Cu toții știm că partea cea mai proeminentă a caselor noastre este acoperișul.

Ne protejează proprietățile și familiile de condițiile meteorologice nefavorabile. Prin urmare, trebuie să vă planificați corespunzător dacă vă reparați acoperișul vechi sau unul complet nou.

Înainte de a merge imediat la magazinul de hardware pentru a cumpăra niște șindrilă. Va trebui să luați în considerare mulți factori înainte de a opta pentru o instalare reală.

Să spunem, de exemplu, că acoperișul tău se lasă, atunci asta indică o problemă structurală care trebuie rezolvată imediat.

image - 7 Things You Should Remember in Roofing Your Home
7 lucruri pe care ar trebui să le ții minte când îți acoperișezi casa

Inspectați pantele acoperișului dvs.; dacă vezi că șindrila se îndoaie și se cade, atunci acoperișul tău trebuie înlocuit imediat.

Pentru a vă asigura că totul se termină în poziție verticală, iată cele mai importante șapte lucruri pe care trebuie să le amintiți în ceea ce privește acoperișul casei dvs.

1. Alegeți între Stratificare activată și Peeling Off

O decizie critică de luat atunci când scoateți șindrila existentă este să o stratificați sau să instalați una nouă. Pentru a respecta codul de construcție, nu ar trebui să aveți mai mult de două straturi de șindrilă pe acoperiș. Deoarece al doilea strat poate pune mult stres pe acoperișul dvs., trebuie să decojiți stratul vechi.

Dacă vă confruntați cu constrângeri de bani și de timp, se recomandă așezarea unui nou strat de șindrilă peste original.

Scapă de acoperișul vechi, mai ales dacă ai un acoperiș înclinat și un blat vechi, încolăcit. Această sugestie va funcționa pentru dvs. dacă locuiți într-o regiune cu vânt.

Cu toate acestea, dacă locuiți la temperaturi mai scăzute, decaparea vechiului acoperiș permite instalarea unei membrane de cauciuc. Această membrană vă protejează casa împotriva apei și a gheții. Îndepărtarea materialului vechi de acoperiș poate fi costisitoare uneori, luați astfel o decizie informată între decojire și stratificare.

2. Preț

Cei mai mulți dintre noi suntem atrași de cea mai ieftină opțiune. Cu toate acestea, aceasta nu ar trebui să fie abordarea noastră atunci când dorim să ne înlocuim acoperișul.

Un alt lucru de reținut este că prețurile exorbitante nu s-ar traduce nici prin muncă excelentă. Noi spunem că optăm pentru calitate peste preț în orice zi.

Deoarece acoperișul este o muncă de o singură dată, majoritatea antreprenorilor acordă mai puțină atenție calității, deoarece nu speră să lucreze repetat.

Și, din moment ce este casa ta și vei cheltui o sumă considerabilă acolo, răsfăță-te cu teme suplimentare înainte de a contracta o companie. Spune-i da contractantului cu recenzii pozitive și experiență.

3. Selectați materialul adecvat

Luați în considerare durata de viață, prețul și aspectul atunci când alegeți materialul pentru acoperiș . De exemplu, șindrila de asfalt sunt opțiuni economice, dar au cea mai scurtă durată de viață.

Pe de altă parte, șindrila din metal sau beton durează mult și este o alegere excelentă dacă o investiție pe termen lung este ceea ce cauți.

În afară de ardezie, shake și șindrilă de asfalt, puteți opta pentru acoperișuri metalice care sunt superioare atât ca aspect, cât și ca performanță.

În timp ce unele dintre materiale pot fi de trei ori mai scumpe, ele vor spori atractivitatea casei tale, valoarea de revânzare și, de asemenea, vor dura mai mult.

Noi spunem să examinăm fiecare opțiune în detaliu și să ne gândim la avantajele și dezavantajele fiecăreia. Dacă selectarea unui material vă stresează, angajați experți să vină să arunce o privire asupra acoperișului dvs.


Citeste si:


4. Alegeți compania de acoperiș adecvată

Sunteți un bricolaj ambițios care a încercat să monteze acoperișuri de foarte multe ori? Noi spunem stop. Optați pentru o companie asigurată de acoperișuri precum Blue Ladder Roofing Indy pentru a instala un adăpost la alegere.

Solicitați cotații pentru sarcină și nu se încadrează pentru oferte mici. Amintiți-vă că instalațiile simple de șindrilă de asfalt pot fi realizabile, dar s-ar putea să nu merite riscul.

5. Ventilatie

Dacă doriți un acoperiș de lungă durată, asigurați-vă că este ventilat corespunzător. Asigurați-vă că antreprenorul dvs. de acoperiș vă asigură de mecanisme de ventilație de top și de orificii de ventilație superlative pentru acoperiș.

Acest pas va contribui mult la modularea temperaturii podului în timpul verii și la captarea umidității în timpul iernii.

6. Înveliș de protecție

Gheața și apa pot fi ambele catastrofale pentru casa ta, mai ales dacă cad pe pereți. Astfel, antreprenorul dvs. pentru acoperișuri nu trebuie să scoată niciodată șindrila direct fără acoperiri de protecție.

Dacă locuiți într-o zonă care primește zăpadă și precipitații mari, țineți cont de acest lucru. Pentru a asigura un acoperiș perfect , asigurați-vă că sunt instalate materiale suplimentare, cum ar fi elementele de fixare și marginile de picurare.

7. Cât de tare este procesul?

Înlocuirea acoperișului este un proces zgomotos. Locuirea și dezbracarea șindrila veche provoacă o mulțime de rachete. Dacă animalele dvs. de companie, copiii sau dumneavoastră sunteți sensibil la sunetele de explozie, cel mai bine este să rămâneți separat înainte de înlocuirea acoperișului.

Vă recomandăm să anunțați și vecinii că înlocuirea acoperișului va fi un proiect zgomotos din timp.

Concluzie

Înlocuirea acoperișului este o investiție critică; nu lasa nicio sansa. Rămâneți informat și cântăriți fiecare decizie cu atenție înainte de a face o alegere! Sperăm că ți-a plăcut blogul nostru, iar acoperișul tău durează toată viața. Pentru orice sfaturi suplimentare pe care le aveți, vă rugăm să ne anunțați în comentarii.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.