Unii oameni din Singapore preferă să organizeze o petrecere mare, în timp ce altora le place să sărbătorească doar cu prietenii apropiați și familia – indiferent ce ați decide să faceți, iată câteva idei originale care vă pot ajuta să planificați o petrecere originală!

image - 7 Original Ideas for Your Birthday Party
7 idei originale pentru petrecerea ta de aniversare

Organizează o petrecere intimă în foișor

O modalitate bună de a-ți petrece ziua de naștere este să organizezi o petrecere cu foișor în propria ta grădină. Foișoarele sunt spații grozave pentru găzduirea petrecerilor, deoarece oferă adăpost de elemente în timp ce dau o atmosferă romantică. Și din moment ce foișoarele au fost concepute pentru relaxare, oaspeții tăi se vor distra cu siguranță.

Pentru a sărbători ziua ta specială în acest fel, vei avea nevoie de un foișor, iar dacă ai unul – bine pentru tine! Dar dacă îți place această idee, dar nu ești pregătit să o faci sau să te angajezi să ai unul în grădina ta, există o opțiune de a închiria un cort foișor în Singapore ! Închirierile de foișoare pentru petreceri devin din ce în ce mai populare și sunt alternative excelente la modul convențional de a sărbători zilele de naștere.

Și din moment ce petreceți timp afară, vă puteți distra jucând jocuri în aer liber cu prietenii și familia. Exemplele bune includ minge de bocce, badminton, volei, fotbal cu bule etc., în funcție de cine participă la petrecere.

Găzduiește o vânătoare de comori

O vânătoare de comori este perfectă pentru cei cărora le place misterul, distracția și entuziasmul! Pentru a face lucrurile mai interesante, vă puteți împărți în echipe sau pe cont propriu – depinde în întregime de dvs. Asigurați-vă că fiecare indiciu duce la ceva interesant, cum ar fi o proiecție de film în aer liber, o cină la lumina lumânărilor, un picnic etc. De asemenea, puteți crea indicii personalizate pe care doar oaspeții care vă cunosc cel mai bine le pot rezolva.

Petrecerile de vânătoare de comori sunt cu adevărat unice pentru că sunt pline de surprize, motiv pentru care ar trebui să te gândești să o faci măcar o dată în viață! De asemenea, va dezvălui părți ale prietenilor tăi despre care nu știai că există și îi va încuraja pe toată lumea să intre în contact cu latura lor jucăușă.


Citeste si:


Organizați o petrecere tematică

Organizarea unei petreceri tematice este o modalitate excelentă de a le arăta invitaților cât de mult îi apreciezi. De asemenea, face petrecerea mai interesantă și mai interesantă pentru toți cei implicați. Temele populare includ, dar nu se limitează la, bal mascat, noapte de cazinou, petrecere pe plajă etc. Doar faceți o căutare rapidă pe Google și veți găsi cu siguranță o mulțime de idei care se vor potrivi stilului și personalității dvs.

Ai putea crede că petrecerile tematice nu sunt originale, dar tema este cea care contează, atâta timp cât este unică și interesantă – ești gata!

Închiriază un restaurant întreg

Dacă vrei să fii mare de ziua ta, găzduiește-ți petrecerea într-un restaurant este întotdeauna o idee grozavă! Multe restaurante sunt flexibile cu prețurile și tarifele în funcție de câți oaspeți veți invita. De asemenea, este posibil să negociați reduceri dacă intenționați să fiți acolo mai mult de o noapte. Un alt lucru bun despre petrecerea ta la restaurant este că oferă adesea servicii de catering, astfel încât să poată fi fără probleme pentru toți cei implicați.

Rețineți doar să planificați din timp, poate fi dificil să obțineți rezervări în orele de vârf.

Mergi la camping de ziua ta

Un alt mod distractiv de a sărbători ziua ta specială este să mergi într-o excursie de camping cu prietenii și familia. Campingul este grozav pentru că vă oferă șansa de a vă lega cu alți oameni în timp ce vă bucurați de frumusețea naturii. În plus, există o mulțime de activități pe care le puteți face în timpul zilei în timp ce gătiți mâncare delicioasă în jurul focului noaptea.

Această experiență este cu siguranță ceva pe care tu și oaspeții tăi nu veți uita niciodată. Asigurați-vă că planificați totul din timp, inclusiv mâncarea, băuturile și activitățile pe care doriți să le faceți . Siguranța ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate, așa că asigurați-vă că spuneți tuturor ce trebuie și nu trebuie să faceți în camping.

Pe de altă parte, nimeni nu spune că trebuie să mergi în camping în pădure sau munți – îl poți petrece la malul mării! Tot ce trebuie să faceți este să găsiți o plajă retrasă, care să nu fie prea aglomerată în timpul întâlnirii preferate. Apoi construiește o colibă în aer liber, aprinde niște lumânări, pune niște gustări și privești cum apune soarele.

Puteți chiar să alegeți să organizați o petrecere cu foc de tabără sau să dansați sub stele, dacă doriți. Și odată ce se lasă noaptea, poți să scoți niște scaune de tabără pe care oamenii să stea în timp ce urmăresc filme proiectate pe un cearșaf atârnat între doi copaci.

Aveți o petrecere de ședere

Dacă nu ai chef să călătorești departe de casă de ziua ta, o alternativă excelentă este să organizezi o petrecere în vacanță. În acest fel, vă puteți bucura în continuare de toată distracția fără a fi nevoie să cheltuiți prea mulți bani sau să părăsiți confortul propriei case. Tot ce aveți nevoie sunt câteva idei creative și câteva decorațiuni pentru a face să se simtă ca un eveniment special.

Unele lucruri distractive pe care le puteți face în timpul petrecerii în vacanță includ răsfățarea cu tratamente spa, jocurile cu prietenii, vizionarea de filme etc. Posibilitățile sunt nesfârșite și depind de persoanele invitate și de interesele acestora.

Aveți o petrecere la piscină

Dacă ai norocul să ai o piscină în curtea ta, să organizezi o petrecere la piscină este întotdeauna o idee grozavă de ziua ta. Nu numai că tu și oaspeții tăi te vei putea răcori și te vei bucura de soare, dar există și o mulțime de activități distractive pe care le poți face în apă.Puteți fie să organizați o petrecere la piscină exclusiv pentru prieteni și familie, fie o puteți deschide și altor persoane.

Doar asigurați-vă că aveți o mulțime de alimente și băuturi la îndemână și că respectați regulile de bază de siguranță, ceea ce înseamnă că ar trebui să aveți un salvamar prezent, mai ales dacă petrecerea dvs. este deschisă altor persoane. Gândește-te la asta ca pe o măsură de siguranță, astfel încât să nu te gândești la asta și să fii liber să te bucuri la maxim!

image - Have a Pool Party

Dacă te chinui să vii cu idei originale pentru ziua ta de naștere, nu-ți face griji. Există o mulțime de moduri unice în care îl puteți sărbători fără a da banii sau a fi prea extravagant. În acest articol, sunt oferite câteva exemple grozave despre cum diferiți oameni și-au sărbătorit zilele de naștere într-un mod care îi face să se simtă speciali și memorați.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.