Fie că vă pregătiți să vă vindeți casa sau pur și simplu trebuie să o îmbunătățiți pentru un alt sezon, un proiect de îmbunătățire a locuinței poate fi o sarcină grozavă.

Probabil cea mai mare preocupare pe care o puteți avea atunci când vă planificați renovarea casei este cum să le plătiți.

image - 7 Tips on Refinancing to Fund a Home Improvement Project
7 sfaturi despre refinanțare pentru a finanța un proiect de îmbunătățire a locuinței

Estimarea de cât aveți nevoie și deciderea modului de finanțare a proiectului de îmbunătățire a locuinței ar trebui făcută din timp pentru a evita stresul inutil în cursul proiectului.

Există o mare varietate de opțiuni pentru a plăti pentru renovarea casei dvs., în funcție de obiectivele dvs. și de situația financiară.

Totuși, dacă nu-ți permiți să plătești din buzunar, asta nu înseamnă că ai rămas fără noroc. Refinanțarea este o abordare excelentă pe care o puteți lua. Acest articol dezvăluie câteva sfaturi despre cum să procedați în acest sens.

Îndeplinește limitele scorului de credit

Un scor de credit este un număr din 3 cifre care indică probabilitatea ca o persoană să-și poată rambursa datoria.

Cu atât de multe tehnici de notare utilizate pentru a vă decide scorul de credit, diversitatea modelelor implică faptul că scorul dvs. poate fi diferit cu câteva puncte. Acest lucru se bazează pe modelul utilizat și cine este creditorul dvs.

Scorul dvs. de credit este vital pentru a determina tipul de împrumut pentru care vă calificați și suma pe care va trebui să o plătiți ca dobândă. Refinanțarea necesită să cunoașteți scorul dvs. de credit, deoarece scorul de credit vă spune dacă vă puteți încasa refinanțarea.

Un scor FICO este cea mai apreciată metodă de scor de credit și sub un scor de credit de 600 este considerat unul foarte slab.

Pentru a fi luat în considerare pentru refinanțare, asigurați-vă că scorul dvs. de credit este peste 600, cel puțin 620 și mai mult vă va crește șansele de a încasa refinanțarea.


Citeste si:


Luați în considerare capitalul propriu

image - Consider Your Equity

Capitalul propriu este cât este mai mare valoarea actuală a casei tale pe piață decât suma pe care o datorezi pentru creditul tău ipotecar.

De fiecare dată când efectuați o plată a creditului dvs. ipotecar, există o creștere a capitalului propriu. O parte din aceste capitaluri proprii este preluată în numerar atunci când solicitați o refinanțare de retragere.

În calitate de proprietar de case care dorește să acopere costurile îmbunătățirii casei cu refinanțare din cauza ratelor scăzute ale dobânzilor la credite ipotecare și a altor beneficii, trebuie să vă asigurați că capitalul propriu este suficient pentru a vă ocupa de costul renovării.

De asemenea, trebuie să înțelegeți că creditorii nu vă vor permite să încasați 100% din capitalul propriu atunci când solicitați o refinanțare.

Se așteaptă ca 15% până la 20% din capitalul dvs. de locuințe să rămână la ei. Acest lucru trebuie luat în considerare și atunci când plănuiți pentru o cerere de refinanțare.

Îndepliniți cerințele raportului datorie-venit (DTI).

Raportul datorie-venit poate fi calculat împărțind toate datoriile lunare recurente (chirie, plăți pentru întreținerea copiilor, plăți cu cardul de credit și alte datorii) la venitul lunar brut (venitul înainte de impozitare).

Cu cât este mai mic raportul datorie-venit, cu atât este mai ușor să obțineți un împrumut sau o refinanțare de la creditori.

Asigurați-vă că raportul datorie-venit este foarte scăzut înainte de a aplica pentru o refinanțare, deoarece acest lucru vă ajută să vă creșteți șansele de a fi acordat.

Luați în considerare costurile de închidere

La fel ca atunci când ați luat creditul ipotecar, trebuie să știți că trebuie să plătiți costurile de închidere înainte ca refinanțarea dvs. să fie procesată complet.

Cât de mult plătiți ca costuri de închidere depinde în mare măsură de locația casei dvs. Cu toate acestea, pot fi implicate și alte taxe, așa cum se discută mai jos.

Taxă de aplicare

Mulți creditori vă cer să plătiți o anumită sumă pentru a solicita o refinanțare. Această taxă este de obicei plătită indiferent dacă cererea dumneavoastră este acceptată sau nu fără rambursare.

Taxa de evaluare

Evaluările sunt de obicei făcute pentru a se asigura că valoarea casei tale nu a scăzut, precum și pentru a confirma valoarea capitalului tău propriu (deoarece este estimată valoarea curentă exactă).

Creditorii solicită evaluări pentru a evita aprobarea refinanțării mai mari decât valoarea casei tale.

Faceți îmbunătățirile anterioare suficient de vizibile

După cum s-a menționat mai devreme, creditorul dumneavoastră va solicita o evaluare a casei dumneavoastră pentru a determina dacă sunteți calificat pentru noul credit ipotecar pe care l-ați solicitat. Un factor vital care crește valoarea casei tale sunt actualizările pe care le-ai făcut de când o deții.

În consecință, trebuie să fiți prezent pentru evaluarea dvs. pentru a arăta îmbunătățirile permanente pe care le-ați adăugat, deoarece multe dintre ele pot fi dificil pentru evaluatorul dvs. să le vadă singur.

Faceți o obligație să vă plimbați evaluatorul prin casa dvs. și să indicați lucruri despre care sunteți sigur că vor adăuga valoare casei dvs.

În plus, puteți prezenta chitanțe ale cheltuielilor efectuate atunci când au fost efectuate acele upgrade-uri pentru a asigura estimarea corectă a valorii.

Oferiți un răspuns prompt la întrebările împrumutătorului dvs

Pentru ca cererea dvs. de refinanțare să fie complet procesată și aprobată, poate dura între 4 și 8 săptămâni. Puteți, totuși, să grăbiți procesul, răspunzând la întrebările adresate de către creditorul dvs. cât de prompt puteți gestiona.

Furnizați toate documentele necesare pentru a vă susține creditul la câteva zile după solicitare și atașați informațiile dvs. de contact pentru ca aceștia să le poată accesa dacă există solicitări suplimentare.

Solicitați refinanțare când ratele dobânzilor sunt scăzute

Cel mai ideal moment pentru a aplica pentru refinanțarea creditului ipotecar este atunci când rata dobânzii este scăzută. Dacă vă puteți asigura o rată a dobânzii scăzută, atunci puteți avea mai multe economii lunare care se însumează a fi o sumă uriașă în timp.

Refinanțarea la momentul potrivit vă poate îmbunătăți împrumutul anterior, vă poate face să încasați o parte din capitalul propriu și vă poate reduce plata împrumutului ipotecar.

Finanțarea proiectului de îmbunătățire a locuinței prin refinanțare

image - Funding Your Home Improvement Project Through Refinancing

Refinanțarea este o modalitate de a minimiza costurile dacă nu aveți suficienti bani la îndemână pentru a vă finanța proiectul de îmbunătățire a locuinței. Vă ajută să mențineți o singură plată a împrumutului, să vă bucurați de dobânzi scăzute și să maximizați dobânda ipotecară deductibilă din impozite.

Cu toate acestea, poate fi un proces lung confuz, dar cu sfaturile discutate în acest articol, veți avea cererea aprobată în scurt timp sau în cel mai scurt timp.

Înțelegerea stării dvs. financiare și a opțiunilor de refinanțare disponibile în timp ce mențineți contactul cu creditorul dvs. este cheia pentru finanțarea îmbunătățirii casei prin refinanțare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.