Biroul dvs. de acasă are nevoie de o revizie completă și redecorare? Apoi, folosește câteva idei de decorare a biroului de acasă pentru a oferi zonei o senzație și un aspect mai autoritar.

image - 6 Tips to Revamp Your Home Office for Authoritative and Bossier Feel
6 sfaturi pentru a vă reînnoi biroul de acasă pentru a avea un sentiment de autoritate și de bossier

Este important să rețineți, totuși, că reorganizarea biroului dvs. de acasă ar putea fi o durere. Puteți achiziționa mobilier de birou online de la un magazin de încredere precum OFW pentru a sorta lucrurile rapid.

Pentru a oferi spațiului dvs. de lucru o atmosferă mai autoritară, vă recomandăm să urmați aceste sfaturi pentru amenajarea biroului de acasă:

1. Asigurați-vă că alegeți biroul potrivit

Alegerea unui birou de birou care evocă un sentiment de autoritate este esențială. Ar trebui să aibă o combinație bună și un echilibru între estetică, confort și funcționalitate. Dacă poți, folosește un birou de birou care este adesea fabricat din lemn masiv care demonstrează atât rezistență, cât și eleganță.

Luați în considerare ce fel de șef ești înainte de a te decide asupra unui birou pentru biroul tău. Care dintre următoarele descrie cel mai bine personalitatea dvs.: minimalist sau acumulator? Dacă sunteți un minimalist, alegeți un birou cu unul sau două sertare. Un birou cu multe opțiuni de depozitare este ideal pentru cei care sunt mai mult acaparatori.

De asemenea, află dacă îți place să lucrezi în picioare sau așezat. Pe piața actuală, puteți alege dintr-o varietate de birouri reglabile în picioare dacă sunteți îngrijorat de consecințele asupra sănătății ale șederii prelungite.

Un birou cu blat reglabil pe înălțime pentru biroul tău de acasă este o investiție bună pentru șefii care trebuie să-și schimbe punctul de vedere din când în când.

Tipul de muncă pe care îl desfășurați la locul de muncă este, de asemenea, un factor de luat în considerare atunci când alegeți un birou. Este important să vă dați seama dacă pur și simplu veți folosi biroul pentru treburile computerului sau dacă veți face și alte lucruri, cum ar fi cernelarea imaginilor și schițarea ideilor. Unghiul reglabil al unei mese de desen este ideal dacă doriți să utilizați stația de lucru de birou pentru a crea artă.

2. Creați un panou de viziune

Cu o placă de vis la biroul tău de acasă, te vei simți mai productiv și mai responsabil.

Faceți unul și postați-l undeva unde îl puteți vizualiza în fiecare zi. Ca o reamintire vizuală a obiectivelor tale, panoul de vis te va menține motivat să lucrezi în continuare pentru a le atinge.

Pentru că plasezi orice în biroul tău de acasă care te motivează să-ți atingi obiectivele și să învingi obstacolele, dă impresia că ești responsabil de propriul destin.

Crearea unui panou de vis și afișarea lui într-o locație proeminentă vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele mai eficient.


Citeste si:


3. Includeți o zonă de relaxare

De asemenea, este o idee bună să aveți un spațiu de relaxare în biroul dvs. de acasă dacă doriți să vă întâlniți și să negociați cu clienții acolo.

Nu este nevoie să cheltuiți prea mult pentru zona dvs. de relaxare, totuși. O pereche de fotolii elegante și confortabile este deja un avantaj major pentru situație.

Investește în mobilierul corect pentru zona ta de relaxare și menține-l ordonat. Pernele în culori vii sunt o modalitate excelentă de a însufleți o cameră.

Clienții tăi vor dori să aibă o măsuță între cele două locuri unde își pot păstra electronicele, gadgeturile și/sau băuturile.

4. Investește în iluminat de înaltă calitate

Permiterea luminii naturale la biroul dvs. de acasă este întotdeauna o idee bună. Cu toate acestea, dacă trebuie să lucrați noaptea târziu sau dimineața devreme, veți avea nevoie de o sursă de lumină.

Cu toate acestea, evitați să utilizați lumini suspendate. Cu câteva lumini, vă puteți lumina biroul de acasă fără a exagera. O lumină cu aprindere cu un braț reglabil este o opțiune bună. Acesta este un plus minunat pentru spațiul dvs. de lucru.

Zona de relaxare a camerei ar trebui să includă și câteva declarații de iluminare. Becurile nu trebuie să te oblige să mergi la un magazin specializat de fiecare dată când se ard, indiferent de designul lămpilor. Nimeni nu vrea să petreacă timp făcând comisioane când are multe în farfurie, nu-i așa?

Pentru cei care locuiesc într-o zonă rece, o lampă de terapie cu lumină este o investiție obligatorie. Această lumină este făcută pentru a te face să te simți bine cu tine însuți.

5. Investește în organizatori

Sunt sigur că vor fi mai multe obiecte care sunt ușor de rătăcit în biroul dvs. de acasă. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că toate bunurile dvs. sunt păstrate în locațiile de depozitare desemnate.

Investește în accesorii de birou care vor păstra totul la locul potrivit. Adăugarea de organizatoare de perete vă va ajuta să utilizați spațiul suplimentar de depozitare disponibil pe plan vertical.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare utilizarea cuburi de desktop care sunt menite să păstreze obiecte similare împreună, făcându-le ușor de accesat.

Includeți rafturi în decorul biroului dvs. de acasă. În mod ideal, ar trebui să poată ține cărți, precum și să expună imagini înrămate.

Investește în tăvi de fișiere pentru a-ți păstra documentele și fișierele organizate și prioritizate. Adăugați un strop de culoare și individualitate biroului dvs. de acasă cu ajutorul organizatorilor dvs., menținând în același timp o prezență impunătoare.

6. Aruncați câteva verdețuri

A avea un birou la domiciliu nu înseamnă că trebuie să te închizi de restul lumii. Adăugați puțină verdeață și plante la biroul dvs. de acasă ca o modalitate de a vă îmbunătăți productivitatea.

Datorită capacității lor de a elimina VOC (compuși organici volatili) din aer, aceste plante sunt o binefacere pentru mediu. Plantele păianjen, crinii păcii, cactusul și plantele șarpe sunt, de asemenea, potrivite pentru birourile de acasă.

Concluzie!

A putea lucra de acasă ar trebui să te facă să te simți mai responsabil. Este important să rețineți acest lucru atunci când vă configurați biroul, astfel încât să puteți simți că sunteți la conducere. Ca rezultat, veți avea impulsul și inspirația de care aveți nevoie pentru a face lucrurile rapid și eficient.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.