Decizia de a instala sau nu un dressing trebuie luată în considerare cu atenție. Poate părea o sarcină ușoară, dar luați în considerare toate evaluările necesare înainte de a vă începe proiectul.

image - 7 Crucial Things in Planning for Your Custom Walk-in Closets
7 lucruri esențiale în planificarea pentru dressingurile dvs. personalizate

Devine clar cât de multă muncă este în spatele creării acestei piese de mobilier și sfaturi de prevenire a greșelilor de proiectare pentru a asigura funcționalitatea cu o estetică plăcută.

Designerii profesioniști de la această companie știu cum să proiecteze dulapuri potrivite pentru nevoile dvs. de depozitare.

Ele vă vor ajuta să creați spațiul perfect, cu mult spațiu atât în înălțime, cât și în lățime, astfel încât nimic să nu fie aglomerat sau pierdut, printre altele. Acestea sunt cele mai importante lucruri în planificarea pentru dressingurile dvs. personalizate:

1. Utilizarea întregii zone

Dulapurile pot fi un loc minunat pentru a depozita lucruri pe care nu le folosești ocazional. Dar cea mai mare parte din spațiul dulapului tău rămâne nefolosit și asta se datorează faptului că proprietarii de case deseori nu sunt conștienți sau nu sunt siguri despre cum să-și folosească cel mai bine posibilele utilizări.

Utilizarea spațiului disponibil este cheia pentru o casă mai organizată. De exemplu, amplasarea strategică a dulapurilor și sertarelor vă va permite să utilizați eficient fiecare centimetru din spațiul peretelui, maximizând în același timp suprafețele podelei în scopuri de utilizare sau depozitare.

În mod similar, cu dressing-uri, puteți instala rafturi la înălțimea solului, astfel încât articolele utilizate mai puțin frecvent să nu se piardă printre alte lucruri.

2. Gândirea temeinică a conținutului

Proiectarea unui dressing nu este atât de simplă pe cât cred oamenii. Primul pas pe care trebuie să-l faci înainte de orice altceva este să te întrebi „pentru ce voi folosi acest spațiu?” Vă rugăm să nu vă lăsați la curent cu cât de frumos sau la modă poate părea designul dvs. În schimb, concentrați toată atenția asupra funcționalității sale!

Proprietarii de case deseori nu se gândesc suficient la conținutul pe care îl doresc în dressingurile lor. Acest lucru se datorează faptului că este dificil, dacă nu imposibil, să optimizezi spațiul până când știi ce va intra în fiecare parte a dulapului tău și asta include să știi cât de multă greutate ar putea suporta un anumit obiect.

Cel mai bun mod de a afla cu precizie aceste măsurători. Faceți un inventar înainte de a începe construcția : obțineți-vă o bandă de măsură și notați din memorie (sau marcați pe desene) fiecare articol ale cărui dimensiuni ne interesează.


Citeste si:


3. Asigurarea măsurătorilor

Când vă proiectați dressingul, asigurați-vă că aveți contul pentru spațiul ocupat de acesta.

De exemplu, dacă nu există suficientă pardoseală în raport cu pereții sau alte articole în intervalul dorit, acest lucru ar putea avea ca rezultat un dulap personalizat cu prea puține rafturi, ceea ce îngreunează depozitarea – tocmai ceea ce nu avem nevoie.

Importanța măsurătorilor în faza de proiectare nu poate fi exagerată. Atunci când proiectați dressing-ul, este esențial să vă asigurați că vă verificați dimensiunile de mai multe ori și să evitați orice erori de calcul sau de măsurare.

Dacă nu este abordat imediat, acest lucru ar putea duce la pierdere de timp după crearea planurilor pentru construirea spațiului cu mobilier care nu se va potrivi corect odată plasat în interiorul zonei alocate fără suprapunere excesivă (marjă de 3 cm pe toate laturile).

4. Iluminare adecvată

Într-un dulap bine luminat, poți găsi ceea ce lipsește într-o clipă. Vei putea vedea dacă hainele tale s-au mutat din locurile lor obișnuite și vei ști exact unde trebuie să meargă fără a deschide fiecare piesă de mobilier din interior!

Cel mai bun mod pentru această cameră este să aveți suficientă lumină, astfel încât totul să nu aibă umbre care dansează pe ea atunci când căutăm ceva anume sau pur și simplu ne luăm timp înainte de a pleca de acasă.

Există multe modalități de a vă ilumina colecția de îmbrăcăminte și accesorii , cea mai populară fiind iluminarea în bandă. Acest tip de instalație necesită foarte puține prize deoarece folosește o singură sursă de lumină. Cu toate acestea, puteți utiliza canale de culoare diferite pentru mai mult decât doar estetică.

Luminile în stil puck sau dulap vor permite, de asemenea, vitrine care conțin articole precum pantofi, caiete etc., în timp ce utilizarea complicată în dulapuri oferă modele interesante pe rafturi care le fac să pară mai puțin cutuși.

5. Personalizarea mediului

Și ochii își doresc partea lor! Vei intra într-un spațiu neorganizat, dezordonat? Cu siguranta nu. Un dressing este un loc în care oamenii își îmbracă haine elegante pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți și petreceri; funcționalitatea acestei zone trebuie să rămână ridicată, astfel încât să ne putem menține simțul demnității în aceste tipuri de situații.

Dacă sunteți în căutarea unui dressing modern, este esențial să luați în considerare cum va arăta. Nu există un design care să funcționeze bine în orice situație; cu toate acestea, multe mobilier și accesorii plăcute din punct de vedere estetic sunt disponibile pe site-ul nostru web.

Estetica joacă un rol esențial atunci când alegeți mobilierul sau alte bunuri, așa că asigurați-vă că piesa dvs. se potrivește cu ceea ce există deja în mediul său, întrebându-vă: „Cum vreau să se simtă această zonă?”

Modelele florale și culorile strălucitoare pot fi distractive pentru a adăuga un plus de glamour. Ai putea avea și un fotoliu sau o canapea în acest spațiu dacă vrei mai multe opțiuni de relaxare.

6. Avand in vedere Organizatia

Dacă dulapul tău este dezordonat și nu este organizat, atunci va fi o provocare să găsești haine la locul potrivit. Problema începe adesea cu ceea ce ai pus în ele, mai ales dacă nu există decât rafturi dezordonate sau grămezi unul peste altul!

Când vă proiectați dressingul, luați în considerare opțiunile oferite de tijele și rafturile instalate. Cu cât aveți mai multe sertare sau dulapuri pentru spațiu de depozitare în acest tip de design despărțitor de cameră, vă va face să găsiți rapid ceea ce este necesar atunci când vă îmbrăcați în fiecare dimineață.

Vă puteți pune rafturile și accesoriile în cutie când ați terminat.

7. Având un aspect flexibil

Dressingul flexibil este o greșeală comună făcută în timpul proiectării unuia. Oamenii nu consideră că acest lucru trebuie să se schimbe în timp și, ca atare, spațiul trebuie să fie capabil să răspundă acelor cerințe în schimbare în consecință pentru ca acesta să funcționeze bine acum și în anii următori.

Dulapul ar trebui să modifice înălțimea rafurilor în funcție de utilizarea dorită. Găurile pre-găurite cu cleme metalice ar putea oferi, de asemenea, o opțiune bună pentru schimbarea locului în care sunt plasate atunci când nu sunt în funcțiune, ceea ce poate ajuta la economisirea spațiului în această zonă vitală.

Ești gata să-ți realizezi dressingul visului tău?

Acum, știți deja lucrurile esențiale pe care trebuie să le luați în considerare în planificarea unui dressing personalizat . Ești pregătit pentru un nou dulap? Lăsați JB Closets să vă ajute! Oferim modele 3D gratuite de toate tipurile și dimensiunile diferite, așa că sunați acum dacă vi se pare interesant sau aveți întrebări.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.