Te întrebi cum îți poți face casa să arate mai modernă? Ce zici să-ți actualizezi casa tradițională la un design și o senzație mai contemporană? Ei bine, transformarea unei case vechi va necesita crearea mai multor spații deschise, tavane mai înalte și mai puține ornamente.

De asemenea, poate însemna mai multă lumină naturală în casa ta. Lucrul bun este că există multe stiluri contemporane din care puteți alege. Să ne uităm la câteva dintre modalitățile prin care poți crea acea casă în stil modern.

image - 6 Quick & Easy Tips to Create a Modern Home
6 sfaturi rapide și ușoare pentru a crea o casă modernă

Adăugați culoare interiorului dvs

Puteți schimba gustul casei dvs. luminând interiorul. Începeți prin a schimba perdele vechi, bătute de vreme și obțineți unele colorate. Majoritatea designerilor de interior vă vor spune că culorile cu care interacționați pot înveseli starea de spirit și pot crea o atmosferă plăcută și plină de bule.

Da, a avea foarfece albe va face camera de zi caldă și luminoasă. O altă idee de design interior pe care o puteți lua în considerare este vopsirea pereților. Vopsirea pereților camerelor tale cu culori mai strălucitoare le va face și mai drăguțe și mai pline de viață.

Dezordine camerele

Într-o casă modernă, spațiul este la fel de important ca și lucrurile care îl ocupă. Trebuie să identifici lucrurile necesare dintre cele care pot fi păstrate într-un magazin. De exemplu, ai nevoie de un set de taburete pentru un set de canapea? Probabil, nu aveți nevoie de el.

Prin urmare, astfel de piese de mobilier pot fi transferate într-un magazin pentru a crea mai mult spațiu pentru a vă deplasa și, practic, a dezordinea.


Citeste si:


Utilizați tehnologia modernă

Casele moderne sunt proiectate pentru a integra tehnologia modernă în îmbunătățirea confortului. Dacă vă gândiți să construiți o casă mai modernă, este crucial să adăugați dispozitive inteligente pentru casă . Stilistii de acasă sunt de acord că tehnologia Wi-Fi și aplicația mobilă sunt integrate în multe aparate pentru a crește stilul și luxul.

De exemplu, puteți avea lumini automate care se aprind și se sting în funcție de preferințele dvs. Adăugarea tehnologiei în casa dvs. va face accesul de la distanță ușor și distractiv.

Joacă-te cu iluminatul de interior

Iluminarea bună poate completa interioarele casei tale, dându-i o senzație nouă. Obțineți becuri mici de joasă tensiune pentru a atârna de acoperișul sufrageriei dvs. Ele vor transforma rapid și la preț accesibil atractivitatea vizuală a camerei de zi, făcând-o să arate chiar și strălucitoare.

Obțineți covoare noi

Covorul este probabil ultimul articol la care te vei gândi când îți revigorezi aspectul casei tale. Covorul poate deveni vechi și uzat și chiar deteriorat. Ar trebui să scapi de covoarele vechi și poate să adaugi gresie în casă. Acest lucru va oferi un aspect nou și luminos casei tale.

Obțineți o grădină de casă

Plantele de interior sau grădinile sunt la modă. Plantele vor curata aerul din casa ta si vor da senzatia de exterior. Pentru o grădină de casă ideală, căutați plante care nu necesită spațiu imens și se pot descurca bine la intensitate scăzută a luminii. În plus, obțineți unele care nu necesită oale masive pentru a supraviețui. Acestea vor oferi casei tale un aspect și o senzație proaspătă.

Pe scurt

Este ușor să-ți transformi casa și să-i dai un aspect modern atunci când înțelegi cum să procedezi. Vă puteți automatiza casa integrând noi tehnologii și oferindu-i un aspect proaspăt cu interioare luminoase, jucându-vă cu iluminatul interior, vopsindu-vă pereții și multe altele!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.