Cu fiecare an nou, dorința de a reproiecta și remodela crește. Fără îndoială, baia este ideală pentru a începe cu remodelarea ta și pentru a-i oferi un aspect fresh și trendy.

Produse de baie mai unice și moderne continuă să se dezvolte la nivel global, ceea ce face esențială să vă remodelați baia conform stilului unic. În plus, băile învechite ar putea descuraja potențialii cumpărători să-ți cumpere proprietatea.

image - 6 Trends That We Saw Dominating the Bathroom Remodeling Scene In 2021
6 tendințe pe care le-am văzut dominând scena de remodelare a băii în 2021

Mai mult, renovarea băilor vă permite să înlocuiți corpurile și armăturile ineficiente cu echipamente eficiente din punct de vedere energetic. Implementând design-uri moderne și la modă, puteți transforma o baie tradițională într-o cameră funcțională pentru relaxare în stil. Tendințele pentru baie au variat de la finisaje canelate la vopsea verde pădure în 2021.

Doriți să urmăriți toate tendințele care au preluat renovarea băii în 2021? Aruncă o privire mai jos pentru a afla despre tendințele standard, dar elegante, care au făcut băile mult mai à la mode.

Corpuri moderne

Dacă îți plac toate lucrurile moderne și la modă, 2021 a adus tendința perfectă pentru tine: robinete negre și rame subțiri din metal. Adaugă dramă și stil, cu atât mai mult atunci când este asociat cu tonuri neutre și mai deschise de alb și maro.

În plus, instalarea cabinelor de duș a fost o alegere populară printre oameni în 2021 pentru a face băile să pară mai spațioase. În plus, bănci și taburete remarcabile au fost, de asemenea, încorporate pentru a crea un mediu relaxant în baie.

Mai mult decât atât, accesoriile precum garniturile spiralate au fost folosite în mod popular pe tot parcursul anului în remodelarea băii, deoarece pot rezista la temperaturi ridicate și pot preveni scurgerile. O altă opțiune grozavă în 2021 au fost chiuvetele cu borduri proprii.

Sunt cea mai simplă instalare și pot fi înlocuite fără a deteriora blatul. De asemenea, au o margine rulată și finisată, oferind băii o notă elegantă și minimalistă. În plus, draperiile de la tavan până la podea au devenit destul de populare în tendințele băilor în timpul anului.

Adăugați lumini elegante

Chiar și o baie mică cu iluminare adecvată și elegantă poate avea un impact uriaș. În schimb, spațiile de lux pot transmite un aer de relaxare prin includerea de straturi de lumină prin zonele de lucru iluminate, cum ar fi toaleta și dușul. În plus, încorporarea de lumini elegante și stilate a ajutat să strălucească elementele atractive din baie, cum ar fi lucrările de artă.

Aplice au fost sezonul trecut. Pe parcursul anului, pandantivele sau chiar un candelabru mare ca piesă de stil în baie au devenit destul de populare.

Mai mult, anul acesta a adus iluminare de accent precum un mini candelabru peste cada pentru a accentua și a adăuga plus de pluș băilor mici. Ele îmbracă spațiul și oferă o strălucire caldă pentru a adăuga eleganță.

Pe lângă mini-candelabre, un amestec de downlights și iluminat încastrat a creat un contur care să se potrivească tuturor nevoilor și să ofere fulger pentru a efectua toate activitățile de zi cu zi. În plus, iluminarea din spate a oglinzii din baie prin împachetarea luminilor elegante nu a iluminat doar băile, ci le-a adăugat o notă elegantă și modernă.


Citeste si:


Vanități plutitoare

2021 a fost mult despre aducerea în tendințe a vanităților plutitoare. Mai multe opțiuni de personalizare, cum ar fi robinete, chiuvete și chiar feronerie pentru a se potrivi, au devenit disponibile cu vanități plutitoare decât înainte.

Vanitățile de perete din baie nu mai erau considerate luxoase și au fost treptat împinse în categoria tradițională. Mai mult, au devenit un aspect de design tranzițional într-o baie.

Vanitățile plutitoare vă pot face baia să pară mai spațioasă, deoarece nu aveți o cutie grea pe podeaua băii.

Cu toate acestea, în afară de a crea mult spațiu în baie, vanitățile plutitoare au făcut o declarație de stil minimalist, dar elegant. Pe lângă configurarea ușoară, vanitățile plutitoare au făcut mult mai ușoară curățarea băilor.

Placi elegante

2021 a spus adio plăcilor de mozaic minuscule, cel puțin când a fost vorba de pereții băii. Placile de format mai mare au câștigat avânt anul acesta, deoarece pot avea un impact enorm asupra spațiului. Au conferit o aură de lux, mai ales atunci când sunt asociate cu piatră naturală. În plus, dimensiunile lor mari au oferit băilor o senzație de spațioasă datorită mai puține linii de chituire.

Pe lângă plăcile de format mai mare, plăcile de metrou netradiționale, finisaje de diferite dimensiuni și texturile au fost în tendințe, deoarece plăcile liniare stivuite orizontal sau vertical adaugă o notă modernă și elegantă băilor.

O altă observație comună despre gresia în tendințele pentru baie din 2021 a fost utilizarea plăcilor de culoare neagră care au oferit un aspect contemporan de bun gust.

Oglinzi elegante

Au trecut vremurile în care o oglindă de dimensiuni mici se califica ca o oglindă ideală pentru baie. În 2021, toată lumea a căutat oglinzi mai elegante și mai compacte. Oglinzile de baie nu numai că îndeplinesc o funcție esențială, dar aduc un aspect de design atent băii dumneavoastră.

Îți renovezi baia și cauți oglinzi de baie la modă? Una dintre cele mai comune și populare forme de oglindă de baie în 2021 a fost cercul, iar tușele elegante și populare pentru ornamente au inclus negru, auriu și argintiu.

Cu toate acestea, oglinzile circulare nu au fost singura formă în tendințe. Oglinzile în formă dreptunghiulară au fost un adevărat element de bază în băi în cursul anului 2021. Mai mult, oglinzile de perete pe toată lungimea au ridicat factorul de farmec prin crearea unei declarații în băi în 2021.

Oglinzile pe toată lungimea nu ocupă spațiu, oferindu-vă o cameră spațioasă. În plus, o oglindă cu stil ultra-subțire și-a făcut loc și în tendințele anului curent, adăugând o notă clasică și elegantă.

Oferă băii tale o vopsea proaspătă

Un strat proaspăt de vopsea contribuie în mare măsură la împrospătarea aspectului unei băi. Culorile vibrante și calde au fost în tendințe în acest an și un amestec excelent pentru a da un aspect elegant oricărei băi. Alegerea vopselei potrivite poate transforma estetica întregului spațiu. De exemplu, vopsirea pereților în alb poate face ca o baie mică să pară și mai mare.

Ești curios despre cea mai la modă culoare de vopsea pentru baie în 2021? Tonurile neutre de maro au devenit foarte populare, deoarece au adăugat finisaje elegante. În plus, culorile luminoase și subtile, cum ar fi albul, reflectă lumina din jurul băii, dându-i iluzia că este mai mare decât este.

Cu toate acestea, 2021 nu a fost doar despre culori calde. Mulți oameni au optat pentru opusul și au ales culori închise precum bleumarin, asigurându-se în același timp că țin pasul cu eleganța și tendința.

Gânduri finale

Acum că ai o idee mai bună despre tendințele care au dominat scena remodelării băii în 2021, poți să anticipezi mai bine și să fii pregătit pentru 2022. Multe dintre tendințele actuale se vor răspândi în noul an, și chiar dacă nu o fac, veți avea o idee generală despre direcția către care se îndreaptă experții în design.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.