Curățarea corectă a ferestrelor are nenumărate beneficii pentru tine și casa ta. A avea ferestre curate te va ajuta să te bucuri de economii de energie. Cu cât ferestrele sunt mai curate, cu atât mai multă lumină solară va străluci prin ferestre.

image - 6 Pro Window Cleaning Tips for Homeowners
6 sfaturi pro pentru curățarea geamurilor pentru proprietarii de case

În afară de asta, curățarea ferestrelor vă poate ajuta să vă îmbunătățiți atractivitatea și să vă faceți proprietatea mai atractivă.

Din păcate, nu toți proprietarii de case știu să-și spele geamurile corect. Dacă sunteți unul dintre aceștia, citiți mai multe despre sfaturile pro pentru curățarea geamurilor pe care ar trebui să le cunoașteți.

1. Utilizați echipament adecvat și produs de curățare

Pentru a obține cele mai bune rezultate, veți avea nevoie de echipamentul și instrumentele potrivite pentru curățarea geamurilor. Unul dintre lucrurile esențiale de care aveți nevoie este o racletă de înaltă calitate. Alegeți-l pe cel cu mâner pivotant, reglabil și stâlpi de extensie. Acest lucru vă va oferi cea mai bună manevrabilitate în timp ce vă spălați geamurile.

Celălalt lucru important de preparat este soluția de curățare, de preferință un lichid de spălat vase de mână sau un detergent universal. Este ușor pentru mâini și nu va deteriora inserția de cauciuc a racletei.

Alți oameni preferă, de asemenea, să folosească oțet și apă pentru a-și curăța geamurile. Cu toate acestea, această soluție de curățare poate fi dură pentru uneltele și mâinile tale. De asemenea, nu face spumă, așa că poate fi dificil să determinați ce părți ați spălat.

Dacă nu sunteți sigur despre produsele de curățare sau instrumentele de utilizat, nu vă sfiați să cereți ajutor de la un furnizor de servicii de curățare a geamurilor rezidențiale . Profesioniștii sunt echipați cu instrumentele, cunoștințele și expertiza pentru a face treaba în mod corespunzător.

Ei cunosc, de asemenea, cea mai bună soluție de curățare pentru ferestrele dvs., menținând proprietatea fără deteriorare și asigurându-vă că dvs. și familia dvs. sunteți ferite de substanțele chimice periculoase.

2. Curățați la momentul potrivit și niciodată prea des

Fiecare casă este diferită și anumite lucruri pot duce mai repede la murdarea ferestrelor, cum ar fi polenul, resturile de construcții și poluarea. În timp ce unii proprietari își curăță geamurile o dată pe an, alții optează pentru curățarea ferestrelor de două ori pe an.

Deși nu există o regulă rapidă și strictă atunci când curățați geamurile, este esențial să cunoașteți momentul potrivit pentru curățarea ferestrelor.

În plus, dacă așteptați până la sfârșitul sezonului de iarnă, soluția de curățare poate îngheța în timp ce curățați geamurile. De asemenea, nu este o idee bună să curățați în timpul verii, deoarece umiditatea ridicată ar putea îngreuna uscarea și curățarea ferestrelor.

Dacă este posibil, așteptați până toamna pentru ca polenul să nu se așeze pe geamurile proaspăt spălate. De asemenea, este o idee grozavă să întrebați curățătorii profesioniști de geamuri să stabilească cel mai bun moment pentru a vă curăța geamurile.


Citeste si:


3. Îndepărtați praful și murdăria înainte de a vă spăla geamurile

Înainte de a vă gândi să aduceți produse de curățat geamuri și apă, trebuie să curățați orice particule de praf sau murdărie pe care le puteți întâlni.

Orice particule mai mari pe care mâinile le pot îndepărta trebuie îndepărtate, astfel încât eforturile dvs. de curățare să se concentreze pe punctele mai greu de curățat. Chiar dacă îndepărtarea prafului poate dura mult timp, poate face diferența în curățarea eficientă a geamurilor.

Sweep Off Dust and Dirt Before Washing Your Windows

Odată ce începeți să spălați cu mai puțină murdărie pe geamuri, aceasta poate ajunge în apa de clătire. Acest lucru poate limita cât de murdară va deveni apa în timpul curățării geamurilor.

Ca rezultat, veți limita, de asemenea, cantitatea de murdărie pe care o puneți înapoi pe geamuri pe măsură ce continuați să le spălați. Acest pas vă poate economisi, de asemenea, mai multe rezerve de apă și vă poate asigura că puteți face lucrul chiar de la prima trecere.

4. Protejați-vă lucrările din lemn pentru ferestre

Dacă ferestrele tale au încadrat materiale din lemn , proprietarii de case trebuie să fie atenți la modul de manipulare a acestor zone. Ori de câte ori este posibil, preveniți picăturile pe lemn pentru a evita deteriorarea.

O modalitate excelentă de a vă proteja lucrările din lemn este să plasați o cârpă pe pervazul ferestrei sau pe lemn. Acest lucru poate ajuta la absorbția oricăror substanțe lichide sau picături turnate.

Mai mult, nu pulverizați prea mult agent de curățare dintr-o dată. Pulverizați numai în secțiuni mici, astfel încât să nu mai fie nevoie să folosiți mai multe șervețele.

5. Curăţaţi exteriorul şi interiorul ferestrelor dumneavoastră

Mulți proprietari de case fac greșeala de a curăța doar partea exterioară a ferestrelor. Cu toate acestea, interiorul ferestrelor se poate murdări și poate menține ferestrele întunecate dacă sunt ignorate.

Pentru a vă întreține corect ferestrele, este esențial să curățați atât exteriorul, cât și interiorul ferestrelor, pentru a profita la maximum de eforturile dvs. de curățare și pentru a vă ajuta casa să strălucească la întregul său potențial.

6. Includeți marginile ferestrei dvs

Adesea, oamenii trec cu vederea marginile ferestrelor în timpul procesului de curățare. Acestea ar trebui incluse atunci când vă spălați geamurile cu apă cu săpun. De obicei, nu au nevoie de îngrijire extinsă, deoarece pot fi șterse rapid și curățate imediat.

Cu toate acestea, dacă ferestrele tale au materiale din clorură de polivinil, folosește un produs de albire sau un demachiant pe bază de cremă.

Va lăsa ferestrele să arate noi pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, aceștia pot folosi pasta de dinți ca agenți de albire, care sunt benefice pentru îmbunătățirea și menținerea calității culorii lor.

Concluzie

Curățarea geamurilor poate părea o sarcină imposibilă. Cu sfaturile de curățare a geamurilor discutate mai sus, viața ta va fi mult mai ușoară. Doar asigurați-vă că utilizați soluțiile, tehnicile și instrumentele de curățare potrivite.

Dacă sunteți prea ocupat să vă curățați geamurile și doriți să obțineți cele mai bune rezultate rapid, angajarea unor furnizori profesioniști de servicii de curățare a geamurilor care să facă treaba pentru dvs. poate face diferența.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.