Toți avem această imagine a unei case de vis. Are tot ce avem nevoie, de la odihnă la recreere. Ne dorim o casă care nu este doar confortabilă, ci și bine proiectată. Sunt lucruri pe care le putem face, planuri pe care le putem dezvolta, dar de unde ar trebui să începem este întrebarea pe care ar trebui să o pui.

Există 7 pași definitivi care vă pot ajuta să vă construiți casa de vis, unii dintre aceștia sunt puțin complicati, dar există și câteva elemente de bază. Pentru a avea o idee mai decentă, să vedem aceste idei și să luăm în considerare contextul lor unul câte unul.

image - 7 Steps to Building Your Dream Home - An Elaborative Guide for You
7 pași pentru a-ți construi casa visurilor – Un ghid elaborat pentru tine

1. Economisiți niște bani

Visele sunt inutile dacă nu sunt puse în practică. Deci, dacă nu vrei ca visul tău de a deține o casă să fie doar atât, un vis, atunci trebuie să faci ceva în privința asta. Prima acțiune pe care o puteți face singur este să economisiți niște bani.

Puteți începe cu o cifră adecvată în minte pe care trebuie să o economisiți, deoarece v-ar ajuta să vă construiți casa și să o proiectați ulterior în funcție de nevoile dvs. Nu fi inactiv, fă primul pas astăzi și începe să economisești.

2. Puneți bugetul în context

Acum că ați economisit suficient, trebuie să vă executați planul. Următorul pas este dezvoltarea unui buget adecvat în jurul acestuia. Luați în considerare tipul de casă pe care îl doriți, aspectele orientate spre design și decor și apoi consultați-vă cu profesioniști precum un arhitect și/sau un inginer civil.

Acești profesioniști ar putea să vă ofere o perspectivă mai precisă asupra finanțelor. Astfel vei ști dacă economiile tale sunt suficiente sau mai ai nevoie de mai mulți bani.


Citeste si:


3. Luați în considerare nevoile dvs. de mobilier

Fiecare are un stil de viață diferit și are nevoie când vine vorba de casele lor. Trebuie să verificați cu familia dvs. pentru a ști ce fel de lucruri au nevoie acolo.

Ai nevoie de o piscină sau este o adăugire diferită pe care o poți șterge din lista ta? Vă atrage un spațiu de recreere, o bibliotecă sau un subsol? Gândește-te la toate necesitățile tale și abia apoi începe să-ți proiectezi casa.

4. Pregătiți planuri de etaj și desene

image - Prepare Floor Plans and Drawings

Când ați economisit bani, ați făcut cercetările și ați scalat aspectul financiar al proiectului, aveți nevoie de planuri și desene de construcție. Acestea se referă la tipul de structură a casei pe care doriți să o alegeți. Un instrument arhitectural 3D vă poate ajuta cu el.

Cu ajutorul acestuia, nu numai că veți putea concepe un plan de etaj complet preluat, dar puteți chiar să orientați opțiunile de vopsea pentru pereți, amplasarea mobilierului și decorul pentru întreaga casă.

V-ar oferi chiar o înțelegere în timp real a dimensiunilor camerei, a plasării lor în casă și a edita lucruri pe măsură ce treceți pentru a vă îndeplini visul. Doar descărcați un creator simplu de planuri pentru computer și începeți să lucrați astăzi.

5. Pregătiți-vă elementele esențiale pentru construcție

Pentru început, aveți nevoie de un proiect de construcție a casei dvs., dar mai departe, aveți nevoie și de câteva lucruri suplimentare. Documentele pot fi modificate în funcție de cerințele legale din zona dumneavoastră.

Dar, în esență, ai avea nevoie de consimțământ pentru a construi, autorizații de planificare împreună cu alte permise obișnuite. Aceasta poate include, dar nu se limitează la, o inspecție completă a șantierului de construcție, întocmirea documentelor necesare cu contractorul și punerea în mâna pe alte astfel de documente cerute de lege.

6. Construiește-ți casa visurilor

Acum că te-ai ocupat de toate, cum ar fi angajarea unui antreprenor, punerea în concordanță cu bugetul și planurile locului cu care rămâi să verifici progresul casei tale.

La sfârșitul zilei, trebuie să vă asigurați că totul progresează fără întârzieri și întreruperi de orice fel și că vă puteți construi casa fără a vă rupe bugetul sau itinerarul inițial pentru finalizarea proiectului.

Acordați un accent solid pe interiorul casei dvs. și angajați un designer de interior cu experiență pentru acest loc de muncă, de asemenea, nu uitați să vă puneți eforturile și în amenajarea teritoriului.

7. Mută-te în locul tău și bucură-te

image - Move-in Your Place and Enjoy

După luni de luptă consecventă, poți în sfârșit să reușești, construind casa visurilor tale. Tot ce rămâne de făcut este să vă asigurați permisul de a vă ocupa casa și să începeți cu procesul de schimbare.

Bucurați-vă de șederea în raiul imaginativ pe care l-ați dezvoltat pentru dvs. împreună cu toate accesoriile și elementele esențiale pe care le-ați instalat acolo.

Gândește-te puțin la decorul general al casei tale, dar cel mai important relaxează-te și dă-ți o palmă pe spate pentru că o meriți.

Aceștia ar putea fi doar 7 pași, dar dacă te gândești la aceștia, vei ajunge să realizezi că fiecare pas necesită dedicare și perseverență din partea ta.

Împărțirea procesului de construire a casei dvs. în acești pași vă va face mai ușor să ștergeți aceștia de pe listă unul câte unul, fără a pierde concentrarea timpului și construirea casei în limitele bugetului dvs.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.