Remodelarea bucătăriei poate fi un proces stresant.

Este un proiect mare și vrei să te asiguri că iei deciziile corecte. Pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de bucătăria dvs. remodelată, iată câteva întrebări pe care ar trebui să vă puneți înainte de a contracta un remodelator de bucătărie din Los Angeles .

image - 7 Questions to Ask Before Remodeling Your Kitchen
7 întrebări de pus înainte de a-ți remodela bucătăria

Cat vrei sa cheltuiesti?

Înainte de a începe ceva, trebuie să știi cât vrei să cheltuiești pentru noua ta bucătărie. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți opțiunile și să știți ce căutați.

Decideți dacă doriți să lucrați cu un designer de interior sau nu. Un designer de interior vă poate ajuta să găsiți cea mai bună bucătărie pentru bugetul dvs. Ele vă pot ajuta să selectați electrocasnicele, dulapurile, blaturile și alte caracteristici. Cu toate acestea, o puteți face și singur.

Ce fel de aparate ai nevoie?

Ar trebui să decideți de ce aparate veți avea nevoie înainte de a începe să vă uitați la bucătărie. Dacă aveți o mașină de spălat vase, trebuie să vă asigurați că dulapurile dvs. o pot găzdui.

Dacă aveți nevoie de un aragaz și un frigider, va trebui să vă asigurați că și dulapurile dvs. se vor potrivi cu acestea. Dacă aveți nevoie de un cuptor dublu, trebuie să vă asigurați că aveți spațiu în dulapuri pentru el.

Cum vrei să arate bucătăria ta?

Ce fel de look te îndrepți? Vrei modern sau traditional? Ce fel de material cauți? Lemn, granit sau țiglă? Vrei să lucrezi cu un designer sau să o faci singur? Acum că aveți aceste informații, puteți începe să vă planificați remodelarea bucătăriei.

Puteți accesa online și căuta modele de bucătărie care se potrivesc tuturor nevoilor dvs. Asigurați-vă că vă uitați doar la bucătării care se încadrează în bugetul dvs. De asemenea, puteți vizita magazinul de îmbunătățiri pentru locuințe pentru a vedea ce este disponibil.

Ce schemă de culori căutați?

Cauți o schemă monocromatică sau ceva mai eclectic? Doriți să alegeți o schemă tradițională de dulapuri din lemn, podele din lemn sau o schemă de culori alb sau gri? Sau vrei să mergi cu aspectul mai modern al aparatelor din oțel inoxidabil, blaturilor din granit și podelelor din lemn?


Citeste si:


De câtă spațiu de stocare aveți nevoie?

Aveți multe lucruri pe care trebuie să le depozitați? Dacă aveți o mulțime de lucruri de depozitat, trebuie să vă asigurați că dulapurile și sertarele dvs. le pot ține. Ar trebui să aveți cel puțin 30 de inci spațiu de depozitare în dulapuri. De asemenea, ar trebui să aveți suficient spațiu de depozitare în sertare.

Cum îți vei folosi bucătăria?

Ai de gând să-ți folosești foarte mult bucătăria? Găzduiți o mulțime de petreceri și întâlniri? Dacă o faci, trebuie să te asiguri că ai suficient spațiu pentru oameni. Ar trebui să aveți o insulă mare de bucătărie pentru ca oamenii să se adune în jur.

De asemenea, ar trebui să aveți o zonă mare de luat masa și o cămară cu mult spațiu de depozitare pentru a vă depozita mâncarea. Trebuie să luați în considerare câți oameni veți avea în bucătărie atunci când o proiectați.

Cum poți îmbunătăți fluxul bucătăriei tale?

Ai multe dulapuri? Dacă o faci, ar trebui să le deschizi și să te asiguri că ai un flux bun de la bucătărie către restul casei. Puteți adăuga și o insulă de bucătărie pentru a obține aceleași rezultate.

Cum îți poți face bucătăria mai eficientă?

O modalitate de a garanta că remodelarea bucătăriei dumneavoastră este eficientă este luarea în considerare a zonelor actuale cu probleme și a soluțiilor acestora.

Ai nevoie de mai mult spațiu de depozitare? Dacă da, o cămară ar putea ajuta? Bucătăria ta este prea mică pentru cina în familie? O bucătărie pe insulă sau un plan de etaj deschis poate lăsa spațiu suficient pentru o zonă de luat masa mare.

Ar trebui să angajezi un designer?

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru proiectarea bucătăriei dvs., puteți angaja un designer care să vă ajute. Ele vă pot ajuta să alegeți dulapurile, electrocasnicele, blaturile și alte lucruri pentru a crea bucătăria visurilor tale.

De asemenea, vă pot ajuta să găsiți cele mai bune oferte și să vă ajute la buget. Designerii de interior vor avea adesea un portofoliu de bucătării pe care le-au proiectat înainte și le puteți parcurge pentru a vă inspira. Dar dacă nu ai nevoie de ajutor, o poți face și tu.

După ce ați citit acest articol, ar trebui să aveți o idee bună despre ce să căutați atunci când vă proiectați bucătăria. Simțiți-vă liber să consultați un designer de interior și să puneți câte întrebări este necesar pentru a vă ajuta să vă actualizați bucătăria visată.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.