Studiul nu este atât de provocator pe cât presupunem că este, iar provocarea mai semnificativă și mai complicată constă în organizarea spațiului de studiu!

Un spațiu aglomerat nu vă va permite să vă concentrați pe note, cărți sau articole. Așadar, iată șapte moduri de a vă organiza spațiul și de a lupta pentru succes.

image - 7 Ways to Organize Your Study Space for Success
7 moduri de a-ți organiza spațiul de studiu pentru succes

Faceți-vă spațiul confortabil

Aveți opțiunea de a găsi lucrări de eseu de vânzare online, dar dacă doriți să învățați aceste abilități, să aruncăm o privire mai întâi la ergonomie.

Ori de câte ori ne așezăm să învățăm, există un lucru pe care ne dorim cel mai mult: confortul. Dacă nu te simți confortabil în timp ce te concentrezi, nu vei putea învăța nimic nou.

Ghici la ce duce? Asigurarea unei bune ergonomii. Masa și scaunul ar trebui să fie confortabile și să vă permită să mențineți o postură bună în loc să rezulte în bănuieli inutile și dureroase.

Înălțimea mesei și a scaunului trebuie să fie astfel încât atunci când vă așezați pe scaun, masa să atingă partea dintre talie și coaste.

Ar trebui să aveți întotdeauna posibilitatea să vă așezați picioarele pe pământ atunci când vă așezați. Da, configurarea biroului de studiu este critică și avem tendința de a o neglija prea mult.

În plus, afișajul computerului este, de asemenea, o sursă de disconfort atunci când este prea aproape sau departe sau nu este setat în poziția corectă.

Afișajul trebuie să fie la cel puțin 1,5 metri distanță de ochi și trebuie setat la nivelul ochilor pentru a preveni oboseala ochilor.


Citeste si:


Scăpați de dezordine și organizați-vă fișierele

Un spațiu de studiu productiv este întotdeauna fără dezordine. Nimănui nu-i place mizerie. Este greu să găsești lucruri, nu te poți concentra pe un singur lucru și îți distrage atenția de la sarcina reală.

Cu toate acestea, este destul de obișnuit să permiteți dezordinei să preia spațiul de studiu, deoarece există zilnic prea multe note și cărți în acea zonă.

Dar toate aceste lucruri trebuie să meargă dacă vrei să obții un scor bun la examene și ele vor acționa ca distragere a atenției și te vor împiedica să te străduiești pentru ce e mai bun.

Singura modalitate de ocolire este să curățați spațiul și să aveți un birou organizat pentru studenți. Iată câteva modalități de a preveni dezordinea în primul rând:

 • Curățați-vă biroul zilnic;
 • Să aibă un loc fix pentru cărți și blocnotes;
 • Ia-ți un suport de papetărie pentru a-ți păstra toate articolele de papetărie într-un singur loc;
 • Combinați toate notele într-un fișier în loc să le lăsați să zboare;
 • Păstrați doar articolele esențiale deasupra biroului, dar restul în sertare;
 • Etichetați sertarele în mod corespunzător pentru a ști unde să găsiți ce articol.

Reglați luminile și temperatura

Ambianța ne afectează semnificativ apetitul atunci când stăm la restaurant. Avem tendința de a ne simți relaxați și de foame din cauza luminilor și a temperaturii pe care le mențin.

Ei bine, același lucru se întâmplă cu învățarea. Ori de câte ori te așezi să înveți și dacă luminile tale sunt slabe, vei observa că începi să te simți somnoros sau plictisit.

Spațiul tău de studiu de acasă trebuie să fie luminos, cu lumini adecvate în cameră.

Să trecem la temperatură. Nu ar trebui să lăsați niciodată camera să devină foarte răcoroasă sau fierbinte și, dacă o faceți, fie vă simțiți inconfortabil din cauza încăperii fierbinți și transpirați, fie vă simțiți somnoros din cauza frigului.

Dacă vă întrebați cum să faceți un spațiu de studiu, începeți cu setarea corectă a temperaturii.

Creați o rutină

Dacă doriți cu adevărat să învățați, începeți să vă pregătiți un program și să aveți o rutină adecvată. Nu poți fi inconsecvent și te aștepți la rezultate consistente. O rutină este esențială pentru organizarea studiului.

Dacă o reușești trei zile la rând, nu mai există întoarcere. Stabilește un timp pentru învățarea ta. Decideți cât timp veți studia, de exemplu două ore sau trei ore. În acest timp, trebuie să te forțezi să te așezi și să înveți orice ar fi.

A, și nu uita să iei pauze. Fără pauze, vei simți că oboseala se strecoară în tine încet. Puteți face o pauză de cinci până la zece minute după fiecare 45 de minute pentru a vă ajuta să rămâneți proaspăt și să învățați mai bine.

Eliminați distragerile

Distragerile sunt cei mai mari dușmani ai tăi când vine vorba de învățare și îți iau mintea de la sarcina reală și îți mănâncă încet mintea.

În conformitate cu sfaturile noastre de studiu și criteriile de organizare, cu cât aveți mai puține distrageri, cu atât vă descurcați mai bine la examene. Nu, nu vă cerem să vă lăsați telefoanele pentru toată ziua.

Vă rugăm să vă lăsați telefoanele pentru timpul pe care l-ați luat pentru a vă educa. Trebuie să închideți televizorul pentru a vă asigura că nu vă grăbiți spre divertisment.

De asemenea, trebuie să instalați un blocator de anunțuri pe laptopuri sau computere pentru a vă asigura că niciun reclamă nu vă distrage atenția în timp ce vă desfășurați cercetările.

Găsiți un loc liniștit

Nimic nu este mai iritant decât faptul că încerci să te concentrezi într-o zonă zgomotoasă. Dacă televizorul tău este pornit cu voce tare sau cineva redă melodii pe difuzorul din casa ta, nu te vei putea concentra niciodată.

Pentru a depune toate eforturile în învățare, trebuie să stai într-un spațiu liniștit și să studiezi în liniște. Te poți distra cât vrei după examene, dar aceasta este ultima ta șansă de a te îmbunătăți.

Prin urmare, trebuie să vă asigurați că nu există zgomot în jurul vostru atunci când vă aflați în zona dvs.! Crearea unui spațiu de studiu nu înseamnă doar să stai jos pentru a învăța; este despre a încerca tot posibilul pentru a face din aceasta o zonă organizată pentru a vă concentra. Așa că fă asta!

Personalizați-vă spațiul de studiu

image - Personalize Your Study Space

Mai mult decât vrei să organizezi spațiul, trebuie să vrei să-l personalizi. De ce? Cu cât este mai personal pentru tine, cu atât te simți mai înclinat să petreci timp acolo și să studiezi.

Iată câteva modalități excelente de a vă personaliza spațiul și de a îmbunătăți concentrarea și motivația:

 • Adăugați câteva fotografii și lipiți-le pe masa de studiu pentru a avea puțină culoare acolo;
 • Adăugați lumini drăguțe pentru feribot sau suveniruri pe rafturi împreună cu cărți;
 • Adaugă și un program în spațiul tău;
 • Aveți câteva citate inspiraționale care să vă motiveze;
 • Dacă aveți un premiu academic, puneți-l pe raft.

Cu ajutorul acestor hack-uri pentru a personaliza zona, vei deveni de neoprit și vei obține note excelente la examene.

Acum că ți-am oferit toate trucurile noastre secrete pentru a pregăti sala ideală de învățare acasă pentru tine, ar trebui să o încerci și să vezi cum îți transformă lumea.

Fă-o cât mai curând posibil, în loc să tragi problema și să pierzi semnele și timpul tău prețios. Noroc!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.