Livingul este, fără îndoială, unul dintre cele mai vitale spații din majoritatea locuințelor. Acolo vă adunați pentru a ajunge din urmă cu prietenii și familia. Este singurul loc dintr-o casă unde oaspeții își odihnesc ochii atunci când intră în casa ta.

Doriți să îl aveți întotdeauna în cea mai bună stare absolută din acele motive și multe altele.

image - 7 Design Ideas to Spruce Up Your Living Room
7 idei de design pentru a-ți amenaja camera de zi

Din fericire, există o mulțime de ajustări și transformări pe care le poți face sufrageriei tale pentru a-i da o nouă viață. Iată câteva idei de design de luat în considerare:

Mutați lucrurile

Ceva la fel de simplu precum schimbarea aspectului este suficient pentru a reîmprospăta o cameră de zi învechită. Schimbați poziția mobilierului și experimentați cu diferite aranjamente de scaune.

S-ar putea să descoperi o mulțime de spațiu pe care nu știai că îl ai. De asemenea, puteți muta piese de artă în diferite poziții pentru a obține o atmosferă proaspătă și pentru a vindeca plictiseala pe care ați avut-o cu camera de zi.

Bonusul este că vei avea un spațiu care se simte nou, fără a cheltui un ban.


Citeste si:


Accesorizează măsuța de cafea

Împodobirea măsuței tale de cafea cu accesorii oferă sufrageriei tale o notă finală spectaculoasă. Includeți vaze, cărți, flori și decor care se leagă cu restul camerei.

Jocul cu articole de diferite scări oferă casei tale un aspect demn de Pinterest.

Adăugați decor sezonier măsuței dvs. de cafea pentru a păstra lucrurile proaspete și interesante în fiecare sezon. Lucrați cu texturi diferite și grupați articole similare împreună.

Achiziționați mobilier neconvențional

Adăugați caracter și un plus de forță sufrageriei dvs. mergând spre mobilier în forme și materiale neconvenționale.

Schimbați măsuța de cafea circulară sau pătrată tradițională cu o formă geometrică sau un alt mobilier cu oglindă . Daca iti doresti un ton de pamant in spatiul tau, opteaza pentru o masuta de cafea din lemn abstract, care va da casei tale o vibratie unica.

Reagățați Perdelele

Plasarea perdelelor mai sus dă iluzia unor ferestre mai mari. Mai multă lumină naturală va pătrunde în spațiu, făcând camera de zi mai răcoritoare.

Încercați diferite moduri de a aranja draperiile. Alternativ, schimbați-le cu jaluzele care sunt mai ușoare și aerisite.

Adăugați puțină verdeață

Adăugarea de viață literală spațiilor tale face ca camera de zi să pară mai bine îmbinată. Verdeața va adăuga o notă finală sufrageriei tale.

Dacă preferați să nu vă angajați să aveți grijă de o plantă, cumpărațiopțiuni realiste de plante de apartament false . Veți obține atracția estetică a verdeață fără efortul suplimentar de a avea grijă de cele reale.

Cumpărați de acasă!

Articolele pentru a vă transforma camera de zi ar putea să se afle chiar în casa dvs. Luați decor din diferite zone ale casei dvs., cum ar fi sufrageria sau baia.

Aduceți piese de artă care locuiesc în diferite locuri din casa dvs. și prezentați-le în camera de zi. Puteți muta piese din camera de zi și puteți face upgrade la alte camere din casa dvs.

Tot ce ai nevoie sunt câteva ore de rearanjare creativă și ai un spațiu care se simte nou-nouț.

Adăugați iluminare pentru declarații

Iluminatul excepțional poate transforma orice cameră într-o clipă. O piesă frumoasă va acționa ca un punct focal în camera de zi.

O piesă de lumină atrăgătoare este un magnet care va atrage atenția oricui pășește în casa ta.

Observații finale

Folosiți câteva dintre sfaturile de mai sus pentru a vă înfrumuseța camera de zi. Amintiți-vă, nu trebuie să cheltuiți mult pentru a obține acea cameră de zi cu aspect elegant. Joacă-te cu ceea ce ai și vei aprecia impactul pe care îl vor avea asupra spațiului tău de zi.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.