mișcare este să fii organizat. Sortarea articolelor vă va ajuta să știți ce trebuie să luați și să lăsați afară.

Prin urmare, acesta este cel mai bun moment pentru dezordine. Trebuie să eliminați articolele de care nu mai aveți nevoie și orice obiecte irelevante. Veți găsi jucării, cărți, mobilier vechi, electronice, echipamente sportive, unelte și multe altele de care nu mai aveți nevoie.

Eliminarea acestor articole va economisi timp și bani de ambalare. Veți cumpăra mai puține cutii de ambalare și veți folosi mai puțin timp pentru a împacheta numai lucruri relevante.

Pentru articolele în stare bună, puteți face o vânzare de garaj sau le puteți vinde online. De asemenea, puteți alege să donați alții prietenilor, membrilor familiei sau ONG-urilor. Pentru cei care nu sunt în stare bună, aruncați.

2. Stabiliți obiective realiste

Dacă doriți să reduceți stresul atunci când vă deplasați:

  1. Asigurați-vă că vă stabiliți obiective realiste.
  2. Aveți un plan despre modul în care doriți să efectuați procesul de mutare.
  3. Nu încercați să împachetați și să vă mutați toate bunurile într-o singură zi.

Prin urmare, concentrați-vă asupra sarcinilor individuale în loc să încercați să finalizați întregul proiect într-o zi. Sarcini precum dezordinea, cumpărarea materialelor de ambalare, ambalarea și etichetarea ar trebui să fie gestionate individual.

De asemenea, aveți timp real pentru a finaliza sarcinile. Acordând atenție unui anumit scop, veți fi relaxat și veți reduce stresul.


Citeste si:


3. Împachetați cât de devreme puteți

Un alt sfat esențial pentru a minimiza stresul atunci când vă deplasați este să vă împachetați cât mai devreme posibil. Nu așteptați până în ultimul moment. Amintiți-vă, împachetarea este o sarcină complexă care necesită mult timp.

Deci, dacă amânați împachetarea, nu veți putea împacheta totul corect. În plus, ar fi de ajutor dacă ai învăța cum să-ți împachetezi articolele fragile pentru a evita deteriorarea.

Dacă aveți multe articole de împachetat, începeți să împachetați cu patru până la cinci săptămâni înainte de ziua mutării. Când începi devreme, vei îndeplini sarcina fără stres. De asemenea, dacă doriți să economisiți timp, puteți angaja mutări comerciali din NYC pentru a vă ajuta să împachetați.

4. Păstrează-ți rutina

Procesul de mutare este provocator și foarte copleșitor. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă perturbe rutina. Este posibil să dormi mai puțin sau să sari peste mese atunci când mintea ta este ocupată, dar ar trebui să încerci cât de mult poți să păstrezi rutina.

Nu permiteți împachetarea, dezordinea sau deplasarea pentru a vă face să beți mai puțină apă decât de obicei. Perturbarea vieții tale poate avea un impact negativ asupra sănătății tale și poate crește nivelul de stres.

Prin urmare, asigurați-vă că mâncați sănătos, dormiți suficient și beți suficientă apă. De asemenea, puteți încerca să faceți câteva exerciții după o zi lungă de împachetare.

5. Ia pauze

Ambalarea nu este un proces simplu. Este consumator de timp și foarte confuz. Prin urmare, este posibil să fii stresat atunci când împachetezi. Prin urmare, este esențial să luați câteva pauze atunci când împachetați.

Acest lucru vă va ajuta să vă relaxați mintea și să luați puțin aer curat. În timp ce iei o pauză, poți lua cafea, ceai, înghețată, apă sau poți urmări un film.

6. Implica-ti prietenii

Deoarece mutarea este un proces plin de provocări, trebuie să-ți implici toți membrii familiei. Nu te izola și transformă-l într-un proiect cu o singură persoană.

Lasă-i să te ajute să împachetezi și să ofere soluții la unele dintre probleme. De exemplu, copiilor le-ar plăcea să-și împacheteze jucăriile, hainele și cărțile. Prin urmare, lăsați-i să vă ajute.

7. Angajați mutări profesioniști

Cea mai ușoară modalitate de a gestiona stresul de mișcare este prin angajarea unor mușcători profesioniști. Când angajați o companie de încredere, aceasta vă va ajuta să vă împachetați și să vă mutați toate articolele. Acest lucru se datorează faptului că sunt instruiți și au experiența necesară pentru a gestiona procesul.

Cu toate acestea, este esențial să cercetați mai multe despre companie înainte de angajare. Acest lucru se datorează faptului că există mulți mușcători nesiguri. Prin urmare, vizitați site-ul lor și parcurgeți feedback-ul clienților înainte de a-i implica.

Cuvântul final

Mutarea este un proces agitat care te face să te simți stresat și epuizat. Cu toate acestea, este posibil să minimizați stresul dacă vă planificați bine.

Împachetând devreme, dezordinea articolelor și angajând profesioniști, puteți reduce atunci când vă mutați.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.